بهترین بازی های سال از دید بازیسازها

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
هر سال سایت ها و مجلات مختلف بازی های منتخب خودشون رو معرفی میکنن. ولی کمتر پیش میاد که بازیسازهای بزرگ هم در این مورد نظر بدن. این شما و این هم نظرات تعدادی از بازیسازها در مورد بهترین بازی های سال 2011

---------------------------

Peter Molyneux
06242349292905671886.jpg

شغل : Creative Director - Microsoft Europe
بازی آینده : Fable: The Journey

1. ‏Minecraft
دیدن نحوه تکامل این بازی از نسخه ای اولیه و ساده در ابتدای سال 2011 و رسیدن آن به عنوانی کامل در انتهای این سال بسیار جالب بود. یک سفر شگفت انگیز برای تولید یک بازی کامپیوتری.

2. The Legend of Zelda: Skyward Sword
بعضی از المان ها و فرمول های بازی قدیمی و تکراری شده اند ولی بازی در مجموع تجربه ای فوق العاده و جذاب هست.

3. Forza Motorsport 4
Forza با تکامل خودش به اولین بازی ریسینگی تبدیل شده که من واقعآ ازش لذت بردم. تا جایی که حتی روی رانندگی من در دنیای واقعی هم تآثیر گذاشته !

Cevat Yerli
56555677182507931921.jpg

شغل : President & CEO - Crytek
بازی آینده : Homefront II

1. ‏Uncharted 3: Drake`s Deception
این بازی کیفیت فوق العاده ، اکشن عالی و داستان بسیار جذاب رو با هم ارائه میده. مرحله آخر بازی هم نقطه اوج اون محسوب میشه.

2. The Elder Scrolls V: Skyrim
شکوه و غنای فوق العاده این بازی من رو تحت تآثیر قرار داد. بازی ای که در کنار جو درگیرکننده خودش ، آزادی عمل زیادی هم به بازیکن میده.

3. FIFA 12
بهترین عنوان فوتبال حال حاضر که با جزییات بسیار زیاد خودش پیشرفت های قابل ملاحظه ای نسبت به FIFA 11 داشته. من هیچ وقت اهل بازی های فوتبالی نبودم ولی این کار رو با FIFA 11 شروع کردم و الآن معتاد این سبک هستم.

Cliff Bleszinski
33934222205828627757.jpg

شغل : Design Director - Epic Games
بازی آینده : Fortnite

1. ‏The Elder Scrolls V: Skyrim
من اخیرآ با Todd Howard ملاقاتی داشتم. باهاش دست دادم ، به چشم هاش نگاه کردم و ازش بابت اینکه باعث شد دوباره عاشق سبک RPG بشم تشکر کردم. من با این سبک بزرگ شدم ، از Chrono Trigger تا Lunar و Phantasy Star ولی علاقه خودم به این سبک رو توی سومین دهه از زندگی ـم از دست دادم. من همیشه از طرفداران دنیاهای فانتزی بودم و حتی یک خالکوبی اژدها روی کمرم دارم و البته عاشق The Lord of the Rings و Game of Thrones هم هستم. این بازی باعث شد پای من دوباره به این قلمرو باز بشه.

2. Call of Duty: Modern Warfare 3
من هنوز حتی دست هم به بخش تک نفره بازی نزدم. بخش آنلاین ؟ خب اون خیلی خوبه. بعضی از بازیکن ها به دلایلی دوست دارن این سری رو بکوبونن ولی شما نمیتونین منکر 60fps بودن بازی ، کنترل های روون اون و بخش آنلاین عمیق و جالبش بشین.

3. Amazing Breaker - iOS
اگه بازی های Angry Birds و Bust a Move با هم بچه دار میشدن ، میتونستن این بازی رو به دنیا بیارن. تجربه ای ساده ، زیبا و اعتیادآور .

Tim Willits
05526212764591613176.jpg

شغل : Creative Director - id Software
بازی آینده : Doom 4

در مورد Skyrim چه چیز جدیدی میشه گفت که پیش از این کسی نگفته باشه ؟ این بازی عالیه. بازی ای درگیرکننده ، مفرح ، زیبا و عظیم که بازی کردنش لذت بخشه. من همیشه از سری بازی های The Elder Scrolls لذت می بردم ولی این بازی به مراتب بهتر از نسخه های قبل هست. از همین الآن دارم برای نسخه بعدی لحظه شماری می کنم.

2. Batman: Arkham City
من Batman: Arkham Asylum رو دوست داشتم و Arkham City همه المان های عالی اون بازی رو بهتر از قبل کرده. وقتی بچه بودم همیشه میخواستم وانمود کنم که من بتمن هستم و در دوران فانتزی کودکانه ای که داشتم ، تعداد زیادی بازی بتمن رو هم تجربه کردم ولی الآن با این دو بازی تازه میتونم بگم دارم احساس بتمن بودن رو تجربه می کنم. بازی هایی با گیم پلی پویا ، جذاب و سطح بالا. خیلی دوست دارم Rocksteady Studios بازی هایی بر اساس بقیه سوپرهیروهای محبوب من هم بسازه.

3. LittleBigPlanet 2
من سه قلوهایی 7 ساله توی خونه دارم و پیدا کردن بازی ای برای لذت بردن همه اعضای خونواده کاری جالب و مفرح و البته اغلب کاری دشوار هست. LBP2 به من اجازه می داد در کنار بچه های خودم به بازی بپردازم و البته چالش های زیادی برای من و اون ها ایجاد می کرد. پشتیبانی بی پایان بازی به وسیله کانتنت ها و مراحل ساخته شده توسط بازیکن ها هم بسیار عالی بود ، چون گاهی اوقات بچه های من از تکرار چند باره یک مرحله خسته می شدند. LBP2 یک تفریح خانوادگی عالی و دلنشین بود.

Patrick Liu
18570137491418323339.jpg

شغل : Producer - DICE
بازی آینده : Battleshield 3 DLC

1.‏ Superbrothers: Sword & Sorcery EP - iOS
دوست دارم برخلاف بقیه به بازی های کوچک هم در لیست خودم اشاره کنم. من این بازی رو تمامآ روی یک iPad انجام دادم و چیزی جادویی در جو بازی بود که در کنار گرافیک های زیبا به سبک بازی های قدیمی و موسیقی های دلنشین قرار می گرفت. دیالوگ ها و پازل های بازی حالتی رمزگونه به اون میدادن و باعث میشدن شما تا لحظه آخر نتونین اون رو رها کنین. عبارت S:S&SEP رو باید جالب ترین Acronym سال دونست. (کلمه ای که از کنار هم قرار گرفتن حروف اول کلمات یک عبارت درست میشه)

2. Desktop Dungeons - PC
شاید بشه گفت اعتیادآورترین بازی ای که امسال بین همه سبک ها و همه پلتفورم ها انجام دادم و ساعت ها و روزها سرگرم اون بودم و برای تجربه کردن نسخه بتای اون پیش خریدش کردم. یک RPG کوچک که توجه زیادی به شخصی سازی حرکات بازیکن داره. اگه دوست دارین از سیاهچال های بازی به سلامت عبور کنین باید در انتخاب های خودتون خیلی دقیق باشین !

3. Uncharted 3: Drake`s Deception
باز هم یک بازی بزرگ با ارزش های تولیدی بالا از NaughtyDog . به جز دستاوردهای تکنیکی فوق العاده ، این دیالوگ ها و داستان گویی بازی هست که شما رو از ابتدا میخکوب می کنه و میتونین مثل یک فیلم سینمایی بازی رو دنبال کنین. Setpiece ها و حرکات جالب Nathan در جریان اون ها من رو درگیر خودش میکرد و قسمت سقوط از هواپیما هم شگفت انگیز بود.

Will Wright

64922569024892806952.jpg

شغل : President - The Stupid Fun Club
بازی آینده : Hivemind

1. ‏Civilization Revolution - iPad
من روی iPad خودم بازی های زیادی انجام میدم و این بازی یکی از مواردی هست که باعث میشه از iPad به عنوان یک پلتفورم بازی لذت ببرم. بازی ای که تجربه ای بسیار عمیق ارائه میده.

2. Osmos - iPad
iPad این روزها توجه من رو در زمینه بازی ها به خودش جلب کرده. Osmos مکانیزم بسیار ساده ای داره که همین مکانیزم به بهترین شکل اجرا شده. بازی ای که در اون آیتم های حبابی شکلی دارین و باید با ضربه زدن به اون ها باعث پخش شدن ذراتی از اون ها شده و اون ها رو حرکت بدین. یک جور بازی با قوانین فیزیکی.

3. Blueprint - iPhone
مکانیزم این بازی خیلی جالب هست و تنها کاری که باید انجام بدین حرکت دادن iPhone هست. شما در این بازی یک دوربین رو دستکاری می کنین و اگه کارتون رو درست انجام بدین به یک Blueprint (راهنمای مدارهای الکتریکی) میرسین.

Scott Philips
28887961048922270978.jpg

شغل : Senior Designer - Volition Inc
بازی آینده : Saints Row: The Third DLC

1. ‏Dead Space 2
این بازی شروع کننده خیلی خوبی برای سال 2011 بود. من از نسخه اول لذت برده بودم و لحظات خیلی خوبی هم با این یکی داشتم. دوست دارم چیزهای بیشتری در مورد Isaac و گذشته اون بدونم. در 90% مواقعی که داشتم Dead Space 2 رو بازی می کردم به سختی روی صندلی نشسته بودم و ترس و وحشتی دائمی داشتم. ولی بعدش این موضوع رو با بازی کردن + New Game روی درجه سختی Easy و اسلحه ها و زره های آپگرید شده جبران کردم و له کردن موجودات بیگانه در این شرایط خیلی لذت بخش بود !

من بدجوری عاشق Fallout 3 و Oblivion بودم پس طبیعی بود که خیلی مشتاق بازی کردن Skyrim باشم. تا همین لحظه حدود 40 ساعت Skyrim رو بازی کردم و با از راه رسیدن تعطیلات باید دوباره تمام وقتم رو صرف کشتن دشمنان ، افتادن اون ها روی زمین و ضجه زدن زن هاشون بکنم !

به عنوان یک بازیساز همیشه از کارهایی که NaughtyDog انجام میده متحیر میشم و Uncharted 3 هم همین طور بود. Setpiece های شگفت انگیز ، روند عالی بازی و کاراکترهای دوست داشتنی. البته باید اعتراف کنم که از Uncharted 2 رو بیشتر از Uncharted 3 دوست داشتم ولی عاشق هردوشون هستم.

Yoshinori Ono
63211485559008849028.jpg

شغل : Producer - Capcom
بازی آینده : Street Fighter X Tekken

شاید بخش هایی از بازی بود که به نظرم نیاز به کار بیشتر داشت ولی واقعآ هیچ کدوم از اون ها چیز مهمی نبودن. دنیای بسیار عظیم بازی در کنار گیم پلی امتحان پس داده سری The Elder Scrolls باعث میشن این بازی به تجربه ای عالی تبدیل بشه. به عنوان یک بازیساز میدونم چقدر جاه طلبی پشت ساخت این بازی وجود داره.

2. Batman: Arkham City
پولیشی که روی این بازی انجام شده بود خیلی رضایت بخش بود. درجه سختی بازی خیلی عالی کار شده بود و لحظات زیادی در بازی بود که به خودم می گفتم خیلی خوشحالم که این یک بازی بتمن هست. رها شدن از این بازی برام خیلی سخت بود.

و سرانجام سومین قسمت Uncharted ! با وجود انتظاراتی که از بازی داشتم ازش ناامید نشدم. ماجراجویی های Drake دیگه چقدر حماسی تر میتونه باشه ؟ این سری بازی ها جوری هستن که شما رو مشتاق تجربه نسخه بعدی می کنن و من هم از الآن منتظر نسخه بعدی هستم.

David Jaffe
06871277956164728998.jpg

شغل : Founder - Eat Sleep Play Inc
بازی آینده : Twisted Metal

1. ‏Batman: Arkham City
چه چیزی میتونه بهتر از ترکیب فوق العاده ساختارهای The Legend of Zelda ای با دنیای بتمن باشه ؟ بدون شک بهترین بازی سوپرهیرویی تاریخ و اضافه شدن یک داستان عالی به مجموعه داستان های متنوع بتمن.

بازی های غول پیکری مثل Skyrim میتونن به سادگی آدم 40 ساله ای مثل من رو هم له کنن. Skyrim با من کاری کرد که آرزو می کردم ای کاش پسر بچه ای 10 ساله بودم و می تونستم از تمام لحظات فراغت خودم در تابستون برای جستجو و غرق شدن در دنیاهای عظیم و زیبای اون لذت ببرم. عاشق این بازی جذاب و اعتیادآور شدم و موقع بازی کردن فکر می کردم خودم دارم درون بازی زندگی می کنم. Skyrim ما رو یک قدم به Holodeck (شبیه ساز واقعیت مجازی در مجموعه Star Trek) نزدیک تر میکنه و به راحتی در بین 3 بازی برتر من در سال 2011 قرار میگیره.

3. Rayman Origins
دوست دارین یک کارتون زیبا و دوست داشتنی رو تجربه کنین ؟ پس باید این بازی رو امتحان کنین. بازی ای که مثل اپیزودهای Looney Tunes هست و گیم پلی ای عالی داره. این بازی و طراحی مراحل اون در بدترین لحظات خودش بعد از پلتفورمرهای کلاسیکی مثل Super Mario World , Yoshi`s Island و Earthworm Jim قرار میگیره و در بهترین بخش های خودش هم کاری میکنه که اون عناوین دهه 90 ای با کلی تلاش بتونن بهش برسن.

4. Stacking
میدونم که از من خواستین فقط 3 تا بازی معرفی کنم ولی برین به جهنم ! من David Jaffe هستم و هر کاری که عشقم بکشه انجام میدم ! بریم سر اصل مطلب : این بازی کلاسیک ساخته شده توسط ذهن خلاق اعضای Double Fine Studios رو حتمآ انجام بدین ! بازی ای تر و تازه و خالص که پُر از لحظات هوشمندانه هست و در لیست 3 بازی 2011 من مقام چهارم رو کسب میکنه ! :‏)

موفق باشین

آخرین ویرایش:
این جف چه باحاله. :دی
این ویل رایت هم رفته سراغ بازیهای ipad و iphone. فکر کنم تازه ipad و iphone خریده، واسه همین چپ و راست داره با اینها بازی میکنه. :دی

یعنی ویل رایت با این همه بازی متفاوتی که ساخته باید برای چی خودش متفاوت نشون بده؟:-/ انقدر مغز خلاق و متفاوتی داره که الان روی یک چیزی داره فکر میکنه که عقل هیچ بشری بهش نرسه
ایکاش میرفت سراغ Spore 2 :d
فورتزا3ماهه اومده ولی عجیبه چطور 3ماه زیر این همه فشار تلف نشدین

درک کن پرهام قضیه را فشار از حد معمول خارج شده دیگه :d

درک کن پرهام قضیه را فشار از حد معمول خارج شده دیگه :d
اره اون روزم میخواستن کل زبان انگلیسی رو تغییر بدن که بگن ignنگفته فورتزا بهترین بازی ریسینگ که تاحالا ساخته شده!!!!!سخته براشونignکه به بازیشون10داده این حرفو بزنه---------- نوشته در 09:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:31 AM ارسال شده بود ----------[/COLOR]DRIVER@نه دوست عزیز چی فکر کردی یعنی ما انقد....؟؟؟حرفت چه ربطی داره اون گفته رو رانندگی تاثیر گذاشته نگفته رانندگی بلد نبودم یاد گرفتم!!!!خب این کجاش عجیبه که تو و دوستت که همه بخاطر فن بازی های تاریخیش میشناسم ربطش میدین به مایکرو سافت؟؟فورتزا خودش انقدر بزرگه و امتیازات و جایزه ها گرفته که نیاز به این حرفا نیست...ولی مولینو از بازی خودش هم بد میگه الان بیاد از یه بازی الکی تعریف کنه؟؟واقعیت رو هم گفته اصلا عجیب نیست فقط برا شماpsفن ها عجیبه

از ویل رایت توقع زیادی نداشتم ولی دیگه تا این حد رو متصور نبودم.یکی ندونه کیه فکر میکنه بازی های مورد علاقه ی یک پسر/دختر 15-16 ساله توی Apple Store رو پرسیدن.بازی شماره ی 4 ش هم لابد Angry Birds ه.

آخرین ویرایش:
دیگه با این صحبت ها میشه اعتقاد کامل اورد که بزرگ ترین بازیهای امسال Uncharted 3: Drake`s Deception و The Elder Scrolls V: Skyrim هستند فقط حیف که جفتشونو نمیتونم بازی کنم (ps3 ندارم و به RPG هم علاقه ای ندارم)
64922569024892806952.jpg

با اینکه خیلی از بازیهاش خوشم میاد ولی چقدر شبیه شخصیت های بازیه اسپوره

33934222205828627757.jpg

من اخیرآ با Todd Howard ملاقاتی داشتم. باهاش دست دادم ، به چشم هاش نگاه کردم

تو این دست دادن و نگاهها چه قضیه ای میتونه باشه؟؟؟ :>

خدا رو شکر یکی rayman رو گفت.این بازی از نظر طراحی هنری شاهکار.هر مرحله اش اینقدر زیبا هست که انگار داری کارتون نگاه میکنی.
بهترین انتخاب ها هم مال دیوید جف هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or