بهترین بازی نسل به انتخاب Examiner

A.R.A.$.H

کاربر سایت
timthumb.php

سه کنسول Xbox 360, PlayStation 3 و Wii نقش انقلابی را در هشت سال گذشته ایفا کردند و هریک تجربه های منحصر به فرد، بی نظیر و نفس گیر خود را ارائه کردند.
امسال نیز عناوین تحسین برانگیزی را برای Xbox 360 و PS3 شاهد بودیم و تولید Wii نیز رسما متوقف شد. هم اکنون ما پا به نسل هشتم کنسول ها و بازی های رایانه ای گذاشته ایم و به همین مناسبت وبسایت Examiner.com برترین بازی نسل گذشته را انتخاب کرده است. عنوانی که خیلی از شما با آن آشنایی دارید و تحسین منتقدان را همراه با جوایز مختلف به همراه داشته است.
The_Elder_Scrolls_V_Skyrim_cover.png

The Elder Scrolls V: Skyrim
پنجمین بازی از سری TES به عنوان برترین بازی نسل هفتم توسط Examiner انتخاب شده است. نگاهی نیز به نظرات نویسندگان این سایت می اندازیم.
Cory Wells: "عمیق ترین تجربه این نسل. ساعات پایان ناپذیر، وسعت و داستان Skyrim این بازی را برترین عنوان نسل قرار می دهد."
David Leavitt: " بزرگترین و بی همتا ترین تجربه open-world بر روی کنسول ها."
Dillon Skiffington: "باورش سخت است که Skyrim بر روی همان کنسولی عرضه شد، که Oblivion هم آمد. از قلب تا گلوگاه دنیا، Skyrim یکی از برترین عناوین نقش آفرینی تا به امروز است"
نظر شما درباره این بازی چیست؟
examiner

نه واقعا انتخاب خوبیه، تبریک میگم.
یه بازی عمیق بود اسکایریم. شخصا خیلی کیف کردم با بازی. گرچه که با خیلی از خصوصیت هاش شاید موافق نبودم ولی در کل تجربیه ی خوبی داشتم سرش.

بازی نسل من میگم red dead redemption
این سه بازی ایده ال من هستن واسه نسل red dead و gta v و batman arkham city ، گرچه با انتخابش موافقم ولی زیاد این سبک دوست نداارم .

در مورد موضوع تاپیک صحبت کنید.
پست بعدی که در مورد فن بازی و این موارد ( بی احترامی و توهین ) باشه برخورد میشه.
راحت میشه بدون مسخره کردن همدیگه پست داد.

تشکر بابت ترجمه‌ی عالی و بی‌نقص مثل همیشه :bighug:

ـــــــــــــــــ
yess-smiley.gif

تبریک به همه‌ی طرفداران سبک Bethesda، The Elder Scrolls، Skyrim، RPG و... من جمله خودم:d. و Todd Howard با اصول سه‌گانه‌ی بازی سازیش :bighug:

این هم Live-Action trailer اسکایریم به همراه موسیقی Dragonborn Comes با صدای Malukah :bighug:

[video=aparat;9whGC]http://www.aparat.com/v/9whGC[/video]

من اصلن از بازیهای سبک RPG خوشم نمیاد و سبکی سلیقه ای هست و نه همه گیر...

ما بازیهای بسیار عالی تری هم داشتیم (RDR و Heavy Rain) و من نمی دونم روی چه مبنایی از میون این همه بازی یکی رو انتخاب می کنن چون واقعن بازیهای عالی تعدادشون کم نیست

البته این سایتها هم مثل من و شما یه علاقه ای دارن،ممکنه این علاقه با چیزی که ما دوست داریم فرق کنه به همین خاطر نمی شه اونها رو متحم کرد به فن بودن...بی شک بازی Skyrim بازی بزرگی باید باشه چون توسط خیلی از کسانی که تجربه کردن حرفهای مثبت ازش شنیده شده اما اینکه بگیم بهترین بازی هست یا نه باز هم بر می گرده به سلیقه افراد

برا PC بازا صددرصد نه فقط بهترین بازی نسل بلکه بهترین بازی قرنه . بعد عمری یه بازی درست درمون دارن . روی کنسولا که جای نفس کشیدنم این بازی نداره . وقتی TLOU و GTAV هست ............................ جای خالی را پرکنید .

اسکایریم واقعا یکی از بهترین و اعتیاد آورترین بازی های نسل بود!
ولی من این بازی رو بیشتر یک اکشن ماجراجویی می دونم تا یک نقش آفرینی :d
ولی خب نظر من برا بهترین بازی نسل چیز دیگری غیر اسکایریم هست! ولی اسکایریم هم جزو 10 بازی برتر نسل هست:x

در راستای صحبت در مورد این تاپیک
من اصلا این انتخاب رو قبول ندارم:d
واسه من witcher2 هم بهتر از اسکایریم بود حالا بماند که ویچر 3 میخواد چه طوفانی به پا کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or