Tiik_Taak24 کاربر سایت Nov 8, 2010 #16 به نظرتون کدوم بازی لایو ارزش دانلود و خریدن رو دارن من خودم Sonic4 shank limbo رو فکر میکنم بهترین باشن اما جز اینا باز بازی خوبی داره لایو؟
به نظرتون کدوم بازی لایو ارزش دانلود و خریدن رو دارن من خودم Sonic4 shank limbo رو فکر میکنم بهترین باشن اما جز اینا باز بازی خوبی داره لایو؟
hps عضو جدید Nov 10, 2010 #17 نوشته شده توسط prince3_love: به نظرتون کدوم بازی لایو ارزش دانلود و خریدن رو دارن من خودم Sonic4 shank limbo رو فکر میکنم بهترین باشن اما جز اینا باز بازی خوبی داره لایو؟ بیشتر... طبق نظر اکثریت : BF 2 & cod 6
نوشته شده توسط prince3_love: به نظرتون کدوم بازی لایو ارزش دانلود و خریدن رو دارن من خودم Sonic4 shank limbo رو فکر میکنم بهترین باشن اما جز اینا باز بازی خوبی داره لایو؟ بیشتر... طبق نظر اکثریت : BF 2 & cod 6
HERO7293 کاربر سایت Jun 11, 2011 #25 fifa 12 fifa 11 fifa 10 fifa 09 ... fifa 00 .............................only fifa..........................................
fifa 12 fifa 11 fifa 10 fifa 09 ... fifa 00 .............................only fifa..........................................
angel-legend کاربر سایت Jul 27, 2011 #27 Splinter cell: Conviction Homefront gears of war AC: Brotherhood
Good Guy Greg کاربر سایت Jul 27, 2011 #28 اینجا COD و BC2 ! البته من هر روز از 4 عصر تا 4 صبح پای Bc2 هستم هی با تریسر انگل تانک و هلیکوپتر میدم :d من رو UAV هم تریسر میزنم بعد با آر پی جی 7 دخلشو میارم :d میگی نه از میثم (low Disk Space ) بپرس :d
اینجا COD و BC2 ! البته من هر روز از 4 عصر تا 4 صبح پای Bc2 هستم هی با تریسر انگل تانک و هلیکوپتر میدم :d من رو UAV هم تریسر میزنم بعد با آر پی جی 7 دخلشو میارم :d میگی نه از میثم (low Disk Space ) بپرس :d