بهترین بازی فکری !

• Thread starter Thread starter benson
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نمیدونم تاپیک رو جای صحیح زدی یا نه ولی به هر حال من این بازی ها رو بهت معرفی میکنم که واقعا عالی هستند:

Frozen Synapse : یه بازی تاکتیکی و استراتژیک عالی که حسابی مختون رو به کار میگیره و انقدر مراحلش جذاب و جالب طراحی شدن که هرچه جلوتر میرید بازی براتون جذاب تر میشه!

Minecraft: یه بازی Open World به معنای واقعی که توش میتونید هرجور که دلتون میخواد پیشرفت کنید یا لوگوها و تصاویر مورد علاقتون رو خلق کنید!

Portal 2: این بازی بهترین نمونه برای یه بازی فکری هست که حسابی مغزتون رو بکار میگیره، تست ها و معماهای بازی نه خیلی آسونن نه خیلی سخت و علاوه بر این بازی از داستان و گیم پلی و موزیک و صدای عالی بهره میبره!

Super Meat Boy: یه بازی پلتفرمر دوبعدی زیبا که رد کردن بیشتر مراحلش نیازمند دقت و تفکر هست!

اینا چیزایی بود که من یادم میاد!

• Like
Reactions: raya2
سلام.

لطفا اگه میشه چند نمونه از بهترین بازی های فکری که گرافیکش خیلی خوب باشه حالا فرقی نداره چه اکشن چه تخیلی باشه رو به من پیشنهاد کنید !

ممنون.
دوست عزیز معمولا بازیهای فکری, گرافیک خیلی خوبی ندارند چون اصولا برای یک بازی فکری, گرافیک چندان اهمیتی نداره
ولی برای نمونه میتونی از Portal 1 & 2 شروع کنی

واقعا braid از همه این بازیایی که گفتید یه سرو گردن بالاتره فقط 2 تا بازیومیتونیم باهاش مقایسه کنیم یکی portal2 , limbo
دلیلشم نواوری واقعا خاص اونه و بهترین استفاده از این نو اوری وگرنه بازیای دیگه همنواوری داره اما واقعا به پای braid , portal2 نمیرسن
هنوزم من کسیوندیدم که تونسته باشه braid رو کامل خودش بدونه راهنمایی تموم کنه (منظورم گرفتن اون 8 ستاره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or