gamestation کاربر سایت Dec 16, 2006 #16 هر چند مي دونم Oblivion انتخاب ميشه ولي به GOW راي دادم . ( راستي اسي چرا نزاشتي ببينيم كي بي چي راي داده )
هر چند مي دونم Oblivion انتخاب ميشه ولي به GOW راي دادم . ( راستي اسي چرا نزاشتي ببينيم كي بي چي راي داده )
S SamFisher کاربر سایت Dec 16, 2006 #18 من به هیچکدوم رای نمیدم بنظرم Call Of Duty 3 نسخه X360 بهترین بازی سال بوده بدون شک هر چند من از Oblivion هم خوشم اومد
من به هیچکدوم رای نمیدم بنظرم Call Of Duty 3 نسخه X360 بهترین بازی سال بوده بدون شک هر چند من از Oblivion هم خوشم اومد
Gartall کاربر سایت Dec 16, 2006 #21 بابا شما ديگه كي هستين مثلا روي بازي gears of war كم زحمت كشيدند؟! وقتي يه بازي اين همه طرفدار داره پس معلومه كه بيشتر ميتونه بهترين بازي سال در بياد . خوبه فروشه فوق العاده ي بازي را مشاهده ميكنيد كه 2 ميليون تا حالا فروش كرده .
بابا شما ديگه كي هستين مثلا روي بازي gears of war كم زحمت كشيدند؟! وقتي يه بازي اين همه طرفدار داره پس معلومه كه بيشتر ميتونه بهترين بازي سال در بياد . خوبه فروشه فوق العاده ي بازي را مشاهده ميكنيد كه 2 ميليون تا حالا فروش كرده .
Mafia_For_Ever کاربر سایت Dec 16, 2006 #22 نوشته شده توسط SamFisher: من به هیچکدوم رای نمیدم بنظرم Call Of Duty 3 نسخه X360 بهترین بازی سال بوده بدون شک بیشتر... کاملا موافقم
نوشته شده توسط SamFisher: من به هیچکدوم رای نمیدم بنظرم Call Of Duty 3 نسخه X360 بهترین بازی سال بوده بدون شک بیشتر... کاملا موافقم