اگه Resident Evil 3 رو فاکتور بگیریم امسال عجیب سال خفنی واسه ریمیک ها و ریمسترها بود
Tony Hawk's Pro Skater رسما سری مرده به حساب میومد. چند بار هم به قبرش تف کرده بودن با بازی های اخیرش
این که ریمیک شماره 1 و 2 اش نه تنها این قدر خوبه بلکه تونسته یه سری رو این جوری زنده کنه و به بهترین بازی ورزشی سال تبدیلش کنه محشره.
Xenoblade chronicles Definitive Edition یکی از بهترین JRPG های تاریخ رو بالاخره از چنگال Wii درآورد و گذاشتن جلوی مخاطب های مدرن با محتویات داستانی جدید و گرافیک متحول شده. HUD جدید بازی و تغییرات QoL اش بهترین چیزهای این بازی اند که نشون میدن چقدر این بازی همون 2010 رو Wii از زمان خودش جلوتره و میتونه خوب عمر کنه
Demon's Souls: هوللیییییی شعط... بر و بچ بلوپوینت رسما شبیه جادوگران. میگیرن بدون دست زدن به هیچ چیز هسته گیم پلی جوری گرافیک بازی رو دستخوش تغییر می کنن که نسل بعدی ترین بازی لانچ رو میدن بیرون... تو قالب ریمیک چی؟ ریمیک یکی از زشت ترین بازی های PS3
این از اون مواردیه که میتونید تو کله هر کی بزنید هر وقت گفت گرافیک تو بازی ها مهم نیست
... اگه مهم نیست چرا ریمیک بلوپوینت این قدر خوبه
هاه؟
Black Mesa از پروژه هاییه که خیلی دلم میخواد برمش وقت شه. فعلا دارم نسخه های اورجینال هاف لایف رو آروم آروم میبرم جلو. ولی کاری که اینا از یه فن پروجکت شروع کردن و این قدر خفن از طرف همه و حتی خود والو حمایت شد از اون داستان های انگیزه بخش حسابیه (ای کاش نینتندو هم از این شعورها داشت
)
و خب
با این که اول رایم رو داده بودم به Demon's Souls (و فکر می کنم هم اورآل بازی بهتریه)
ولی اصن هووووولی شعط x2
شما میدونید 15 سال صبر برای ریمیک یه بازی یعنی چی؟
چه انتظاری ازش میره؟
چه فشاری رو اون بازی بوده؟
و بازم FFVII R بازی خفنی از آب در میاد. درسته من هنوز قبول ندارم داستان بازی خوبه و معتقدم تهش پر Nomura Shit ـه و وسطشم پر فیلر و مزخرفات اضافی داستانش ـه. ولی گیم پلی و گرافیک و موسیقی
هولی شعط.... موسیقی... چجوری تونستن یه موسیقی بهتر از نسخه اصلی بسازن؟
سر همینا من رایم رو برگردوندم دادم FFVII R
به نظرم خیلی بیشتر لایق همچین چیزیه