بهترین بازی سال 2011 به انتخاب سایت های مختلف

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
خب در این تاپیک بهترین بازی سال 2011 را به انتخاب سایت های مختلف قرار می دم
در پایین هم تعداد GOTY بازی ها رو قرار می دم (تعدادشون جلوی هر بازی نوشتم

* The Winners of this year *

The Elder Scrolls V: Skyrim - 140

The Critics' Picks - 106

The Readers' Picks - 34
--------------------------------------------------------------

Portal 2 - 39

The Critics' Picks - 36

The Readers' Picks - 3

Batman: Arkham City - 25

The Critics' Picks - 23

The Readers' Picks - 2

Uncharted 3: Drake's Deception - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

The Legend of Zelda: Skyward Sword - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

Gears of War 3 - 5

Batlefield 3 - 3

Dark Souls - 3

Deus Ex: Human Revolution - 3

L.A. Noire - 3

Bastion - 2

Chaterine - 2

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 2

Star Wars: The Old Republic - 2

Dead Island - 1

Dead Space 2 - 1

Disgaea 4: A Promise Unforgotten - 1

KillZone 3 - 1

LittleBigPlanet 2 - 1

The Witcher 2: Assassins of Kings - 1

Forza Motorsport 4 - 1

The Binding of Isaac - 1

Infinity Blade II - 1

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - 1

Minecraft - 1

Renegade Ops - 1

SpaceChem - 1

Super Mario 3D Land - 1

Last edited by a moderator:
من نمیدونم چرا این skyrim رو انقد تحویل میگرن من واسه pc شو بازی کردم.گرافیک خوب بود ولی شاخ نبود-مبارزه هاشون یکمی بچگونه بود مثلا مبارزه با شمشیر assassins کجا این کجا-طرز استیل بازیکن هم افتضاح- پر باگ هم بود.البته ایننظر شخصی من بود میدونم این بازی طرفدار های زیادی داره که من به سلیقشون احترام میزام;)

پسر جان دیگه داری واقعا روانیم میکنی . مرد حسابی خودت داری میگی من با فلان کس موافقم که nd بهترین بازیساز جهان هست ! حالا از 200 تا کاربر بگرس که معنی جمله تو چی میشه ؟! کسی که یه چیزی را تو روز روشن انکار میکنه دیگه بحث کردن هم فایده ای نداره دیگه مشخص میشه کی داره از رو باد و هوا حرف میزنه !
حالا هر لینکی باشه تو با حرفه طرفه موافق بودی که چینی حرفی زده !

اره به نظر من نیست ! دوما اگرم باشه ! چند روز بعدش این عنوان می افته دسته یه بازیساز دیگه ! پس تئوری من در اوردی تو فقط به درد خودت میخوره ! که هیچ کس از لحظ تکینکی بهش نخواهد رسید ! این جمله معنیش اینه که اگه nd یه بازی بسازه دیگه هیچ کس از لحاظ گرافیکی به اون بازی که ساخته نمیرسه ! در حاله اینکه از سال 2009 حرفت دقیقا داره نقص میشه! و الان انچارتد 3 افتاده اخر سال چه بسا اگه سال 2 یا 3 ماه ادامه داشت یه بازی میومد که از اون بهتر! بالاخره هر روز گرافیک بازی ها بهتر میشه و هر بازی تو هر زمانی که عرضه میشه بهترین گرافیک را دارند و فرداش یکی دیگه !

لیست بهترین های تاریخ را تو گوگل سرچ بفرما خیلی هاش رو میشه من فقط ign را مثال زدم افتاد حالا ؟!
آقا بیخیال ه ما شو جان عزیزت ! 2 ساعته داریم آب تو هاونگ میکوبیم . ارزن دیدی تا حالا ؟ کسی که اندازه یک ارزن عقل و فهم داشته باشه این پست ها رو بخونه میفهمه قضیه چیه . هرچی تو میگی اصن .

هر بازی که حقش باشه اینجوری میشه 3-4 تا گوتی بیشتر هیچ فرقی ایجاد نمیکنه . تا حالا با آنچارتد میکوبیدیم سرتون از این به بعد با آنچارتد و اسکایریم میکوبیم سرتون واسه ما که فرقی نداره در هر صورت به سر شما کوبیده خواهد شد :biggrin1:
هیچ یک از ps فنا هم از اسکایریم متنفر نیستن به جون خودم . راست میگین یه نفر رو مثال بزنین که متنفره

حداقل ps فن ها یه بازی دارن که در بالاترین سطح این صنعت داره با اسکایریم یکه تازی میکنن شما چی میگین این وسط . خوب اسکایریم از آنچارتد 4 تا بیشتر گوتی گرفت از بازیهایی جون جونیه شما که 110 تا بیشتر گوتی گرفته :biggrin1:

عده ای واقعا کوته فکرن !!! کسی که بعد از 5100 تا پست تو این سایت هنوز در این سطح فکر هست دیگه واقعا امسال 2012 قیامت بیاد بجاست :biggrin1:

آخرین ویرایش:
آقا بیخیال ه ما شو جان عزیزت ! 2 ساعته داریم آب تو هاونگ میکوبیم . ارزن دیدی تا حالا ؟ کسی که اندازه یک ارزن عقل و فهم داشته باشه این پست ها رو بخونه میفهمه قضیه چیه . هرچی تو میگی اصن .
عقل و شعور ! فکر نمیکنی داری خودت را تحقیر میکنی ؟! کسی که پستی بده تو روز روشن از زیرش در بره اونم با مدرک به این بزرگی دیگه بحث کردن هیچ ارزشی نداره کسی که خودش را انکار کنه دیگه تو دنیا هرچی باشه راحت میتونه انکار کنه ! و بحث کردن باهاش مساویست با حماقت .
واقعا دیگه من این مدلیش را تو عمرم ندیده بود !
باو خو من دارم میگم پست ها هست مردم میخونن قضاوت میکنن ! بیخیال دیگه تا اونجایی که در توان بود خواستیم بفهمونیم اما نرود میخ آهنین در سنگ .
مردم را احمق فرض کردی ؟! بسته دیگه !

آخرین ویرایش:
عقل و شعور ! فکر نمیکنی داری خودت را تحقیر میکنی ؟! کسی که پستی بده تو روز روشن از زیرش در بره اونم با مدرک به این بزرگی دیگه بحث کردن هیچ ارزشی نداره کسی که خودش را انکار کنه دیگه تو دنیا هرچی باشه راحت میتونه انکار کنه ! و بحث کردن باهاش مساویست با حماقت .
واقعا دیگه من این مدلیش را تو عمرم ندیده بود !
باو خو من دارم میگم پست ها هست مردم میخونن قضاوت میکنن ! بیخیال دیگه تا اونجایی که در توان بود خواستیم بفهمونیم اما نرود میخ آهنین در سنگ .

مردم را احمق فرض کردی ؟! بسته دیگه !
نه, احمق رو احمق فرض کردم .

آخرین ویرایش:
نگفتم پشمه :d ! اما به جز Witcher 2 سیستم مبارزش از بین تمام RPG های امسال بهتره از نظر من :d (بقیه مواردش هم کلا رقیب نداره :d و زیر سوال بردنشون ناشی از چیزایی هست که میدونی)
ولی اینکه توقع یک سیستم اکشن مثل NG یا AC یا GOW تو همیچن بازی داشته باشیم، دقیقا مثل جوک میمونه :d
نه من که نمیگم اسکایریم تو این زمینه بده ! خیلی هم شاخه به نظرم :دی ! در کل گفتم ...
پ.ن : البته مبارزات دارک سولز یه نموره حرفه ای تر و با کلاس تر از اسکایریمه :دی !

به شخصه که هیچ چیزی تو این بازی ندیدم:dمخصوصا سیستم مبارزاتش که خنده دار بود:d
برای من یکی از مسخره ترین های تاریخ بود:dیعنی واقعا نمیدونم کجای این بازی مثلا از آنچارتد 3 بهتر بود
:-/
بایدم مسخره باشه. شما آنچارتد رو با اون انیمیشن های خفنش میبینید و از کشتن هر دشمن احساس سرافرازی میکنید بایدم وقتی میشینید پای اسکایریم و انیمیشن های ابتداییشو میبینید براتون خنده دار باشه!من کاملا حق میدم. همش مربوط به جنبه های تکنیکیه. اسکایریم تو انیمیشن ها مخصوصا انیمیشن های مبارزه ساده عمل کرده. ولی حقیقت جای دیگست!
شما و البته ما تو آنچارتد تیر میزنیم میریم جلو و واقعا هم از کشتن دشمنا لذت میبریم. ته تهش شاید یکی دو تا close combat هم بزنیم واسه تنوع! در حقیقت اینجا اون انیمیشن ها و جنبه های تکنیکی بصری باعث شده ما از آنچارتد خوشمون بیاد. ولی من میگم تو اسکایریم حتی کشتن دشمنان هم حس و حالش بیشتر از آنچارتد و گیرز هستش. چرا؟ چون تو اون بازی ها فقط با 7 یا تهش 8 نوع اسلحه آدم میکشیم. ولی من میتونم کاری کنم که تو اسکایریم هیچ دو دشمنی به 1 شکل کشته نشن!!! به این میگن سیستم مبارزه! اینجاست که وفتی این همه ساعت پای بازی میشینیم خسته نمیشیم. حالا اگه اسکایریم میخواست جنبه های تکنیکی آنچارتد و مثل اون رو داشته باشه که دیگه تعادل تو صنعت بازی بهم میخورد!:d اونوقت دیگه دلیلی واسه اومدن بازی هایی مثل آنچارتد نبود!

نه من که نمیگم اسکایریم تو این زمینه بده ! خیلی هم شاخه به نظرم :دی ! در کل گفتم ...
پ.ن : البته مبارزات دارک سولز یه نموره حرفه ای تر و با کلاس تر از اسکایریمه :دی !

حرفه ای تر میشه سیستم مزخرف بلاک کردنش دیگه ؟ :d

با اینکه تا حالا 40 ساعت Skyrim بازی کردم و یکی از بهترین بازی های این نسل واسم بوده ولی ایشالا هر چی جایزه گرفته کوفتش بشه :| اگه این نامرد نبود الان Portal 2 اون بالا بود :| :دی

شما فعلا اینو بکوب تو سر خودتون:دی
Digital Foundry VS Bethesda: PS3 Skyrim is still shit - NeoGAF
=))
دقیقا منم اینو میگم ! این نسخه 360 بوده که همه را تحت تاثیر گذاشته و میانگینش هم تو همه پلتفورمها بالاتر بوده ! کلا یه بار هم خودشون گفتن بازیه مولتی یعنی انحصاریه 360 :lol:چون خودشون خیلی تائید میکنن که بازیه مولتی فقط باید تو لیست بهترین های 360 باشه اگر تو لیست ps3 نباشه مهم نیست دیگه !

شما فعلا اینو بکوب تو سر خودتون:دی
Digital Foundry VS Bethesda: PS3 Skyrim is still shit - NeoGAF

الان چه ربطی به پست من داره ؟ مگه من گفتم با نسخه ps3 میکوبیم سرتون ؟ کلا وجود ps3 چرا شما رو اینجوری میکنه ؟ بابا خیلی گرونتر از 360 نیست کپیخورم که شد دیگه میتونین آنچارتد اینا رو بازی کنین دیگه نمیدونم این مشکلا واسه چیه ؟:دی

بابک PS3 داشت ، چند وقت پیش همینجا فروختش ... دیگه خَیلی دِمُده شده کلاس گذاشتن واسه PS3 برادر
biggrin1.gif
... !
منم همینو میگم دیگه . ps3 هم هک شده هم ارزون شده باز ولی بعضیا چشم دیدنشو ندارن ( دلیلشم مثل روز روشنه ) تا یه بحثی میشه ربطش میدن به ps3 پس این ینی هنوز باید کلاس گذاشت دیگه :دی

تو چند ساعت بازی کردی ؟! به اندازه زمانی که صرف دیدن عکسها و ویدیوهای Rage کردی شده ؟!
من که فک میکنم ایشون تو این نسل به جز rage هیچ بازیی رو بازی نکرده . به ps3 هم دست نزده اصلا :دی

آخرین ویرایش:
الان چه ربطی به پست من داره ؟ مگه من گفتم با نسخه ps3 میکوبیم سرتون ؟ کلا وجود ps3 چرا شما رو اینجوری میکنه ؟ بابا خیلی گرونتر از 360 نیست کپیخورم که شد دیگه میتونین آنچارتد اینا رو بازی کنین دیگه نمیدونم این مشکلا واسه چیه ؟:دی

بابک PS3 داشت ، چند وقت پیش همینجا فروختش ... دیگه خَیلی دِمُده شده کلاس گذاشتن واسه PS3 برادر :دی ... !

=))
دقیقا منم اینو میگم ! این نسخه 360 بوده که همه را تحت تاثیر گذاشته و میانگینش هم تو همه پلتفورمها بالاتر بوده ! کلا یه بار هم خودشون گفتن بازیه مولتی یعنی انحصاریه 360 :lol:چون خودشون خیلی تائید میکنن که بازیه مولتی فقط باید تو لیست بهترین های 360 باشه اگر تو لیست ps3 نباشه مهم نیست دیگه !

تو چند ساعت بازی کردی ؟! به اندازه زمانی که صرف دیدن عکسها و ویدیوهای Rage کردی شده ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or