بهترین بازی سال 2011 به انتخاب سایت های مختلف

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
خب در این تاپیک بهترین بازی سال 2011 را به انتخاب سایت های مختلف قرار می دم
در پایین هم تعداد GOTY بازی ها رو قرار می دم (تعدادشون جلوی هر بازی نوشتم

* The Winners of this year *

The Elder Scrolls V: Skyrim - 140

The Critics' Picks - 106

The Readers' Picks - 34
--------------------------------------------------------------

Portal 2 - 39

The Critics' Picks - 36

The Readers' Picks - 3

Batman: Arkham City - 25

The Critics' Picks - 23

The Readers' Picks - 2

Uncharted 3: Drake's Deception - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

The Legend of Zelda: Skyward Sword - 15

The Critics' Picks - 11

The Readers' Picks - 4

Gears of War 3 - 5

Batlefield 3 - 3

Dark Souls - 3

Deus Ex: Human Revolution - 3

L.A. Noire - 3

Bastion - 2

Chaterine - 2

Call of Duty: Modern Warfare 3 - 2

Star Wars: The Old Republic - 2

Dead Island - 1

Dead Space 2 - 1

Disgaea 4: A Promise Unforgotten - 1

KillZone 3 - 1

LittleBigPlanet 2 - 1

The Witcher 2: Assassins of Kings - 1

Forza Motorsport 4 - 1

The Binding of Isaac - 1

Infinity Blade II - 1

The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D - 1

Minecraft - 1

Renegade Ops - 1

SpaceChem - 1

Super Mario 3D Land - 1

Last edited by a moderator:
هی مثال زدم از سایتها مثل ign که لیست برترین های تاریخش HL بالاتر از HL2 هست ! در حاله اینکه امتیاز HL کمتر از HL2 بود ! من همیشه گفتم بهترین بازیهای تاریخ را از بازیهایی انتخالب میکنن که بیشترین تاثیر گذاری را تو سبک خودشون ایجاد کنه مثل HL2 تو سبک خودش یا همین هیلو روی کنسول و اول شخص و MGS تو سبک خودشو .........
الان چند تا گیمر تازه به دوران رسیده فکر میکنه امتیاز و جایزه همه چیز ولی فکر اینو نمیکنن که واقعا چه تاثیر بزرگی روی سبکه خودش داشته ؟!
ببینم اینو چطوری میخوای زیر سوال ببری :

بهترین بازی های نسل از دید IGN :

Uncharted 2 رتبه 7 ! خیلی خیلی رتبه بالاتری از بازی های مورد علاقه شما و به اصطلاح تحول, پس Uncharted 2 خیلی خیلی تاثییر گزاریش بیشتر بوده در این نسل و به اصطلاح تحولاتش نسبت به بازی های 100 تا 8 بصورت نموداری! اوکی ؟

ببینم اینو چطوری میخوای زیر سوال ببری :

بهترین بازی های نسل از دید IGN :

Uncharted 2 رتبه 7 ! خیلی خیلی رتبه بالاتری از بازی های مورد علاقه شما و به اصطلاح تحول, پس Uncharted 2 خیلی خیلی تاثییر گزاریش بیشتر بوده در این نسل و به اصطلاح تحولاتش نسبت به بازی های 100 تا 8 بصورت نموداری! اوکی ؟

اولا تو که خیلی به تعداد goty میبالیدی پس دیگه نیاز به بحث نیست !
دوما بهترین بازی تاریخ نه نسل ! افتاد ؟!
سوما این همه دم از تحول نزن ! یاد تاپیک گیرز افتادم ! اینجا دیگه نگو که بازی انجارتد تحول بوده ! پس گیرز هم انقلاب بود :lol:
پس اونوقت اسمه HALO CE و HL2 را چی گذاشت ؟! نکنه میخوای با اینا مقایسه کنی ؟!

این رکورد نه برای 360 باز ها افتخار به همراه داره نه برای PS3 بازها ونه PC بازها بلکه افتخار این رکورد فقط و فقط برای خود بتزدا و تا هاوارد که تو این سال با اینهمه بازی بزرگ تونستن این همه جایزه ببرن خوشحالی اصلی مال طرفدارای واقعی اسکایریم که از بازی لذت بردن نه از جایزه هاش

اولا تو که خیلی به تعداد goty میبالیدی پس دیگه نیاز به بحث نیست !
دوما بهترین بازی تاریخ نه نسل ! افتاد ؟!
سوما این همه دم از تحول نزن ! یاد تاپیک گیرز افتادم ! اینجا دیگه نگو که بازی انجارتد تحول بوده ! پس گیرز هم انقلاب بود :lol:
چرا حجویات میگی ؟ من دارم طبق منطق خودت ازت سوال میپرسم, میگی امتیاز و Award اهمیتی نداره و لیست IGN رو مثال میزنی منم میگم همین IGN امثال لیست بهترین بازی های نسل رو ارائه داده که توش Uncharted 2 رتبه ش خیلی خیلی از بازی های مورد علاقه شما (تحول) بالاتره پس توی این نسل تاثییر گزاریش از 83 تا بازیی پیش از خودش بیشتر بوده بصورت تصاعدی البته . آندرستند ؟

از طرف تمامی فن های PS3 این رکورد به این بازی بزرگ تبریک میگم :x

ولی یه سری چنان شلوغش کردند که انگار اسکاریم انحصاری اون هاست :))

به اید روزی که شما بیاید از بازیهای خودتون طرف داری کنید نه مولتی :d

افتخارات سری آنچارتد با این چیزها زیر سوال نخواد رفت برید به امتیازات این سری و تعداد گوتی و گرافیک و.... یه نیگاه بندازید

Uncharted هرچی باشه افتخارش اینه رکورد بهترین گرافیک قرن یدک میکشه حالا برید خوشحال باشید

چرا حجویات میگی ؟ من دارم طبق منطق خودت ازت سوال میپرسم, میگی امتیاز و Award اهمیتی نداره و لیست IGN رو مثال میزنی منم میگم همین IGN امثال لیست بهترین بازی های نسل رو ارائه داده که توش Uncharted 2 رتبه ش خیلی خیلی از بازی های مورد علاقه شما (تحول) بالاتره پس توی این نسل تاثییر گزاریش از 83 تا بازیی پیش از خودش بیشتر بوده بصورت تصاعدی البته . آندرستند ؟
د نگرفتی این نسل جزو تاریخ حساب نمیشه

من نمیدونم این بحث ها واسه چیه!الان یعنی U2 نابود شد!؟نکنه توقع داشتید با این حجم افزایش روز افزون سایت ها و بلاگ های بازی از سال 2009 و مشخصا بالا رفتن تعدا گوتی ها برای همیشه U2 اون بالا بایسته!؟
تنها بازی هایی که قادر به رقابت تو این زمینه با U2 هستند اساسا بازی های Ow و RPG هستند والا بازی های اکشن ادونچر یا TPS وسایر سبک ها رقیبی به اون صورت به حساب نمیاند.
اسکایرم یکی از لذت بخشترین بازی های امسال برای من بوده و اصلا توقع نداشتم به اینصورت منو جذب خودش بکنه و بدون شک این چنین آماری کاملا حقش هست.

IGN یه مثال بود از بینه کلی سایت . دوما من بازم میگم تاریخ با نسل کاری ندارم . چون بازیهای تاریخ از بین بازیهایی انتخاب میکنن که بیشترین تاثیر گذاری را داره .
سوما من نمیدونم الان میخوای چی را ثابت کنی ؟ من نیاز به بحث با شما ندارم خیلی داشتی روی میزان جوایز انچارتد 2 مانور میدادی ! الان اسکایریم با GOTY بیشتر اونم در شرایط بسیار سخت تر این رکورد را زده ! پس منتطرم ببینم که دیگه چه بهانه ای برای جور کردن دارید ؟! دوما الان این بازی اولین بازی بوده که تونسته تو یک نسل 2 بار بهترین بازیه سال بشه ! پس باید اسمش را رسما گذاشت بهترین بازیه تاریخ دیگه ؟!

IGN یه مثال بود از بینه کلی سایت . دوما من بازم میگم تاریخ با نسل کاری ندارم . چون بازیهای تاریخ از بین بازیهایی انتخاب میکنن که بیشترین تاثیر گذاری را داره .
سوما من نمیدونم الان میخوای چی را ثابت کنی ؟ من نیاز به بحث با شما ندارم خیلی داشتی روی میزان جوایز انچارتد 2 مانور میدادی ! الان اسکایریم با GOTY بیشتر اونم در شرایط بسیار سخت تر این رکورد را زده ! پس منتطرم ببینم که دیگه چه بهانه ای برای جور کردن دارید ؟!
تا این موضوع اومد وسط IGN شد یک مثال فقط ؟! :)) نسل هم زیر مجموعه تاریخ حساب میشه و طبق منطقت برای چیدمان برترین های تاریخ توی این نسل یا هر نسل دیگه به همین منوال استفاده میشه, نکنه بازی های تاریخ رو فقط بخاطر تحولاتشون و بازی های نسل رو بخاطر موزیک متنشون انتخاب میکنن ؟

در مورد جوایز هم تبریک میگم به طرفداران واقعی سری TES و Skyrim بقولی میگن کور شه هرکی نتونه ببینه. بزار بعد از اسکایریم U2 بالاترین تعداد GOTY رو داشته باشه, ملالی نیست .

من نمیدونم این بحث ها واسه چیه!الان یعنی U2 نابود شد!؟نکنه توقع داشتید با این حجم افزایش روز افزون سایت ها و بلاگ های بازی از سال 2009 و مشخصا بالا رفتن تعدا گوتی ها برای همیشه U2 اون بالا بایسته!؟
thumbs up !

یه شخصه فقط قدرت هنر و خلاقیت و ... Todd Howard و Bethesda رو دارم میبینم :d
برای من یکی 2011، بهترین سال شد :d
تا 4-5 سال دیگه که TES بعدی بیاد :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or