بهترین بازی تاریخ

• Thread starter Thread starter a75004
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ول cod با اینکه جدیدا داستانش تکراریه ! ولی بهترینه !
اول the last of us فوق العاده ! با اینکه خیلی دوست داشتم مثل Byond حق انتخاب داشتم ولی همه چیش جوری بود که بهت همون احساس و میداد ! بهترین بازی از نظر من تواین چند سال هست ! بنظر من انقلاب بازیه جوری که کاملا احساس میکردم الی بچه خودمه و نسبت بش باید مسیولیت داشته باشم !
دوباره اول byond two souls که بهترین بازی احساسی بود که کردم ! انتخاب با داستان خودم ! کیو دوست دارم کیو ندارم ! آره یا ن ! همش ماله خودته مثلا تو بازی تو ذهنت میگی کاش انجوری میشد تو این بازی شاهد انتخابیم !
از نظر من این سه تا بازی اولا و رو دستشون نمیاد

من عاشقه CoD تا شماره 3 بودم :(
فضای خفنه جنگ جهانی دوم
و Mass Effect همشون
این اخرا (2 سال اخیر :D) تهنا بازی ای که با عشق بازی کردم مس افکت بود بقیه بازیارو 2 دیقه هم روشون وقت نذاشتم

به نظر من THE LAST OF US بهترینه وقتی تمومش کردم تا چند هفته هنوز تو کفش بودم از اون بازیا بود که دوست نداشتم هیچوفت تموم بشه ...
داستانش که عالی و هم چنین فضای بازی عالی...
داستان خفنی که داشت پایانش هم بی نظیر طوری که آدم وقتی تموم میشه میخواد خودشه از پشت بوم پرت کنه پایین:(

همه گفتن بنده هم عرض کنم
Resident evil 3 Nemessis و Dino crisis 2 و Dracula origin اینها بهترین هان از نظر بنده
آخری(دراکولا) IQ بالای 180 میخواست واسه تموم کردنش
ندیدم مثش
اون دوتای دیگه هم که معرف اساتید هستن و اظهر من الشمسن!

آخرین ویرایش:
resident evil 4 و resident evil
هیچ بازی به اندازه این بازی ها تاثیر گذار نبود.
بسیاری با دادن القاب استاد به بعضی از بازیسازها این واژه را زیر سوال میبرند. شینجی میکامی تنها بازیسازی هست که توانسته دو بار یک سبک را متحول کند.بر خلاف شخصی که فقط 25 سال یک سری بازی را ادامه داده و.....................
شینجی با نوشتن سناریوی جذاب و خلق شخصیت های فراموش نشدنی در این عنوان(البته به همراه سایر همکاران!!) در سال 1996 پایه گذار سبک ترس و بقا شد.داستان و دنیای رزیدنت واقعا فراموش نشدنی هست.
البته فراموش نشود که داستان رزیدنت متاثر از هربرت مارکوزه جامعه شناس معروف مکتب فرانکفورت است. رزیدنت سوء استفاده از تکنولوژی را نشان میداد.

آخرین ویرایش:
من تموم بازی های بزرگ رو بازی کردم ولی The Last Of Us یه عنوان تکرار نشدنی بود , واقعا کلمه ایی واسه توصیفش به ذهنم نمیرسه . تا 2 ساعت بعد پایان بازیش تو خودم بودم و تا یک هفته هم فکرم آزاد نمیشد ...
توصیه میکنم هرکی نتوسته بازیش بکنه ps3 بگیره و تجربش کنه تا معنی احساسات رو متوجه بشه

من تموم بازی های بزرگ رو بازی کردم ولی The Last Of Us یه عنوان تکرار نشدنی بود , واقعا کلمه ایی واسه توصیفش به ذهنم نمیرسه . تا 2 ساعت بعد پایان بازیش تو خودم بودم و تا یک هفته هم فکرم آزاد نمیشد ...
توصیه میکنم هرکی نتوسته بازیش بکنه ps3 بگیره و تجربش کنه تا معنی احساسات رو متوجه بشه

بر عکس با اینکه کلی همم جایزه گرفته من اصلا خوشم نیومد
به نظرم بازی کنترا سگا و مافیا یک از بهترین بازی ها بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or