بهترین بازی امسال X360

بهترین بازی امسال X360

• مجموع رای دهنده‌ها
    69
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Emin3mzizou

کاربر سایت
بچه ها سلام:love: :love: . دیدم داریم به اواخر سال 2006 نزدیک میشیم گفتم یه نظرسنجی جامع و دقیق(بر اساس امتیازات Gamespot) درباره ی بهترین بازی امسال X360 راه بندازم تا نظرات بچه ها مشخص بشه و ببینیم محبوبترین و بهترین بازی امسال X360 چیه ؟؟:groupwave:

آخرین ویرایش:
کاشکی یه نظر سنجی هم میزاشتی . بنظر من اول تا سوم اینا هستن
Gear of War
Oblivion
GRAW

هیچ رقمه نمیتونم بین Call Of Duty 3 و Gears Of War یکی رو انتخاب کنم ولی توی لیست که COD3 رو زدم چون GOW به حد کافی رآی میاره !
283.gif

من به Gow رای دادم ولی بیشتر احتمال میدم Oblivion بهترین بشه !
کاری هم به امتیازات ندارم چون منتخب سال از روی امتیاز تعیین نمیشه.
ضمنا،TomClancy's ها رو بزارید کنار فکرشم نکنید.

Gears Of War
Oblivion
Call of Duty 3
------------------------
و از همین حالا واسه ی سال 2007 اینا رو بترتیب اول تا سوم پیش بینی می کنم:

Mass Effect
Halo 3
Alan Wake

بدون شك بهترين بازي Gears Of War خواهد بود اگه اين بازي با اين همه بزرگ بودن و سرصدايه زياد كه به پا انداخته اول نشه بايد جمعش كرد انداخت دور.

Gears Of War
Oblivion
Call of Duty 3
------------------------
و از همین حالا واسه ی سال 2007 اینا رو بترتیب اول تا سوم پیش بینی می کنم:

Mass Effect
Halo 3
Alan Wake
واقعا به نظر شما Mass Effect میتونه بهتر و بالاتر از Halo 3 قرار بگیره؟؟؟ البته غیر ممکن نیست ولی خیلی بعید به نظر میاد!! باید منتظر موند و دید ;) ;)

واقعا به نظر شما Mass Effect میتونه بهتر و بالاتر از Halo 3 قرار بگیره؟؟؟ البته غیر ممکن نیست ولی خیلی بعید به نظر میاد!! باید منتظر موند و دید ;) ;)

شتر بيند در خواب پنبه دانه .

با اين كه من خودم هم موافقم كه MASS EFECT بازي خيلي بزرگي هست ولي نميتونه بهتر از HALO3 باشه .
خودتون ميدونيد كه مايكروسافت چقدر ميتونه روي اين بازي خرج كنه و كسي هم نميتونه از لحاظ سرمايه باهاش رقابت كنه . مطمعنا مايكروسافت بقدري روي اين بازي سرمايه گذاري ميكنه كه يه بازي كاملا بدون نقص بيرون بده

با اين كه من خودم هم موافقم كه MASS EFECT بازي خيلي بزرگي هست ولي نميتونه بهتر از HALO3 باشه .
خودتون ميدونيد كه مايكروسافت چقدر ميتونه روي اين بازي خرج كنه و كسي هم نميتونه از لحاظ سرمايه باهاش رقابت كنه . مطمعنا مايكروسافت بقدري روي اين بازي سرمايه گذاري ميكنه كه يه بازي كاملا بدون نقص بيرون بده
آره ولی من بیشتر اینو از روی علاقه ی بسیار زیادم به بازیهای اون سبکی مثل NWN و SWKOTOR گفتم و باید ببینیم چی میشه!

شما میتونید Mass Effect رو یه چیزی 10 برابر oblivion عظیم تر و بزرگتر فرض کنید تا ببینید چه میکنه Obsidion (و BioWare)

ببخشید مگه من چی گفتم ؟؟ شما باید این پست رو برای حرف اقای James Bond 007 نقل قول میکردید. من که با حرف شما موافقم عزیز!! البته بازم میگم که باید صبر کرد و دید.

ببخشید مگه من چی گفتم ؟؟ شما باید این پست رو برای حرف اقای James Bond 007 نقل قول میکردید. من که با حرف شما موافقم عزیز!! البته بازم میگم که باید صبر کرد و دید.

اوه ببخشيد متوجه نشدم :biggrin1:

ولي كلا بازي هايي كه كلا براي كل كنسولها خيلي مشكوك ميزنن . يكي بازي kill zone براي ps3 هست كه خيلي بي سروصدا عمل ميكنه و واقعا خيلي اعتقاد دارم كه بازي بسيار بزرگي خواهد بود و از طرفي به بازي هاي halo3 و alan wake كه خيلي بي سروصدا عمل ميكنن .
اين halo3 ديگه شورش را در اورده يه اطلاعات درست حسابي يا يه تريلر خوب ازش پخش نميكنن كه ادم بدونه ماجرا چي معلوم نيست اين مايكروسافت چه خوابي واسه ي ما ديده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or