r.t.1.n کاربر سایت Jan 11, 2010 #46 خیلی انتخابش سخته بین god of war 2 metal gear3 shadow of clossuss black resident evil4( به نظر من فقط به خاطر کیفیت آتیشش که فوق العاده بود)
خیلی انتخابش سخته بین god of war 2 metal gear3 shadow of clossuss black resident evil4( به نظر من فقط به خاطر کیفیت آتیشش که فوق العاده بود)
Mr.Death دبیر تحریریه بازنشسته کاربر سایت Jan 11, 2010 #50 God Of War 1-2 Shadow Of The Clousus MGS3:SE Okami
A ashkanhsj کاربر سایت Jan 13, 2010 #52 نوشته شده توسط artin_131: black resident evil4( به نظر من فقط به خاطر کیفیت آتیشش که فوق العاده بود) بیشتر... دقیقاً همینطوره دوست عزیز. با اینکه آتیشش دو بعدیه ولی طبیعی ترین آتیشی هستش که من در تمام عمرم دیدم.
نوشته شده توسط artin_131: black resident evil4( به نظر من فقط به خاطر کیفیت آتیشش که فوق العاده بود) بیشتر... دقیقاً همینطوره دوست عزیز. با اینکه آتیشش دو بعدیه ولی طبیعی ترین آتیشی هستش که من در تمام عمرم دیدم.
AM!R HOS3!N کاربر سایت May 30, 2010 #54 از نننظر کسانی که اینجا گفتن میشه به 3 عنوان یعنی: 1.GOD OF WAR 2 2.SHADOW OF COLOUSOS 3.BLACK
3line کاربر سایت Jun 30, 2010 #57 همه میگن gow و resident معلومه کسی genji رو بازی نکرده من که شخصا 5 دقیقه از بازی genji رو به کل دو نسخه gow ترجیح میدم
همه میگن gow و resident معلومه کسی genji رو بازی نکرده من که شخصا 5 دقیقه از بازی genji رو به کل دو نسخه gow ترجیح میدم
P pspman_hamed کاربر سایت Jul 20, 2010 #58 سلام دوستان من بچه بوشهرم و تو کار فروش بازی های x360 بودم و بنا به تقاضای زیاد مشتریا >:d<می خواستم بازی ps2هم بیارم اما من چیزی از بازیاش سر در نمیارم واسه همین مخوام ببیمن از نظر شما دوستان بهترین و جدید ترین و پر فروش ترین بازیهای ps2 چیه؟b-)
سلام دوستان من بچه بوشهرم و تو کار فروش بازی های x360 بودم و بنا به تقاضای زیاد مشتریا >:d<می خواستم بازی ps2هم بیارم اما من چیزی از بازیاش سر در نمیارم واسه همین مخوام ببیمن از نظر شما دوستان بهترین و جدید ترین و پر فروش ترین بازیهای ps2 چیه؟b-)