Behnam_Yakuza کاربر سایت Nov 3, 2011 #107 God of War 1 & 2 هر کدوم زمان خودشون بهترین گرافیک ها بودن و استاندارد های گرافیکی PS2 رو ارتقا دادن. Shadow of the Colossus هم به معنای واقعی کلمه عظیم بود. Black هم که از نظر تکنیکی عالی بود. بین عناوین Open World هم Bully عالی بود.
God of War 1 & 2 هر کدوم زمان خودشون بهترین گرافیک ها بودن و استاندارد های گرافیکی PS2 رو ارتقا دادن. Shadow of the Colossus هم به معنای واقعی کلمه عظیم بود. Black هم که از نظر تکنیکی عالی بود. بین عناوین Open World هم Bully عالی بود.
SINASALAR کاربر سایت Nov 3, 2011 #108 god of war 1 god of war 2 ico shadow closus primal black hunting ground gt 4
yasa149 کاربر سایت Nov 4, 2011 #109 نوشته شده توسط leonk13: black & Shadow of the Colossus بیشتر... black بازی کردنش خیلی سخته به همین دلیل خیلی ازش استقبال نمیشه
نوشته شده توسط leonk13: black & Shadow of the Colossus بیشتر... black بازی کردنش خیلی سخته به همین دلیل خیلی ازش استقبال نمیشه
yasa149 کاربر سایت Dec 16, 2011 #111 از GOW1&2 گذشته بعدش Devil may cry و smack down VS raw هم بدک نیستند:d
yasa149 کاربر سایت Dec 16, 2011 #114 نوشته شده توسط m s: OKAMI پس چی بیشتر... من تا حالا OKAMI رو بازی نکردم .....بازی خوبیه؟
m s کاربر سایت Dec 22, 2011 #115 نوشته شده توسط yasa149: من تا حالا OKAMI رو بازی نکردم .....بازی خوبیه؟ بیشتر... از خوب یه مقدار بهتره
نوشته شده توسط yasa149: من تا حالا OKAMI رو بازی نکردم .....بازی خوبیه؟ بیشتر... از خوب یه مقدار بهتره
M mamalps کاربر سایت Dec 29, 2011 #117 سلام من این بازی رو میخوام Final Fantasy X-2: International + Last Mission چه لینک دانلود چه فروشی
yasa149 کاربر سایت Jan 1, 2012 #119 نوشته شده توسط sub -zero: hitman:blood money اسپلینترسل4 بیشتر... با اسپلینتر سل موافقم مخصوصا نسخه ی 3
نوشته شده توسط sub -zero: hitman:blood money اسپلینترسل4 بیشتر... با اسپلینتر سل موافقم مخصوصا نسخه ی 3