واقعا داستان هیچ بازی بپای heavy rain نمیرسه این بازی اگر در تمام قسمت ها مشکل داشته باشه (که از نظر من نداره) یک داستان غنی و تاثیر گذار داره که هنوز هم جزئی از افکار من شده
METAL GEAR SOLID : GUNS OF PATRIOTS
DRAGON AGE : ORIGIN
ELDER SCROLL V : SKYRIM
RED DEAD REDEMPTION ==> ابیگل ( همسر)، جک (پسر) و جان مارستن ( پدر) + آیریش(IRISH).
HALO 3 : ODST ==> داستان دختری که در آغاز حمله کاونانت ها به شهر NEW MOMBASA به دنبال رسیدن به پدرش بود .
من موندم چرا کسی نگفته مجموعه Assassin's Creed!!!!?:-o
یعنی داستانش که رمانه و هنوز هم که تموم نشده.. 5-6 ساله مردم رو الاف خودش کرده! :d
Red Dead R هم که ته تراژدی بود... Mass Effect هم که معرف حضور همه هست...
بازی با داستان قشنگ کم نیست
ولی
1. MGS 4 (کمتر کسی رو دیدم آخر این بازی اشک تو چشاش جمع نشده باشه خیلی قشنگ بود)
2. Alan Wake ( داستانش خیلی عمق داشت و در طول بازی دل آدم می گرفت و آخرش هم یه جورایی ایهام داشت ، هنوز که هنوزه بعضی اوقات کات سین های بازی رو دوباره می بینم)
3. Halo3 ( با احتساب آهنگش خیلی حماسی بود ، هنوز که هنوزه دلم براش تنگ میشه ، مخصوصا که اولین بار که بازی کردم cut scene آخر بازی رو رد کرده بودم و ندیده بودم)
4. Red dead (این هم خیلی باحال بود و جالب تموم شد)
5. mass effect کل سری بازی. (بی انصافیه اگه تو لیست نباشه )
6. heavy rain ( این بازی معرکه بود )
7. GTA IV ( با اینکه به نظر من داستانش یه خرده کلیشه ای هستش ولی چون طرفدار پرپاقرص بازی هستم حیفم اومد نباشه، من کل سری های GTA رو از GTA london تا espisodes from liberty city رو رفتم و مخصوصا SA خیلی باحال بود)
8. AC (از نظر من فقط شماره یک بازی خوب بود ، خیلی دارند کشش می دن و یه کوچولو خسته کننده شده)
9. MaxPayne3 ( این بازی هم خیلی خوب بود ولی کم شباهت هم به فیلم هندی نبود، نمی دونم چرا تو همه ی بازی های راکستار زن و بچه ی شخصیت اول رو می کشند و شخصیت داستان به دنبال انتقامه!!! یک نفره هم یه ارتش رو حریفه، با اینکه من کلا خیلی طرفدار بازی های راکستار هستم ولی این موضوع اذیتم می کنه)
10. GeoW
11. God of War
12. F.E.A.R2 (سر و ته نداشت ولی کلیت داستانش قشنگ بود )
13. uncharted
14. L.A.Noire