بهترین بازی‌های سال از دیدگاه مجله Time

Victarion

Loyal Member
2dspn2d.jpg

مجله Time اقدام به انتخاب بهترین بازی‌های سال 2008 کرده است که بعضی از این انتخاب‌ها در نوع خودش جالب و عجیب است!

انتخاب‌های این مجله شامل 10 بازی برتر سال 2008 است که در رأس این لیست نام 3 بازی Braid, GTA IV و LBP به چشم می‌خورد.

لیست 10 بازی برتر به ترتیب:

Grand Theft Auto IV

Braid

LittleBigPlanet

Rock Band 2

Gears of War 2

Dead Space

Star Wars: The Force Unleashed

Hunted Forever

Fieldrunners

Spore

و البته سایت IGN AU هم بازی GTA IV را به عنوان انتخاب اولش برگزید

http://au.games.ign.com/articles/936/936330p1.html

Fallout 3
MGS 4
عجب؟؟؟؟

با اجازه فرزاد جان اسامی و برای اینترنت ذغالی ها بذارم .

10- Resistance 2
Metal Gear Solid 4 - 9
Braid - 8
LittleBigPlanet -7
Fable II - 6
Mirror's Edge- 5
Dead Space - 4
Left 4 Dead - 3
Fallout 3 - 2
Grand Theft Auto IV - 1

نبودن GEARS 2 اینجا هم کمی عجیبه .

آخرین ویرایش:
صد و یک رحمت به سال پیش:cheesygri
حداقل 4 تا عنوان مشترک وجود داشت ولی امسال هرکس ساز خودش را میزند.
ولی من با حضور GTA IV در هر دو مخالفم.

مسلما این مجله ها بر اساس تاثیر بازی بر عموم و جامعه ارزش بازی رو میسنجن، یکی بیاد یک زیرسبک جدید برای آر پی جی تاکتیکال بسازه که یک شیوه ی جدید برای هدایت واحدها ابداع کرده، در نوبه ی خودش خیلی خیلی ارزشمنده، اما تنها مجله ای که اینکارش رو گرامی میداره، Develop و چندتای دیگه خواهند بود. اما وقتی یک استدیو میاد بازیهای ساده ی عامه پسند میسازه، مسلما عامه اون رو بیشتر پسند خواهد کرد و مجله هم مال عامه ست.

هر مجله و سایتی 10 بازیه برتر سال رو بخواد بزاره آخرش یه سری گله میکنن از انتخابهاش. چون ماشالا بازی خوب زیاد هست هر کاری کنن آخرش 2-3تاش از قلم میافته( البته Time زیادی از قلم انداخته!دی)

آخرین ویرایش:
من هر وقت بخوام در مورد یک موضوع سیاسی تحقیق کنم اول از همه به Time سر میزنم (بعد guardian و jpost) چون معتبر تر پیدا نمیشه ولی در مورد بازی فکر نکنم همین رتبه رو بتونم بهش بدم
243.gif

راستی یه چیز جالب در مورد بازیهای برتر Hooked Games

در لیست کلی بهترین بازیهای 2008، Fallout 3 انتخاب اول بوده
9981.jpg

تو فهرست بهترین بازیهای X360 همین سایت، Fallout 3 رتبه چهارمه
9980.jpg

فکر کنم دلیلش پیچیدگی بیش از حد این بازیه، به قول منتقدهای HG خانمهای بی رغبت ما به خاطر F3 گیمر شدن
302.gif

آخرین ویرایش:
عدم وجود Fallout و MGS 4 واقعا عجیبه البته این مجله مهم نیست اصلا نمیشه ادم حسابش کرد
فکر کنم این مجله میخواسته خودشو مسخره کنه تا یکمی بهش بخندن..

مجله TIME یکی از معتبرترین مجله ها در سراسر جهان هست. حتما برای انتخاباتش دلایل خاص خودشو داشته . من خودم به شخصه جای چند بازی رو تو لیست خالی میبینم مثل MGS4

پ.ن: یادتون هست که EDGE هم غیر معتبر بود :)

امسال از اون سالهايي هست كه خيلي از سايتها مخصوصا اون معتبرترينهاش! خوشحال تشريف دارن .
البته بعضي هاشون خوب انتخاب كردند ولي فوق معتبر ها خيلي خوشحال بودند . نبودن بازي هايي مثل mgs 4 و gow2 يا fallout 3 بين ليست بعضي از سايتها ادم گاها به مغزشون هم شك ميكنه! چون ديگه نميشه گفت نظر شخصي .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or