بهترین بازی‌های ترسناک

سلام.
خوب راستش اگه من شخصاً بخوام چند عنوان رو که ذکر نشده به لیست اضافه کنم اینا هستن :
- اول از همه بازی Nosferatu ( من تا به حال تو هیچ بازی به این شدت نترسیده بودم! اینو جدی میگم. افکت های صوتی مهمترین دلیل ترس و بعد از اون محیط های بسیار عالی و ترسناک)
- بازی بعدی Fatal Frame هست که این بازی هم در این سبک واقعاً عالی و ترسناکه. من که 100 دفه مُردم و زنده شدم.
- یه بازی دیگه همون طور که دوستان ( بصورت کلی البته) اشاره کردن و منم موافقم شماره اول از بازی Resident Evil هست که فضاسازی و موسیقی و صداگذاری بسیار خوب و دلهره آوری رو داشت. البته شماره 2 هم خیلی خوب بود. شماره 3 هم فقط اون Nemesis بود که با اومدنش مو رو به تن ادم سیخ میکرد و مبارزه باهاش بسیار نفس گیر بود!
- این بازی Siren هم خیلی خوب بود. البته من زیاد بازی نکردم ولی چیز خوبی به نظر میاد.

فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. :smile:

جناب آقای Aurlito من به لیستی که اینجا گذاشتید احترام میگذارم و این رو تشخیص و علاقه شخصی شما میدونم ولی نه تنها بنظر من بلکه بنظر خیلی ها و اهل فن شاهکارهایی همچون Alone in the dark : The New Nightmare و Fatal Frame که دوست عزیزمون Kain اشاره کرد از بیشتر عناوینی که شما ذکر کردید هم ترسناکتر و هم زیباتر و عنوانی کلاسیک تر هستند.
مرسی از شما

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or