yamaha کاربر سایت Aug 2, 2007 #122 Xbox360 بازی فقط وفقط: Call Of Duty1 Call Of Duty2 Call Of Duty3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geras of war+
Xbox360 بازی فقط وفقط: Call Of Duty1 Call Of Duty2 Call Of Duty3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! geras of war+
Mojtaba کاربر سایت Aug 3, 2007 #124 به نظر من: X360: COD 3 - GOW - The Darkness - WWE SVR - Pes PC: Global - COD - Farcry - POP - GTA Series
به نظر من: X360: COD 3 - GOW - The Darkness - WWE SVR - Pes PC: Global - COD - Farcry - POP - GTA Series
ajax کاربر سایت Aug 3, 2007 #125 God of War 1-2 Pop 3 SplinterCelloubleAgent Onimusha 4 Bully ----- Getting Up Commandos 1-2-3-4 آخرین ویرایش: Aug 3, 2007
koosha کاربر سایت Sep 2, 2007 #128 بهتربن بازي عمرم MGS Shenmue لذتي كه بازي Shenmue داشت تو هيچ بازي ديگه تجربه نكردم. وقتي ياد اون روزها ميافتم كه بازي ميكردم همون حس خوب رو دارم. حقيقتاً كه بازي كاملي بود. ياد اون روزها به خير
بهتربن بازي عمرم MGS Shenmue لذتي كه بازي Shenmue داشت تو هيچ بازي ديگه تجربه نكردم. وقتي ياد اون روزها ميافتم كه بازي ميكردم همون حس خوب رو دارم. حقيقتاً كه بازي كاملي بود. ياد اون روزها به خير
m.sarsh کاربر سایت Sep 2, 2007 #129 برای من بهترین بازی ای که انجام دادم Call Of Duty 2 و Need For Speed UnderGround 1,2 بود. یادش بخیر.
S shadowfear07 کاربر سایت Sep 4, 2007 #131 سلام من بهترین بازی که کردم مکس پین 1و 2 بوده امیدوارم شماره 3 برای x360 حتما بیاد پرنس هم بازی مورد علاقه من هست بوده و خواهد بود فدای همتون:cheesygri:blushing::biggrin1:
سلام من بهترین بازی که کردم مکس پین 1و 2 بوده امیدوارم شماره 3 برای x360 حتما بیاد پرنس هم بازی مورد علاقه من هست بوده و خواهد بود فدای همتون:cheesygri:blushing::biggrin1:
white wolf کاربر سایت Oct 1, 2007 #132 Medal of Honor Airborne mafia bioshock overlord f.e.a.r مكس پين 1 پرينس