بهترین بازیهای PC در 30 سال اخیر از نگاه PC World

• Thread starter Thread starter steam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

steam

کاربر سایت
خوب از عنوان همه چی معلومه.بی مقدمه میریم سر اصل مطلب.از آخر مثل خودش شروع میکنم.
منبع:msn tech&gadgets
10s:Trade Wars 2002"
Released: 1990. Developer: Martech Software. Publisher: Martech Software.
523A8BE941FE87A45433B58A9A5AC2.jpg

#9: "Myst"
Released: Sept. 24, 1993. Developer: Cyan. Publisher: Brøderbund Software.
2680AD5F8B6C97338CC4DB9CA51AC8.jpg

#8: "The Sims
Released: Jan. 31, 2000. Developer: Maxis Software. Publisher: Electronic Arts.
84252F815B6F771DB73CFE795CA845.jpg

#7: "StarCraft
Released: March 31, 1998. Developer: Blizzard Entertainment. Publisher: Blizzard Entertainment.
EDE063EBF5F06226FC99C18B7C323.jpg

#6: "Rogue: The Adventure Game
Released: 1984. Developer: A.I. Design. Publisher: A.I. Design.
96824A2A0A46AA923DD4BC1BF7EEA.jpg

#5: "M.U.L.E
Released: 1983. Developer: Ozark Softscape. Publisher: Electronic Arts.
7AD23CA69DEAB3D7D0945DFD1E2075.jpg

#4: "SimCity
Released: 1989. Developer: Maxis Software. Publisher: Brøderbund Software.
BC61A37F83F1896D9B39ED3A638D11.jpg

#3: "Sid Meier's Civilization
Released: 1991. Developer: MicroProse Software. Publisher: MicroProse Software.
58FDEBDCBAD1826B663A94D58112E.jpg

#2: "Doom
Released: Dec. 10, 1993. Developer: Id Software. Publisher: Id Software.
AE6373AFAF72CBA2115E995FC9DE.jpg

#1: "World of Warcraft
Released: Nov. 23, 2004. Developer: Blizzard Entertainment. Publisher: Vivendi Universal.
62ACEE3DF4FA5ED8CCF63E9CB3A73.jpg

به تظر من half life 2 هم میتونست توی لیست باشه.حتما دنباله ها رو در نظر نگرفتن.من بیشترشو اصلا بازی نکردم.نظری نسبت بهشون ندارم.غیر از doom که که طبق گفته سایت انقلابی رو در این صنعت ایجاد کرده.نظر شما چیه؟

half-life2
mafia
wolfenstein
company of heros
diablo
لا اقل یکی دوتاشون باید بود
ولی خب اونهایی که انتخاب کردن هم نبودن شاید امروز این بازیها نبود. با این حرف هم موافقم که لذتی که بازیهای قدیمی میداد دیگه دست نمیده.
دوستی که گفت سال 84 مگه pc بود؟؟؟؟ فکر میکنین عصر حجر بود اون موقع؟؟:confused:
بهرحال هر کسی هم بنابه شرایط سنی خودش و شاید سلیقه ای بگه فلان بازیها خوب بودن سلیقست دیگه.

دوستی که گفت سال 84 مگه pc بود؟؟؟؟ فکر میکنین عصر حجر بود اون موقع؟؟:confused:
بله آخه یه سری فکر میکنن یه دفعه X360 از آسمون افتاد و دنیای گیمینگ به وجود اومد :laughing:
H e H e , L o L

Half Life 2 خیلی بی انصافیه که تو این لیست نیست...
چیزی که واضح و مبرهنه اینه که کسایی که این لیستو انتخاب کردن احتمالاً لواشک و ترشی جات میفروختن!!!

Half Life 2 خیلی بی انصافیه که تو این لیست نیست...​

چیزی که واضح و مبرهنه اینه که کسایی که این لیستو انتخاب کردن احتمالاً لواشک و ترشی جات میفروختن!!!​

اونهایی که این بازیها رو انتخاب کردند قطع یقین پفک و لواشک فروش نیستن فکر کنم اونها شاید سنشون دور و بر 35-40 باشه که چسبیدن به بازیهای دوران جوانیو و نوجوانیشون :-"
سلیقه خود من باشه میگم h-life2 باید اول باشه:love: که محبوبیت این بازی رو تو پستهایی که دوستان دادن رو مشاهده کردیم

نبود Half-Life 2 اصلا عجیب نیست، بلکه نبود شماره ی اول این بازی در این لیست نشون میده این لیست بدرد نمیخوره چون اکثر بازیهای FPS با انتشار هف لایف منقلب شدن و تا چندسال هم بازی در این سبک به کیفیت Hl نبود.
یک مقاله ی دیگه هم از سایت این مجله دیدم که واقعا مسخره بود و ادعا میکرد که Saint's Row 2 از GTA IV بهتره، هرچند سطحی تره. :lol:

لیستی که HL 2 توش نیست بدرد نمیخوره !
با اینکه خودم HL 1 رو خیلی دوست دارم ولی خب به نظرم HL2 واقعا یه لذت عجیبی داشت و تا حالا به نظر من بهترین ادامه یه بازی هست تو این بیشتر از 1 دهه ای هست که من دارم بازی میکنم
واقعا که : I love Gordon :love:

لیستش که عادلانه و منطقی نیست .

چون معلوم نیست هدفشن چی بوده .
مثلا اگر هدفشون بازیهایی بود که یک سبک رو شروع یا متحول کردند سری Half Life باید داخل لیست بود .
یا Diable و ...

کلا همیشه لیست بازیها اینطوره و به سلیقه هم برمیگرده ولی این بیشتر سلیقه به خرج داد

:laughing: ماشالله خیلی بازی های فجیعی رو انتخاب کردند این سایت !!!! مثلا این بازی خدای بازی هستش Trade Wars 2002 !!!!!

دیگه بقیش هم که معلومه خیلی عنوان های تاپی بودند !!!

شما اصلا این بازیرو بازی کردی که داری میگی ؟! سیستمی که برای هوش این بازی طراحی شده برای زمان خودش یه چیزی اونور تر از شاهکار بود ! :confused:

نبود Half-Life 2 اصلا عجیب نیست، بلکه نبود شماره ی اول این بازی در این لیست نشون میده این لیست بدرد نمیخوره چون اکثر بازیهای FPS با انتشار هف لایف منقلب شدن و تا چندسال هم بازی در این سبک به کیفیت Hl نبود.
. :lol:
؟!
احیانا این وسط wolfenstein 3D کجا رفت ?! سر منشا تمام بازی های FPS رو PC این بازی بوده که خودش سبکش رو از بازی Platoon 3D الهام گرفته که اولین بازی سبک FPS تاریخ بود و روی Commodore 64 و Amiga ارائه شد ، در ضمن نباید از Heretic و hexen و امثال اوناهم توی این سبک چشم پوشی کرد ! نمی خوای بگی که اونا هم از HL ایده گرفتن ؟!!!!!

Last edited by a moderator:
دیگه بقیش هم که معلومه خیلی عنوان های تاپی بودند !!!
خواهش دارم از چیزی که مطلع نیستین صحبت نکنین...
از مشخصات کسی که این لیست رو داده خبری نیست..؟
انتخاب ها 90 درصد درست بودن البته کمبود یه مواردی احساس میشه مثل
Railroads که خوب جاش یک بازی دیگه از سید میر اومده
Diablo-Starcraft اگه اینهارو انتخاب میکردن لیست از یک شرکت چند رتبه داشت که از نظر من خوب نبود.
Guild Wars
Quake
در آخر برای من نبود نسخه ی اول HL کمی عجیبه...شاید هم بازی Doom بهتر بوده...
چیزی که واضح و مبرهنه اینه که کسایی که این لیستو انتخاب کردن احتمالاً لواشک و ترشی جات میفروختن!!!
okay,how about Cow as the first place?should be good
مثلا اگر هدفشون بازیهایی بود که یک سبک رو شروع یا متحول کردند سری Half Life باید داخل لیست بود .
یا Diable و ...
شاید Doom رو به HL ترجیح داده...این بازی به نظر من خیلی قشنگ تر از HL بود...
در ضمن Diablo not diable

با چند تا انتخابش خیلی حال کردم و به نظر کاملا درست بودن مثل : word of warcraft ،The sims ، simcity ، starcraft ، doom البته بازم بازی میتونست تو این لیست باشه diablo و Fallout و البته half life هم یادشون رفته در کل نصفش رو من قبول دارم:biggrin1: برخی دوستان هم اینها رو زمان خودش تجربه نکردن هی اعتراض میکنن;) البت wow که ...(هیتمنم بود خیلی حال میداد!:-")

شما اصلا این بازیرو بازی کردی که داری میگی ؟! سیستمی که برای هوش این بازی طراحی شده برای زمان خودش یه چیزی اونور تر از شاهکار بود ! :confused:

؟!
احیانا این وسط wolfenstein 3D کجا رفت ?! سر منشا تمام بازی های FPS رو PC این بازی بوده که خودش سبکش رو از بازی Platoon 3D الهام گرفته که اولین بازی سبک FPS تاریخ بود و روی Commodore 64 و Amiga ارائه شد ، در ضمن نباید از Heretic و hexen و امثال اوناهم توی این سبک چشم پوشی کرد ! نمی خوای بگی که اونا هم از HL ایده گرفتن ؟!!!!!

یک بار دیگه اون پست من رو بخونید، ببینید چی نوشتم.

Half-Life از بسیاری از بازیهای همسبک زمان خودش "بهتر" بود، معنیش این نمیشه که "اولین" بازی FPS بود و اینکه بیشتر بازیهای امروزی، اکثرا از این بازی الهام گرفتن و با این سبک منقلب شدن، حرف یکی از منتقدین اولیه ی (نه این منتقد جدیدا) سایت Gamespot هست که امیدوارم با این سایت آشنا باشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or