بهترین بازیهای PC در 30 سال اخیر از نگاه PC World

• Thread starter Thread starter steam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

steam

کاربر سایت
خوب از عنوان همه چی معلومه.بی مقدمه میریم سر اصل مطلب.از آخر مثل خودش شروع میکنم.
منبع:msn tech&gadgets
10s:Trade Wars 2002"
Released: 1990. Developer: Martech Software. Publisher: Martech Software.
523A8BE941FE87A45433B58A9A5AC2.jpg

#9: "Myst"
Released: Sept. 24, 1993. Developer: Cyan. Publisher: Brøderbund Software.
2680AD5F8B6C97338CC4DB9CA51AC8.jpg

#8: "The Sims
Released: Jan. 31, 2000. Developer: Maxis Software. Publisher: Electronic Arts.
84252F815B6F771DB73CFE795CA845.jpg

#7: "StarCraft
Released: March 31, 1998. Developer: Blizzard Entertainment. Publisher: Blizzard Entertainment.
EDE063EBF5F06226FC99C18B7C323.jpg

#6: "Rogue: The Adventure Game
Released: 1984. Developer: A.I. Design. Publisher: A.I. Design.
96824A2A0A46AA923DD4BC1BF7EEA.jpg

#5: "M.U.L.E
Released: 1983. Developer: Ozark Softscape. Publisher: Electronic Arts.
7AD23CA69DEAB3D7D0945DFD1E2075.jpg

#4: "SimCity
Released: 1989. Developer: Maxis Software. Publisher: Brøderbund Software.
BC61A37F83F1896D9B39ED3A638D11.jpg

#3: "Sid Meier's Civilization
Released: 1991. Developer: MicroProse Software. Publisher: MicroProse Software.
58FDEBDCBAD1826B663A94D58112E.jpg

#2: "Doom
Released: Dec. 10, 1993. Developer: Id Software. Publisher: Id Software.
AE6373AFAF72CBA2115E995FC9DE.jpg

#1: "World of Warcraft
Released: Nov. 23, 2004. Developer: Blizzard Entertainment. Publisher: Vivendi Universal.
62ACEE3DF4FA5ED8CCF63E9CB3A73.jpg

به تظر من half life 2 هم میتونست توی لیست باشه.حتما دنباله ها رو در نظر نگرفتن.من بیشترشو اصلا بازی نکردم.نظری نسبت بهشون ندارم.غیر از doom که که طبق گفته سایت انقلابی رو در این صنعت ایجاد کرده.نظر شما چیه؟

اسمشو میذاشت بهترینهای دهه 80 و 90 بهتر بود :-"
در اینکه هرکدئوم انقلابی کردن تو صنعت گیم شکی نیست ولی کاش یا لیستش رو زیاد می کرد یا گیمهای این دهه رو هم میدید

من نمیدونم چرا همیشه وقتی صحبت از انتخاب بازیها چندین سال پیش و فعلی میشه , اکثرا همیشه عنوانهای قدیمی انتخاب میشند .

و به دلیل انتخاب عنوانهای قدیمی اکثرا عنوانهای استراتژی و عنوانهای کارتونی انتخاب میشن . این لیست که همینطوره و تعداد زیادی از لیستهای دیگه هم تقریبا این طور بودن
یعنی نباید یه چنتا از عنوانهای فعل رو انتخاب کنند !

اگر اونا یک نواوری در سبکی بوجود اوردن . بعضی از بازیهای فعلی هم نواوری در سبکی بوجود اوردن .

این لیست ها لزوما نمیتونه مطابق با نظر همه باشه...ولی خوب لذتی توی بازی های قدیمی هست به شخصه برای من توی بازی های جدید نیست! ولی خیلی ها هم میتونن بگن لذت بازی های امروزی توی هیچ نوع بازی های قدیمی نیست....نظر ـه دیگه کاریش نمیشه کرد ;)
یک دلیل دیگه هم برای انتخاب بازی های قدیمی خاطرات ما هست که از بچگی داریم. و اینم بگم همیشه اولین تجربه توی entertainment بهترین و به یادماندی ترین تجربه خواهد بود.

من نمیدونم چرا همیشه وقتی صحبت از انتخاب بازیها چندین سال پیش و فعلی میشه , اکثرا همیشه عنوانهای قدیمی انتخاب میشند .

و به دلیل انتخاب عنوانهای قدیمی اکثرا عنوانهای استراتژی و عنوانهای کارتونی انتخاب میشن . این لیست که همینطوره و تعداد زیادی از لیستهای دیگه هم تقریبا این طور بودن
یعنی نباید یه چنتا از عنوانهای فعل رو انتخاب کنند !

اگر اونا یک نواوری در سبکی بوجود اوردن . بعضی از بازیهای فعلی هم نواوری در سبکی بوجود اوردن .
بازی هایی مثل Doom و Sim City و The Sims و Star Craft و خیلی های دیگه از چند نظر بر بازیهای فعلی ارجعیت دارند، اونا در زمان خودشون نو آوری و خلاقیت و زیبایی و هزار و یک آیتم دیگرو با هم به صنعت معرفی کردند. مخصوصاً 2 مورد اولی که اشاره کردم، اگر اون زمان این عنوان ها رو بازی می کردید اصلاً از خود بی خود می شدید. اون زمان استراتژیک به زیبایی Sim City وجود نداشت. البته جدا از همه ی این مسائل بحث نظرات شخصیه افراد و سلایق هم مطرحه.
موفق باشید.

بهترین بازیهای PC در 30 سال اخیر از نگاه PC World !!!؟!

با نیم نگاهی به لیست فوق میشه فهمید که احتمالاً PC World مشکل خطای دید داره.

:laughing: ماشالله خیلی بازی های فجیعی رو انتخاب کردند این سایت !!!! مثلا این بازی خدای بازی هستش Trade Wars 2002 !!!!!

دیگه بقیش هم که معلومه خیلی عنوان های تاپی بودند !!!

به نظر من که انتخاب بازی ها کاملا با عقل جور در میاد . ! واقعا زمانی که بازی StarCraft جز اولین بازی هایی که روی ویندوز 98 اجرا کردم و بازی کردم یک دنیای جدید و یک معنی جدید از بازی های کامپیوتری و همینطور The Sims وقتی که 10 ساعت بازی میکردی و اصلا متوجه زمان نمیشدید از ارامشی که بازی به شما منتقل میکرد . ! اما Myst هیچ وقت نفهمیدم باید چکار کنم ! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or