Dant3 کاربر سایت Jun 12, 2006 #16 نوشته شده توسط pandora tomorrow: فکر میکنم روی همه موبایل های داری سیمبین میاد:cheesygri بیشتر... نمی دونم من چک نکردم بازی رو
نوشته شده توسط pandora tomorrow: فکر میکنم روی همه موبایل های داری سیمبین میاد:cheesygri بیشتر... نمی دونم من چک نکردم بازی رو
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 12, 2006 #18 نوشته شده توسط Dant3: در ضمن 7710 سیمبین 8 هستش, سیمبین گوشی من 6 بیده :cheesygri بیشتر... Symbian OS v7.0s, Series 90 UI
نوشته شده توسط Dant3: در ضمن 7710 سیمبین 8 هستش, سیمبین گوشی من 6 بیده :cheesygri بیشتر... Symbian OS v7.0s, Series 90 UI
Dant3 کاربر سایت Jun 12, 2006 #20 بازی The Da Vinci Code که از رو فیلمی به همین نام ساخته شده با بازی تام هنکس. دانلود
Dant3 کاربر سایت Jun 13, 2006 #22 کلا سریهای پرنس ایرانی که برای موبایل ساخته شدن بازی های جذابی هستن
Dant3 کاربر سایت Jun 13, 2006 #24 نوشته شده توسط old snake: بابا ایول حالا یکی بیاد لینک دانلود NFS رو بزاره بیشتر... Need For Speed UnderGround 3D زیاد بازی باحالی نیست ولی سه بعدی هستش. بهترین سری NFS بازی Underground 2 هستش که حتی از بازی Most Wanted هم بهتر طراحی شده و امتیازاش خیلی بالاتره
نوشته شده توسط old snake: بابا ایول حالا یکی بیاد لینک دانلود NFS رو بزاره بیشتر... Need For Speed UnderGround 3D زیاد بازی باحالی نیست ولی سه بعدی هستش. بهترین سری NFS بازی Underground 2 هستش که حتی از بازی Most Wanted هم بهتر طراحی شده و امتیازاش خیلی بالاتره
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Jun 13, 2006 #25 Rainbow Six حتما دانلودش کنید خوشتون میاد خیلی با حاله
slip_knot کاربر سایت Jun 13, 2006 #26 call of duty 2 رو اگر بازی کنید حال میکنید و یکی هم سیمز مال انگیج
Dant3 کاربر سایت Jun 13, 2006 #27 نوشته شده توسط slip_knot: call of duty 2 رو اگر بازی کنید حال میکنید بیشتر... Call Of Duty 2 بدک نبود. من 2 تا ماموریت رو بیشتر بازی نکردم
نوشته شده توسط slip_knot: call of duty 2 رو اگر بازی کنید حال میکنید بیشتر... Call Of Duty 2 بدک نبود. من 2 تا ماموریت رو بیشتر بازی نکردم
Dant3 کاربر سایت Jun 13, 2006 #28 کسی این دو تا بازی رو داره؟ من هیچ جا پیدا نکردم 1 ساله دارم اینترنت رو Search می کنم اما خبری نیست!!! NFS: Most Wanted NFS: Underground 2
کسی این دو تا بازی رو داره؟ من هیچ جا پیدا نکردم 1 ساله دارم اینترنت رو Search می کنم اما خبری نیست!!! NFS: Most Wanted NFS: Underground 2
slip_knot کاربر سایت Jun 13, 2006 #29 call2 به این آسونی بعدش اگر پیدا کردی به منم بگو یک بازی میتونی پیدا کنی که قابلیت گرافیکیه n70 رو نشون بده؟
call2 به این آسونی بعدش اگر پیدا کردی به منم بگو یک بازی میتونی پیدا کنی که قابلیت گرافیکیه n70 رو نشون بده؟