بهترین بازیهای سال 2012 از نگاه سازندگان بازی .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

hf31024x768_2.jpg

با پایان سال 2011 و سپری کردن خاطرات خوب بد ان در دنیای بازی ، قدم به سال 2012 گزاشتیم و منتظر عناوین مهمی خواهیم شد که دست کمی از عناوین سال پیش ندارند و چه بسا برخی از انان جزو بازیهای بسیار مهم و محبوب این سالها به شمار می ایند . در همین راستا در طی خبری که سایت Eurogamer از سازندگان بازی منتشر کرده است ، این بازی سازان بهترینهای سال 2012 را معرفی نمودند که میتوان به بازیهایی چون :
Diablo 3, Max Payne 3, Hitman: Absolution, Uncharted: Golden Abyss, Bioshock Infinite, Mass Effect 3

اشاره نمود . سازندگان دنیای بازی و بازیهای که انها مورد پسند قرار دادند به شرح زیر است .

از استودیو Supergiant Games اقای Greg Kasavin خالق بازی Bastion بهترین بازی در سال 2012 را ...

BioShock Infinite خواند

از استودیو EA Spors اقای Matthew Prior سازنده بازی FIFA Football بهترین بازی در سال 2012 را ...

BioShock Infinite خواند

از استودیو Bohemia Interactive اقای Ivan Buchta سازنده بازی ArmA 3 بهترین بازی در سال 2012 را ...

Dishonored خواند .

از شرکت
Epic Games اقای Lee Perry طراح اصلی بازی Gears of War 3 و Fortnite بهترین بازی در سال 2012 را ...

Mass Effect 3 خواند .

از بنیانگذاران شرکت Irrational Games و همچنین خالق بازی Bioshock اقای Ken Levine بهترین بازی در سال 2012 را ...

Diablo 3 خواند .

رئیس شرکت Eat Sleep Play و همچنین خالق بازی Twisted Metal اقای David Jaffe بهترین بازی سال 2012 را ...

Darksiders 2 خواند .

از
Microsoft Game Studios و خالق بازیهای معروف Fable اقای Peter Molyneux بهترین بازی در سال 2012 را ...

GTA V خواند .

سازنده بازی
Limbo و بنیانگذار Playdead اقای Dino Patti بهترین بازی سال 2012 را ...

The Last Guardian خواند .

این بود نظرات سازندگان مطرح دنیای بازی در مورد بازیهای سال 2012 ، بازی برتر شما در این سال کدام است ؟

رئیس شرکت Eat Sleep Play و همچنین خالق بازی Twisted Metal اقای David Jaffe بهترین بازی سال 2012 را ...

Darksiders 2 خواند .
یعنی عاشق دیویدم . خیلی کارش درسته خدا وکیلی . اینم میدونه Darksiders خیلی گیم توپیه :دی

مرسی فرهاد :دی
چقدر تفاوت توی نظر ها بود :دی گفتم الان از بالا تا پایین BioShock Infinite ردیف میشه ولی گویا توی سلیقه ی هر کس یه بازی شاخ موجوده :دی
پ.ن : عجیبه دیوید جفی فحش نداد دوباره :دی

مرسی فرهاد :biggrin1:
چقدر تفاوت توی نظر ها بود :biggrin1: گفتم الان از بالا تا پایین BioShock Infinite ردیف میشه ولی گویا توی سلیقه ی هر کس یه بازی شاخ موجوده :biggrin1:
پ.ن : عجیبه دیوید جفی فحش نداد دوباره :biggrin1:
منم دقیقاً فکر می‌کردم الان از بالا به پایینDiablo 3 ردیف می‌شه. :biggrin1:
=============================
امسال واقعا چقدر بازیAAA قراره بیاد. :d
واسه خود من Darksiders وDiablo 3 از همه مهم ترن.

امسال , سال خوبیه ولی مثل 2011 این نسل دیگه تکرار نمیشه.
بهترین بازی هم همین حالا بزنید به نام GTA:V , منتظر معجزه از طرف بقیه بازی ها در برابرش نداشته باشید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or