آقا خیلی سخته. چجوری تونستید 10 تا انتخاب کنید؟؟ من خودمو پاره کردم نشد. هر کدوم رو حذف میکردم دچار عذاب وجدان میشدم. آخرسر از یه چیت استفاده کردم و نتیجه این شد:
10. Rise of the Tomb Raider
9. wolfenstein II the new colossus
8. Far Cry3 | DMC5 | Middle-earth: Shadow of Mordor
7. Life is Strange | Dreamfall Chapters | Metro Series
6. A Plague Tale: Innocence | Shadow Warrior 2 | Hitman: Absolution
5. Forza | Bayonetta | DOOM | Mortal Kombat XL
4. Lollipop Chainsaw | Ninja Gaiden 3 | RAGE | Frostpunk
3. Alan Wake | Rayman | Gears of War Series | Fran Bow
2. Serious Sam 3: BFE | Assassins Creed series | Bloodborne | BioShock Infinite
1. Fable III | Saints Row: The Third | Heavy Rain | Shadows of the Damned
Journey
یه لیست ایندی هم دارم تازه. اونو دیگه نزاشتم.
ولی واسه خودم جالب بود. خاطرات خوبی زنده شد تو این ده سال.....
میدونم خیلی از این عناوین رو تجربه کردید ولی گفتم یه توضیح کوتاه پیرامون این بازیها بدم شاید اگر به هر دلیلی تجربشون نکردید بتونه بهتون کمکی بکنه تا یه وقت خدایی نکرده بازی ای رو تو این ده سال جا ننداخته باشید
1. Fable III : من فقط 100 ساعت گیم پلی تو قسمت های شیرینی پزی و گیتار زنی دارم.
در کل بعیید میدونم که بازی وجود داشته باشه که انقدر تو انتخاب ها شمارو لاکار قرار بده. هیچ انتخابی خوب یا بد مطلق نیست و همه چیز به نوعی خاکستریه. شاهکار در یک کلام
2. Shadows of the Damned : شما برید دست اندر کاران این بازی رو ببینید. اصن این بازی با این عوامل ساخت محکوم به خوب بودنه. سکانسی که با 666 تماس میگیره من پاره شدم از خنده.
تکرار نشدنیه واقعا
3. Saints Row: The Third : از همون شروع بازی تا انتهاش از لحظه به لحظش لذت بردم. تمام فانتزیهاتون در یک بازی ویدیویی به واقعیت می پیونده. ماموریت های جانبی به طرز وحشتناکی فان و لذت بخشن.
4. Heavy Rain : بعد از ایندیگو پرافسی این دومین کار کیجه که دوستش دارم. توی آخرین انتخاب بازی فکر کنم یک پاکت سیگار کشیدم. سخت بود واقعا
5. Serious Sam 3: BFE : فرانچایز "سام جدی" از بهترین های تمام دورانه. هرکسی هم مخالف باشه حتمن نوبه.
شوخی با کلیشه ها در بعضی از صحنه های این نسخه باعث میشه از شدت خنده زمینو گاز بگیرید.
6. BioShock Infinite : داستانی بسیار غنی در یکی از زمینه های مورد علاقه من. دنیاهای موازی یکی از جالب ترین موضوعاتیه که کن لوین با دیدگاه مخصوص خودش مورد بررسی قرار داده.
7. Bloodborne : دلیل خرید ps4 و عامل آشنایی من با استاد لاوکرفت. واقعن نیازی به معرفی نیست!
8. Assassins Creed series : کلا من اساسین هارو دوست دارم همشون خوب هستن.
ولی نسخه بلک فلگ و کشتی رانی های لذت بخشش میتونه ساعت ها سرگرمتون کنه. ادسی هم یکی از بهترین عناوین این نسل.
9. Gears of War Series : هرکی به گیرز انتقاد میکنه، قطعن تجربش نکرده!!!! wow
کشتن لوکاست ها لذت بخش ترین کار دنیاست. این رو علم هم ثابت کرده. برید یکم مطالعه کنید
10. Fran Bow : آقا کریپی تر از این بازی نداریم. و نخاهیم داشت. فضا و داستان به قدری تاریکه که در بدو ورود به بازی دچار افسردگی حاد خواهید شد و بعد از مدتی قطعن نیاز به یک روانشناس مجرب خواهید داشت.
11. Alan Wake : داستان بازی گره های زیادی داشت که باز نشد. اگر نسخه دومی وجود میداشت و پاسخ سوالات رو میداد میتونست ارزش این نسخه رو هم بیش از پیش بالا ببره. رمدی میتونست با ساخت ادامه این بازی سرنوشتشو عوض کنه. "ری شیپ دستینی"
12. Rayman : خود بازی یک طرف. اون مود فوتبال جنجالیش یک طرف دیگه. خداشاهده از فیفا و پس سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تره. باور ندارید؟ برید امتحان کنید تا باور کنید
13. Lollipop Chainsaw : رستگاری چیرلیدری که کله ی دوست پسرشو به همراه داره. اگر ژانر هارر کمدی پدر میداشت. اون پدر کسی نبود به جز suda51 .
14. Ninja Gaiden 3 : تنها بازی ای که من حرفهایی برای گفتن دارم. به طرز عجیبی توی نینجا گایدن ها پرو هستم. بعله. دوشواری هم واسم نداره
15. Frostpunk : داستان خوب. موسیقی عالی. اتمسفر عمیق. حتی اگر از ژانر استراتژی خوشتون نمیاد، این بازی باعث میشه خوشتون بیاد.
16. RAGE : شاید یک سری مشکلات فنی داشته باشه. ولی بازهم جزو بهترین آثار کارمکه. داستان و شخصیت پردازی بسیار قویه.
17. Forza : هورایزن یا موتور اسپرتش فرقی نداره. هردوتاش تو این ژانر بی رقیبه. از اولین نسخه تا آخرین نسخه، هیچ آی پی دیگه ای نتونسته حتی نزدیکش بشه. اینو به عنوان کسی میگم که سالهاست تقریبا هیچ ریسینگی از دستم در نرفته.
18. Bayonetta : این عینکشو اگر ور میداشت بهتر هم میشد
هک اند اسلشی که به سادگی از بهترین های سبک خودشه.
19. DOOM : اکشن نفس گیر و سریع . این امضای doom ه . شما ضربان قلب و آدرنالینتون از ابتدا تا انتهای بازی باید در بالاترین حد ممکن باشه. و این یعنی لذت!!
20. Mortal Kombat XL : این آخری رو پول ندارم بخرم وگرنه جاشو عوض میکردم.
21. Hitman: Absolution : از دیدگاه من بهترین هیتمن ساخته شده تا به امروز. ست پیس ها و صحنه های سینماتیکش بسیار جذاب کار شده. داستانش هم منسجم و غنیه.
22. A Plague Tale: Innocence : کمتر بازی ای میشه تو این روزها پیدا کرد که داستانش انقدر آدمو غرق در خودش بکنه و تا آخر گیرایی داشته باشه. رتبه ای که بهش دادم واقعن حقش نیست. اعتراض دارم
23. Shadow Warrior 2 : منو خیلی یاد doom میندازه. و البته kill bill . اگر بکش برو جلو سبک مورد علاقه ی شما هم هست پس قطعن از این بازی هم لذت بسیار زیادی خواهید برد!
24. Metro Series : من خودم وقتی فهمیدم مترو شده رتبه 24 پرهام ریخت. چی شد که اینجوری شد؟
قاعدتن باید بالاتر میبود. btw داستان و فضا سازی متروها بسیار خاص و منحصر به فرده. کلا آثار روسی/بلوک شرقی اتمسفر خاص خودشون رو دارن. از بهترین سری هاست واقعا.
25. Dreamfall Chapters : اگر نسخه های قبلی رو بازی کرده باشید، این بازی نوستالژی بسیار جذابی براتون خواهد داشت. در کل هرچیزی که مربوط به خواب و رویا باشه مورد علاقه من خواهد بود. داستانی بسیار جالب و دوست داشتنی داره. از دستش ندید.
26. Life is Strange : از اندرریتد ترین های نسل. کمتر جایی در موردش صحبتی میشه. در کل به نظر من بهش کم لطفی شد. خیلی خوبه.
27. Far Cry3 : بهترین در تمام سری. داستانش از بهترین های این نسل. به شخصه با پایانش یکم مشکل داشتم وگرنه رتبش میتونست خیلی بالاتر باشه.
28. DMC5 : یکی از آی پی هایی که نسل گذشته از چنگال انحصار طلب سونی در اومد.
29. Middle-earth: Shadow of Mordor : در اصل نسخه war منظورم بود. اون حس تدارک چینی و حمله به قلعه ها و یا دفاع از اونها بسیار لذت بخشه. اون فرمان حمله رو که صادر میکنید انگار واقع عنی دارید حمله میکنید. خیلی خوبه. خیلی
30. wolfenstein II the new colossus : اینم نمیدونم چرا افتاد این آخر. در کل نوشتن این لیست هیچی نداشت یه خوبی داشت که دیگه به این سایتهایی که لیست مینویسن فحش ندم. واقعا کار سختیه
مخصوصا قسمت رتبه بندیش
31. Rise of the Tomb Raider : درسته که تو این نسل کلن سبک سری عوض شد ولی من خود لارا کرافت رو دوست دارم
و ازش لذت بردم. ولی کاش برگرده به ریشه هاش...
واقعن ده سال گذشت!!
امیدوارم ده سال بعدی رو به هرچی که میخاید برسید. منم اگر زنده بودم با یه لیست دیگه میام.