ای بابا اشتباه لینک دادم متاسفم این هم لینک سایت ناروتو 33 با اینکه خیلی معروفه
http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime
http://www.animenfo.com/statistic/top.php?type=anime
دوبلش افتضاح بود!میگفت بیومون تبدیل میشه به خشــــــــــــــــــــــم!خیلی افتضاح بود!به طرز فجیهی هی هم سانسور و کات داشتش!طفلک Angewomon رو چقدر سانسور میکردن!بعد صدا ها هم که قشنگ یادمه همه یه یارو پیرخرفت بود که جای همه حرف میزد!تمام قسمت هاش رو دارم!![]()
)سلام.
من از Whats With Andy? خیلی خوشم میومد.
خیلی شوخی و روکوکنی های خفنی می کرد.
از کارتون های دیگه
Yu gi uh
bayblade
Pokemon
digmon
رو می تونم ذکر کنم.
(از املا شون اطمینان ندارم)
این لوفی هیچ وقت آدم بشو نیست ! خیالتو راحت کنم . باقی داستانشم عین اولاشه ! یعنی لوفی همین خنگی که هست میمونه !با این که خیلی جاش اینجا نیست ولی دیگه الان دایلم حال و حوصله گشتن تاپیکشو ندارم همینجا میگم.:biggrin1:
من خیلی وقته وان پیسو گرفتم. یه 20 قسمتی تا حالا دیدم ولی دیگه رغبت نمیکنم بقیشو ببینم!:biggrin1: وقتی میبینم احساس حماقت بهم دست میده!!!:biggrin1: خیلی شنگول میزنه.:biggrin1: میخواستم اونایی که دیدن بگن جلوتر بره بهتر میشه؟ مثلا چقدر دیگه باید ببینم تا شروع کنه به میخکوب کردن آدم؟! (لامصب 400 و خورده ایه:biggrin1فقط تا اینجا که دیدم احساس میکنم یه کم پوچ و بی هدفه! یه چیزی بگید من ترغیب شم ببینم اینو!!:biggrin1:
این لوفی هیچ وقت آدم بشو نیست ! خیالتو راحت کنم . باقی داستانشم عین اولاشه ! یعنی لوفی همین خنگی که هست میمونه !
با این که خیلی جاش اینجا نیست ولی دیگه الان دایلم حال و حوصله گشتن تاپیکشو ندارم همینجا میگم.:biggrin1:
من خیلی وقته وان پیسو گرفتم. یه 20 قسمتی تا حالا دیدم ولی دیگه رغبت نمیکنم بقیشو ببینم!:biggrin1: وقتی میبینم احساس حماقت بهم دست میده!!!:biggrin1: خیلی شنگول میزنه.:biggrin1: میخواستم اونایی که دیدن بگن جلوتر بره بهتر میشه؟ مثلا چقدر دیگه باید ببینم تا شروع کنه به میخکوب کردن آدم؟! (لامصب 400 و خورده ایه:biggrin1فقط تا اینجا که دیدم احساس میکنم یه کم پوچ و بی هدفه! یه چیزی بگید من ترغیب شم ببینم اینو!!:biggrin1:
این لوفی هیچ وقت آدم بشو نیست ! خیالتو راحت کنم . باقی داستانشم عین اولاشه ! یعنی لوفی همین خنگی که هست میمونه !

سلام.من که کارتون اولی را ندیدم چجوریه :biggrin1:

اون انیمه نیست ... انیمیشن هست !سلام.
ببخشید این قدر زود جواب دادم:biggrin1:
اون یه کارتون هست درباره ی یه پسر و دوستش که شوخی های واقعا فجیعی انجام می دند.
![]()
اون سفید پوسته Andy و اون سیاه پوسته دوستش هست.