بهترین انیمه عمرتون

• Thread starter Thread starter maapor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین انیمه عمرتون

• naruto

رای‌ها: 14 35.9%
  • One Piece

رای‌ها: 0 0.0%
  • Bleach

رای‌ها: 2 5.1%
  • Yu Gi OH

رای‌ها: 1 2.6%
  • Digimon

رای‌ها: 3 7.7%
  • Dragonball

رای‌ها: 2 5.1%
  • Final Fantasy

• Death Note Anime

• Devil May Cry

رای‌ها: 4 10.3%
  • انیمه های دیگر

رای‌ها: 11 28.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    39
  • نظرسنجی بسته شده است .
انتخاب سختیه :دی

من با خیلی از انیمه ها خاطره دارم... اما هیچ انیمه ای مثل درگون بال نبود بنظرم..... اصلا یه دنیایی بود واسه خودش....

Digimon!:دی
میتونم بگم بیشترین چیزی(از قبلیل کارتون انیمه اشیا یا هر چیز بی جان!:دی)دوست دارم Digimon هست!یه زمانی 20 ای انیمه های الان رو میخورد!بعدی هم مثل آسوکا برام Dragonball بهترین بود!شاهکار بود!هنوز که هنوزه رو دوره!بعدشم دیگه نمیدونم زیادن!Wolf's Rain ، Death Note ، Naruto ، Kamikaze Kaitou و...!البته بچه بودم Pokemon رو هم دوست داشتم اما یکم بزرگتر شدم ازش بدم اومد ولی واسه بچگی خوب بود!یادش بخیر!اون موقع فقط DBZ و DM و PM و SM و اینا بودن!اصلا انقدر زیاد نشده بودن!خیلی قشنگتر هم بودن!الان جفنگ زیاد شده!
ویرایش
بهترین TCG رو یادم رفت!با YuGiOh هم خیلی خاطره دارم!میتونم بگم بعده Digimon و DBZ اون رو از همه بیشتر دوست دارم!:دی

یادش بخیر من Digimon رو از برنامه کودک کانال 5 میدیدم اخرش هم نفهمیدم چه طور تموم شد !
پ.ن: نام فلانی درجه ultra :دی
دوبلش افتضاح بود!میگفت بیومون تبدیل میشه به خشــــــــــــــــــــــم!خیلی افتضاح بود!به طرز فجیهی هی هم سانسور و کات داشتش!طفلک Angewomon رو چقدر سانسور میکردن!بعد صدا ها هم که قشنگ یادمه همه یه یارو پیرخرفت بود که جای همه حرف میزد!تمام قسمت هاش رو دارم!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or