Ragnar کاربر سایت Aug 1, 2012 #121 نوشته شده توسط R43: چجور تقلبی؟؟ با این حال ارسلان برندست. بیشتر... مالتی یوزره
A A R S A L A N کاربر سایت Aug 1, 2012 #122 نوشته شده توسط Barni: 2909 به علت تقلب در نظر سنجی دیگه جزوه نظر سنجی نیست بیشتر... آخیش جیگرم خنک شد ---------- نوشته در 11:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 PM ارسال شده بود ---------- آخه یه مسابقه مگه چه ارزشی داره که خودتونو به آب و آتیش میزنید. باو من اصلا عین خیالم نیست یه روز اومدم دیدم امضام بیشترین رای رو آورده.
نوشته شده توسط Barni: 2909 به علت تقلب در نظر سنجی دیگه جزوه نظر سنجی نیست بیشتر... آخیش جیگرم خنک شد ---------- نوشته در 11:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 PM ارسال شده بود ---------- آخه یه مسابقه مگه چه ارزشی داره که خودتونو به آب و آتیش میزنید. باو من اصلا عین خیالم نیست یه روز اومدم دیدم امضام بیشترین رای رو آورده.
a r y a کاربر سایت Aug 3, 2012 #123 جالبه والا . من نمیدونم این آقایوننی که رای دادن به امضای نداشته ارسلان رو چه حسابی رای دادن . خنده داره به خدا
جالبه والا . من نمیدونم این آقایوننی که رای دادن به امضای نداشته ارسلان رو چه حسابی رای دادن . خنده داره به خدا
FINDbmx کاربر سایت Aug 4, 2012 #127 هنوز هم میشه به کاندید شد؟ من هم میخوام شرکت کنم، این هم امضای من:
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 15, 2012 #130 اینجا هم زدن آقای هم ساده رو داغونش کردنا!!! نامردا
Ragnar کاربر سایت Aug 20, 2012 #133 نوشته شده توسط mostafaamiri: من چجوری میتونم شرکت کنم؟:d بیشتر... هیچ جوری !! تاپیک تعطیله !