a r y a کاربر سایت Jul 22, 2012 #18 دوستان عزیز ظرفیت تکمیل شده . دیگه نگین . فقط یه سوال داشتم دوباره مهلت ثبت نام کی میشه ؟
sorvinho کاربر سایت Jul 22, 2012 #21 علی رقم این که همه از اسپنیا تنفر قلبی وقبلی دارن،ولی بذار ماله منم:d
Ragnar کاربر سایت Jul 22, 2012 #22 نوشته شده توسط a r y a: دوستان عزیز ظرفیت تکمیل شده . دیگه نگین . فقط یه سوال داشتم دوباره مهلت ثبت نام کی میشه ؟ بیشتر... 6 روز دیگه دور بعد برگزار میشه . اونهایی که در نظر سنجی نتونستند شرکت کنند در دور بعد شرکت خواهند کرد .
نوشته شده توسط a r y a: دوستان عزیز ظرفیت تکمیل شده . دیگه نگین . فقط یه سوال داشتم دوباره مهلت ثبت نام کی میشه ؟ بیشتر... 6 روز دیگه دور بعد برگزار میشه . اونهایی که در نظر سنجی نتونستند شرکت کنند در دور بعد شرکت خواهند کرد .
sorvinho کاربر سایت Jul 22, 2012 #23 نوشته شده توسط Barni: 6 روز دیگه دور بعد برگزار میشه . اونهایی که در نظر سنجی نتونستند شرکت کنند در دور بعد شرکت خواهند کرد . بیشتر... نمی خوام اصلااسمم رو هم خط بزن.از اولش به ما نیومده بود...
نوشته شده توسط Barni: 6 روز دیگه دور بعد برگزار میشه . اونهایی که در نظر سنجی نتونستند شرکت کنند در دور بعد شرکت خواهند کرد . بیشتر... نمی خوام اصلااسمم رو هم خط بزن.از اولش به ما نیومده بود...
.: Darkness :. کاربر سایت Jul 22, 2012 #24 مرگ ، جنگ ، طاعون و قحطی .... 4 اسب سوار آخرالزمان که با ورود خودشون قیامت رو به همراه میارن! ، با رأی دادن به امضای زیر حمایت و ساپورت خود را از یکی از بهترین IPهای متولد شده در این نسل نشان دهید!:d
مرگ ، جنگ ، طاعون و قحطی .... 4 اسب سوار آخرالزمان که با ورود خودشون قیامت رو به همراه میارن! ، با رأی دادن به امضای زیر حمایت و ساپورت خود را از یکی از بهترین IPهای متولد شده در این نسل نشان دهید!:d
Farzad1998 We are all In a big Nightmare کاربر سایت Jul 22, 2012 #25 با رای دادن به من از ارسنال حمایت کنید
a r y a کاربر سایت Jul 22, 2012 #28 من که میگم بارنی میبره . دوستانی که به این تاپیک سر میزنن و رای میدن لطفا به تاپیک قشنگترین آواتار هم سربزنن و رای بدن .
من که میگم بارنی میبره . دوستانی که به این تاپیک سر میزنن و رای میدن لطفا به تاپیک قشنگترین آواتار هم سربزنن و رای بدن .
.:Mahdi:. کاربر سایت Jul 22, 2012 #30 من امضام رو عوض کردم پست اول رو آپدیت کنید لطفا! طرفدارهای madara رای بدین!>:d< آخرین ویرایش: Jul 22, 2012