بهترین اسلحه در بازی ها

• Thread starter Thread starter rsoft
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا فکر میکنم تاپیک تکراریه ؟!
-----------------------
جالب ترین اسلحه ای که الآن یادم میاد , Stake Gun توی Painkiller بود که دشمنای بدبخت رو میچسبوند به در و دیوار ! { چقدر حوس Painkiller کردم :biggrin1: }
stakegun.jpg

CS

Magnum Sniper Rifle
images

Desert Eagle
images

M4
images

COD2

M1 Garand
images

MGS2

Katana
images

GOW

Bow
images

:biggrin1:Chainsaw
images

Shotgun
images

Halo3
اسمش یادم نیست!
images

Assassins Creed

Hidden Blade
images
images

Dark Sector رو هنوز بازی نکردم ولی این بومرنگش چیز جالبی باید باشه!
images

فعلا به جز اینا دیگه چیزی یادم نمیاد!

آخرین ویرایش:
اسلحه! چه بحث خوبی:
Zero-Point Energy Field Manipulator یا همون Gravity gun توی Half Life که دیگه حرفی توش نیست, از نوآوری و خلاقیت و....
همه اسلحه های بازی Earthworm Jim بنظرم جالب بود از Pocket Rocket گرفته که فکر کنم اختراع Professor Monkey-For-A-Head بود که باهاش کلاغ میزدیم تا باطری خدایان :biggrin1: (Battery of the Gods) و خصوصا اون یکی که دو برابر خودش بود:

earthworm-jim.jpg

ولی اسلحه ای که خیلی دوست دارم سنگ معدن اورانیوم (Uranium Ore) توی fallout 2 بود(با اینکه این بازی اسلحه های خوب دیگه ای مثل Flamer داشت):
Rock4.gif

البته نه damage زیادی داشت (3-6) و نه خیلی خفن بود. فقط دم دست ترین اسلحه بازی بود. من ازینجاش خوشم میومد که مثل خیلی از بازی های دیگه همون اول بازی بهت چاقو و کلی اسلحه و مهمات نمیداد که معلوم نیست از کجا آوردی. فقط خودت بودی و زور بازو. اگه یه Uranium Ore پیدا میشد کلی حال میکردیم که میشه دشمنا رو از فاصله زد و نکته خوبش این بود که میشد دوباره اون سنگو برداشت.:biggrin1:

پ.ن: این ویدئو رو هم ببینید, یه مرور خاطرات میشه: http://www.youtube.com/watch?v=GxSdKF5Fd38

َ Ak47 که خیلی خوشم میاد ازش
Dragunov که منو با دوربینش کشته:love:
M4A1granadier که توی cod4 چه ها میکنه...:biggrin1:و کلت 1911 که از مافیا به بعد خوب میشناسمش:love:
پ.ن: همخونم اینجا نشسته و داره نکوهش میکنه منو که تو چرا اینجوری هستی.تفنگ چیه آخه؟/:)
:biggrin1:

َ Ak47 که خیلی خوشم میاد ازش
Dragunov که منو با دوربینش کشته:love:
M4A1granadier که توی cod4 چه ها میکنه...:biggrin1:و کلت 1911 که از مافیا به بعد خوب میشناسمش:love:
پ.ن: همخونم اینجا نشسته و داره نکوهش میکنه منو که تو چرا اینجوری هستی.تفنگ چیه آخه؟/:)
:biggrin1:
ممنون که عکس گذاشتی

فلک کننو (Flak Cannon) عشق است

flak.jpg
images

Flak Cannon از اسلحه های کلاسیک سری Ureal Tournament البته منم همون نسخه کلاسیک شو دوست دارم،این سلاح هم مثل بیشتر سلاح های بازی های FPS دو مدل شلیک داره،PRIMARY FIRE یش به این صورته که 7،8 تا فلز گداخته شده که هر کدوم تقریبا اندازه یه کف دسته میشه رو به سمت دشمن بیچاره پرتاب می کنه،هر چی این فلزا مسافت بیشتری رو طی می کنن فاصلشون از هم بیشتر میشه،پس بنا بر این اگه تو فواصل نزدیک از Primary Fire استفاده کنید دشمن به 18 قسمت مساوی تقسیم میشه،به همین راحتی.
Secondary Fire یش هم مثل یه توپ گداخته می مونه که بعد از برخورد با این ور اون ور منفجر میشه و نکته دیگه اینکه این توپه مسیر رو به صورت ARC یا همون کمان طی میکنه،یه چیزی تو مایه های خمپاره،خلاصه اینکه خیلی خوش دسته این اسلحه.

این پست مصطفی واقعا ارزشمند بود :دی بـه بـه :دی
من کلا از Gravity Gun خیلی خوشم میاد ، بقول اون ویدئویی که مصطفی داد ، با این ، همه چیز یک اسلحه محسب میشه.
یه کلت کمری هم به اسم Python تو رزیدنت بود که ما خاطرات داشتیم باهاش ... بهش میگفتیم اصغر پاتون :دی خاطراتی داشتیم باهاش ... Zombine Colony باهاش میکشتیم :دی بـه بـه 8->
خیلی لذت بخش بود ...
دیگه ... اومـــــــمـــــــــم ....
خب این خوشحال گان در پورتال هم چیز جالبی بود ... :دی

400px-Python_sl_01.jpg

5428006.jpg

آخرین ویرایش:
تو painkiller یه اسلحه ای بود که اول بازی میداد اون خیلی جلب بود هم به صورت قوچی قوچی میشد باهاش بری هم از دور میتونستی بزنی
images

اسمش Painkiller ـه .. اسم حالت اولش که قوچی قوچی میکرد Pain ـه و Alternate اش که پرت میشد میشه Killer .

با stakegun ملت رو میزدیم به دیوار ... بعد با Killer انقدر میزدیم بهشون تا پول و جواهر drop کنند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or