بهترین‌ بازی‌های سال ۲۰۱۸ بر اساس امتیازات سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
zt8m_best.jpg

سال ۲۰۱۸ نیز به پایان راه خود رسید و با عرضه عناوین بزرگ و با کیفیتی همچون «God of War» و « Red Dead Redemption 2» در کنار عناوین مستقل زیبایی مانند «GRIS» و «Dead Cells»، این سال را می‌توان از بهترین‌ سال‌های نسل جاری دانست. مانند همیشه با پایان سال، سایت بازی‌سنتر اقدام به معرفی بهترین‌ بازی‌های سال می‌نماید که در طی چند روز آینده، برندگان این بخش اعلام خواهند شد. اما پیش از آن قصد داریم در این مقاله، عناوینی که در طول سال ۲۰۱۸ از سوی بازی‌سنتر نقد شده و امتیاز ۸.۵ به بالا را کسب نموده‌اند را به صورت خلاصه مرور نماییم. علاوه بر این، امتیاز سایر اعضا به این بازی‌ها را نیز می‌تواند مشاهده کنید.

مقاله را به صورت کامل از این‌جا بخوانید:
بهترین‌ بازی‌های سال 2018 بر اساس امتیازات سایت بازی‌سنتر - بازی سنتر

اعضای تحریریه چقدر به پابجی نمره کم دادند !
PUBG اول راه بازی خیلی خفنی بود و من به راحتی بهش 8.5 میدادم، فقط کافی بود که یه مقدار باگهاش رفع بشه و یه مقدار به وضعیت سرورها رسیدگی بشه اما به جای این کارا تورنمنت گذاشتن، قرارداد با مایکروسافت بستن و بازی رو بزرگتر کردن و به این ترتیب یه بازی کاملاً ناقص که شاید به بیش از 50 درصد وعده های دوره Early Access هم عمل نکرده بود رو به عنوان نسخه 1.0 مجدداً معرفی کردن.
نتیجه‌ش این شد که هفته‌ای 7-8 تا 10-15 آپدیت برای بازی میدادن و وضع بازی بدتر میشد و به طوریکه گاهی تو یه فاصله دو روزه باید دو بار آپدیتهایی که مجموع حجمشون در حد 20 گیگ میشد رو دانلود می‌کردی در حالیکه حجم نهایی بازی دور و بر 10 گیگ بود!
داخل خود بازی هم بعد از گذشت نزدیک به دو سال اوضاع پرفورمنس بدتر شده که بهتر نشده.
ایده خفن بود که به واسطه موفقیت به قهقرا رفت.
حالا اینا حس من به بازی بود و بقیه ممکنه علتهای دیگه‌ای باشن و نکته‌ای که هست اینه که امتیاز تو محدودۀ عدد 7 بر مبنای نمره دهی بازیسنتر یعنی یه بازی خیلی خوب

PUBG اول راه بازی خیلی خفنی بود و من به راحتی بهش 8.5 میدادم، فقط کافی بود که یه مقدار باگهاش رفع بشه و یه مقدار به وضعیت سرورها رسیدگی بشه اما به جای این کارا تورنمنت گذاشتن، قرارداد با مایکروسافت بستن و بازی رو بزرگتر کردن و به این ترتیب یه بازی کاملاً ناقص که شاید به بیش از 50 درصد وعده های دوره Early Access هم عمل نکرده بود رو به عنوان نسخه 1.0 مجدداً معرفی کردن.
نتیجه‌ش این شد که هفته‌ای 7-8 تا 10-15 آپدیت برای بازی میدادن و وضع بازی بدتر میشد و به طوریکه گاهی تو یه فاصله دو روزه باید دو بار آپدیتهایی که مجموع حجمشون در حد 20 گیگ میشد رو دانلود می‌کردی در حالیکه حجم نهایی بازی دور و بر 10 گیگ بود!
داخل خود بازی هم بعد از گذشت نزدیک به دو سال اوضاع پرفورمنس بدتر شده که بهتر نشده.
ایده خفن بود که به واسطه موفقیت به قهقرا رفت.
حالا اینا حس من به بازی بود و بقیه ممکنه علتهای دیگه‌ای باشن و نکته‌ای که هست اینه که امتیاز تو محدودۀ عدد 7 بر مبنای نمره دهی بازیسنتر یعنی یه بازی خیلی خوب

این مسیر اپدیتی که میگی شخصا با ویچر 3 تجربه کردم، تا قبل از اون اپدیت 20 گیگی که یکسال بعد از عرضه بازی امد تجربه اثر روی One تقریبا غیرممکن بود. همچنین صحبت از قول و وعده شد حداقل از لحاظ گرافیکی نمایش های ویچر 3 هم کم دروغ نداشت ولی خب به خاطر این موارد کسی دستاوردهای نوین بازی برای صنعت گیم رو نادیده نگرفت.

پابجی هرچی نباشه حداقل یک ژانر (دست پایین مود) جدید خلق کرده، تو بهبود پرفورمنس شاید عالی نباشند ولی پشتیبانی محتوایی واقعا کم نذاشتند و تا الان چهارتا نقشه اضافه کردند ...
گیمپلی اونقدر عمیق هست که تفاوت کسی که یک ساعت بازی کرده با کسی که صد ساعت وقت گذاشته مشخص باشه

بگذریم... ولی امیدواریم دید دوستان نسبت به بازی حداقل همین خیلی خوب باشه :D
ادیت: ولی نشد نگم امیدوارم به خاطره اینکه بازی یک سال و نیم دیرتر روی PS4 امده و بازی تمام انلاین هست زیاد از سمت دوستان استقبال نشده باشه

آخرین ویرایش:
این مسیر اپدیتی که میگی شخصا با ویچر 3 تجربه کردم، تا قبل از اون اپدیت 20 گیگی که یکسال بعد از عرضه بازی امد تجربه اثر روی One تقریبا غیرممکن بود. همچنین صحبت از قول و وعده شد حداقل از لحاظ گرافیکی نمایش های ویچر 3 هم کم دروغ نداشت ولی خب به خاطر این موارد کسی دستاوردهای نوین بازی برای صنعت گیم رو نادیده نگرفت.

پابجی هرچی نباشه حداقل یک ژانر (دست پایین مود) جدید خلق کرده، تو بهبود پرفورمنس شاید عالی نباشند ولی پشتیبانی محتوایی واقعا کم نذاشتند و تا الان چهارتا نقشه اضافه کردند ...
گیمپلی اونقدر عمیق هست که تفاوت کسی که یک ساعت بازی کرده با کسی که صد ساعت وقت گذاشته مشخص باشه

بگذریم... ولی امیدواریم دید دوستان نسبت به بازی حداقل همین خیلی خوب باشه :D
ادیت: ولی نشد نگم امیدوارم به خاطره اینکه بازی یک سال و نیم دیرتر روی PS4 امده و بازی تمام انلاین هست زیاد از سمت دوستان استقبال نشده باشه
بحث ویچر شد، بازی از همون روز اول کاملا قابل بازی بود :D البته خب حجم آپدیت ها اذیت میکرد ولی بعد از یکی دو ماه دیگه بدون مشکل اجرا میشد. یک سال؟ :دی گرافیک هم درسته کلی دانگرید داشت نسبت به نمایش های اولیه ولی بازم کیفیت گرافیکی نهایی عالی بود. پابجی چون من نسخه نهایی رو تست نکردم نمیتونم نظر بدم ولی نسخه ارلی اکسس از نظر گرافیکی و پرفورمنس فرای افتضاح بود، اصلا هیچ بازی دیگه ای رو نمیشه باهاش مقایسه کرد :D

ممنون از زحمت برای نگارش این مطلب.
...
فقط در تعجبم نمره 80 یکی از اعضا به ردد 2 بر چه پایه و اساسی هست 90 قابل قبوله ولی 80 انگاری یک بازی خیلی خوب طرف هستیم نه با یک بازی عالی... جالبه واقعا این استدلال
مبنای امتیازات بازی‌سنتر - بازی سنتر
پپست جنابعالی جالبتره
جدی جدی انگار بعضیا باورشون شده می‌تونن برای بقیه تعیین تکلیف کنن که نظر شخصی‌شون چی باشه؟
من از اون فرد پاسخ خواستم نه از شما. شما انگار خودتون خیلی دست بالا گرفتید؟
من یک کاربرم و میتونم هر نظری نسبت به هرچیزی بدم به قول شما نظر شخصی
عوض پاسخ منطقی به عنوان نظر شخی صورت مسئله را پاک می کنید براوو تبریک
اگه اون لینک رو باز کرده بودی میدیدی که کار تحریریه یه اساسی داره و به استدلال شخصی جنابعالی از محدوده نمرات کاری نداره کما تقریبا تو کل دنیا از 8 تا 8.9 رو معادل Great یا همون عالی میدونن ولی وقتی یکی نخواد یه مسئله‌ای رو درک کنه، کاری از دست کسی بر نمیاد
اینکه نظر شخصیت رو داشته باشی یه چیز خیلی خوبه، مشکل اونجاییه که میای میگی اگه کسی زیر 9 به بازی بده از نظرت قابل قبول نیست!
الان دو روز دیگه یکی بیاد به یکی از بازیهای مورد علاقه من (مثلاً یاکوزا) نمره 2 بده، نمره‌ش کاملاً قابل قبوله چون با بازی حال نکرده. تموم شد و رفت.
طرفدارای RDR2 جایی برای بحث منطقی گذاشتن؟ دیگه کار رسیده به جمله تاریخی ... کون لق آدم ناراضی.
معادل خیلی خوب و عالی کار ندارم من جواب از از اون فرد میخوام نه از شما حالا شما تا صبح بیا نقل کن هی. قرار نی هرکسی هر نمره ای بده بگه نظر شخصی باید یک دلیل و استدلالی پشت اون نمره باشه . الان یکی بیاد به بازی رقیب ردد 2 بده 7.5 یا 8 برای شما قابل قبوله؟ نه
ما شاالله شما مرزها ادب رو هم جا بجا کردی همین مونده از این مدل حرفا کاربرا به هم بزنن
باز هم تاکید که مخاطب من شما نیستی
برای یکی مثل من که ریویوهارو نمیخونه جمع بندی خوبی بود.البته یه مشکلی که این لیستا دارن اینه که پیشنهاد جدیدی ندارن برای خواننده.

منم به عنوان یه کاربر (که به گفته خود شما میتونم در مورد هر چیزی نظر بدم)میخوام به پستی که نقل قول کردم جواب بدم چون به نظرم پشتش یه طلبکاری ریشه دار غلطی هست که ناشی از همون ادعای بحث برانگیز "مجموعه هر چی داره از کاربرا/مردم داره" ناشی میشه.
شما به عنوان یک کاربر بدون "استدلال" حق داری نظرت رو در قالب بدیهیات بگی و "پایه و اساس" هم خیلی محلی از اعراب نداره.اینکه 90 قابل قبوله چوت شما یا تعدادی انسان دیگه میگین( از همینجا تشکر میکنم که لااقل یکم کوتاه اومدی و نگفتی فقط 10)و بعد نیت خوانی میکنی که "80 یعنی بازی خیلی خوب و نه عالی"( که اصلا فرق این دوتا واژه مبهم در چی هست؟)بعد هم برات به شکل کنایه آمیزی "جالبه" که شخصی مثل شما فکر نمیکنه و از پشت یک نمره "استدلال" میسازی یا شاید هم معنیشو نمیدونی.
بعد یه نفر طبق همون "استدلال" "یه کابر آزاده در مورد همه چی نظر بده" میاد پاسخی میده و شما متهمش میکنی به خودبرتر بینی در صورتی که اگه لینکی که داده رو باز میکردی میدیدی که در مورد سیستم نمره دهی این مجموعه توضیح داده(استدلال؟) و اتفاقا نوشته"8" یعنی "عالی". بعد هم دیگران موظفند در مورد یه عددی که تو یه نظرسنجی دادن برای شما "دلیل منطقی" بیارن واگه نیارن "صورت مسئله"(چی هست اصلا؟) رو پاک کردن و شما هم خوب مچشونو گرفتی و پیروز شدی و "تبریک" طعنه آمیز و تمام.

مشکل اصلی اما اینه که حتی موضوعی مثل نقد یک اثر با فرمول ریاضی اشتباه گرفته میشه و استدلال جای تحلیل قرار میگیره و از اون بدتر که تحلیل باید از یک چیز چرخ گوشت مانند رد شه و عصاره اش رو در قالب یک عدد به ما تحویل بده و از این به بعد دیگه جدلی هم اگه هست سر اینه که چرا نمره هشته و نه نیست. و حالا اگه طرف نمره شو هم با "استدلال" توضیح بده احتمالا پاسخی که میشنوه اینه که "اینایی که گفتی باعث نمیشه نمره هشت بشه،نهایتا یه نمره کم میشه واسه این موارد" انگار که کمیتی در واحد SI وجود داره واسه نقد و نمره.نتیجه اشتباه گرفتن "گفت و گو" با "رینگ بوکس".این که هر بحثی باید برنده ای وجود داشته باشه و مثل یکی از کاربرا که چند روز پیش با افتخار نوشته بود "وارد بحثی که توش بازنده باشه نمیشه".یه اعتماد به نفس کاذب در عین بی خبری،یه دید از بالا برای مباحثی که آدم مطمئنه یه سری دیگه همفکرش هواشو دارن.
باز هم میگم مخاطب من شخص دگ ای هست و نیازی نمیبینم بیام جواب همه رو بدم من کاری با معادل عالی و خیلی خوب ندارم بحث من سر نمرس نه معادل من خود برتر بینی درمورد یکی از جملات ایشون که با حالت عصبانی گفتن که انگار ایشون همه کاره هستن و کاربر حق نداره نظر تحریریه رو نقد کنه.
فعلا خود همون طرف هم لطف کرده پاسخگو باشه شاید بگه چه دلیلی داره برم جواب بدم.
مخاطب من شما نیستی به رسم ادب جواب دادم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Only Xbox
...
فقط در تعجبم نمره 80 یکی از اعضا به ردد 2 بر چه پایه و اساسی هست 90 قابل قبوله ولی 80 انگاری یک بازی خیلی خوب طرف هستیم نه با یک بازی عالی... جالبه واقعا این استدلال
مبنای امتیازات بازی‌سنتر - بازی سنتر
پست جنابعالی جالبتره
جدی جدی انگار بعضیا باورشون شده می‌تونن برای بقیه تعیین تکلیف کنن که نظر شخصی‌شون چی باشه
اگه اون لینک رو باز کرده بودی میدیدی که کار تحریریه یه اساسی داره و به استدلال شخصی جنابعالی از محدوده نمرات کاری نداره کما تقریبا تو کل دنیا از 8 تا 8.9 رو معادل Great یا همون عالی میدونن ولی وقتی یکی نخواد یه مسئله‌ای رو درک کنه، کاری از دست کسی بر نمیاد
اینکه نظر شخصیت رو داشته باشی یه چیز خیلی خوبه، مشکل اونجاییه که میای میگی اگه کسی زیر 9 به بازی بده از نظرت قابل قبول نیست!
الان دو روز دیگه یکی بیاد به یکی از بازیهای مورد علاقه من (مثلاً یاکوزا) نمره 2 بده، نمره‌ش کاملاً قابل قبوله چون با بازی حال نکرده. تموم شد و رفت.
طرفدارای RDR2 جایی برای بحث منطقی گذاشتن؟ دیگه کار رسیده به جمله تاریخی ... لق آدم ناراضی.

آخرین ویرایش:
برای یکی مثل من که ریویوهارو نمیخونه جمع بندی خوبی بود.البته یه مشکلی که این لیستا دارن اینه که پیشنهاد جدیدی ندارن برای خواننده.

...

من از اون فرد پاسخ خواستم نه از شما. شما انگار خودتون خیلی دست بالا گرفتید؟
منم به عنوان یه کاربر (که به گفته خود شما میتونم در مورد هر چیزی نظر بدم)میخوام به پستی که نقل قول کردم جواب بدم چون به نظرم پشتش یه طلبکاری ریشه دار غلطی هست که ناشی از همون ادعای بحث برانگیز "مجموعه هر چی داره از کاربرا/مردم داره" ناشی میشه.
شما به عنوان یک کاربر بدون "استدلال" حق داری نظرت رو در قالب بدیهیات بگی و "پایه و اساس" هم خیلی محلی از اعراب نداره.اینکه 90 قابل قبوله چوت شما یا تعدادی انسان دیگه میگین( از همینجا تشکر میکنم که لااقل یکم کوتاه اومدی و نگفتی فقط 10)و بعد نیت خوانی میکنی که "80 یعنی بازی خیلی خوب و نه عالی"( که اصلا فرق این دوتا واژه مبهم در چی هست؟)بعد هم برات به شکل کنایه آمیزی "جالبه" که شخصی مثل شما فکر نمیکنه و از پشت یک نمره "استدلال" میسازی یا شاید هم معنیشو نمیدونی.
بعد یه نفر طبق همون "استدلال" "یه کابر آزاده در مورد همه چی نظر بده" میاد پاسخی میده و شما متهمش میکنی به خودبرتر بینی در صورتی که اگه لینکی که داده رو باز میکردی میدیدی که در مورد سیستم نمره دهی این مجموعه توضیح داده(استدلال؟) و اتفاقا نوشته"8" یعنی "عالی". بعد هم دیگران موظفند در مورد یه عددی که تو یه نظرسنجی دادن برای شما "دلیل منطقی" بیارن واگه نیارن "صورت مسئله"(چی هست اصلا؟) رو پاک کردن و شما هم خوب مچشونو گرفتی و پیروز شدی و "تبریک" طعنه آمیز و تمام.

مشکل اصلی اما اینه که حتی موضوعی مثل نقد یک اثر با فرمول ریاضی اشتباه گرفته میشه و استدلال جای تحلیل قرار میگیره و از اون بدتر که تحلیل باید از یک چیز چرخ گوشت مانند رد شه و عصاره اش رو در قالب یک عدد به ما تحویل بده و از این به بعد دیگه جدلی هم اگه هست سر اینه که چرا نمره هشته و نه نیست. و حالا اگه طرف نمره شو هم با "استدلال" توضیح بده احتمالا پاسخی که میشنوه اینه که "اینایی که گفتی باعث نمیشه نمره هشت بشه،نهایتا یه نمره کم میشه واسه این موارد" انگار که کمیتی در واحد SI وجود داره واسه نقد و نمره.نتیجه اشتباه گرفتن "گفت و گو" با "رینگ بوکس".این که هر بحثی باید برنده ای وجود داشته باشه و مثل یکی از کاربرا که چند روز پیش با افتخار نوشته بود "وارد بحثی که توش بازنده باشه نمیشه".یه اعتماد به نفس کاذب در عین بی خبری،یه دید از بالا برای مباحثی که آدم مطمئنه یه سری دیگه همفکرش هواشو دارن.

========

با توجه به اینکه موضوع خارج از این تایپکه،همینجا مینویسم به جای پست جدا:
حرف از نکوهش از بالا بینی میزنی و خودت از همه بدتر به نظر میای در این زمینه،

اینکه تو یه موضع کاملا بی ربط واقعا دلیلشو نمی‌فهمم یه لگدم سمت بقیه پرت کنی که نه سر پیاز و نه ته پیاز بحث تون هست،

خدایا شکر که تو اون بحث نه کسی جانب منو گرفت نه مثل بعضیا جفت پا پرید تو بحث، و در نهایت هم اون با ادله و مدرک به آخر رسید، از این بعد اگه با کسی یا حرفی مشکل داری همون جا بیا مطرحش کن، هیچ کسم قرار نیست با قائم شدن پشت همفکرانش مسئولیت حرفی که زده رو گردن نگیره، چون جز عده معدودی اکثریت اعضای این فروم نه از حرف احمقانه و نه حرف خود پسندانه حمایت نمیکنن!!!!!!!
من به عنوان یه علاقه مند،ویدیوگیم رو دنبال میکنم.اینجا نه فعالیت خاصی داشتم و نه شناخت جامعی که بخوام خودم رو بالاتر یا پایین تر از سطح جمع بدونم.در حدی که چیزی میدونم گفت و گو میکنم و خوب بعضی موقع ها،بعضی ها "فکر میکنن" بالان و من هم برای بیان غلط بودنش ممکنه جوری حرف بزنم که به اشتباه باعث سوتفاهم بشه که من دارم با تبختر یا همچین چیزی حرف میزنم.بابت این موضوع متاسفم و معمولا سعی میکنم که این طور نباشه اما مثل اینکه این قضیه یه جورایی اجتناب ناپذیره.
عبارت "لگد پرت کردن" و "مثل بعضیا" و "چفت پا" و تیکه انداختن و کنترل نکردن لحن (تو موضوعی که به قول خودت کاملا بهت بی ربطه)هم خوب نیست دیگه!به عنوان یه پیشنهاد بپذیر که در انتخاب واژه و برقراری مکالمه بالغانه باید بیشتر مهارت کسب کنی.
من اصولا اهمیتی نمیدم به خیلی حرفا که بخوام باهاش مشکلی داشته باشم.مورد شخصی هم با کسی ندارم که بخوام مشکل داشته باشم با یک فرد.به اینکه تو اون بحث شما کی درست گفته،کی غلط هم کاری ندارم.حرف زدم از کسانی که بحث رو برد و باخت میبینن و بعد یک مورد نمونه ای که تو فضای فروم دیدم رو مثال زدم.نقطه،تمام.عبارت بعدش هم در ادامه صحبتهام بود و مثل جملات قبل اون پاراگراف یه حرف کلی بود در مورد بعضی از فن های یک چیز خاص و نگاه آزاردهنده ای (برای من)که اینور و اونور دیدم.(دیدگاهی که ممکنه درست باشه یا غلط)اون پاراگراف یه فاصله با پاراگراف قبلش هم داره که نشون میده دارم کلی صحبت میکنم و اصلا روی صحبتم با اون شخصی که پستشو نقل قول کردم هم نیست.
قضیه ساده است، اون حرفی که زدی تو فضای عموم فروم زده شده و من برای روشن شدن صحبتم به عنوان یک مورد نمونه ای استفاده کردم.از شخص شما اسمی نیاوردم چون مسئله نه شخصیه،نه به بحثی که شما توش شرکت داشتی ربطی داشت.اگه هم به نظرت چیز درستی گفتی که "حرف مفت" من نباید مکدرت کنه.برای من اون جمله یه تلقی غلط از فروم و گفت و گو هست.مثل همین پستی که اینجا دادی،در حالی که من حمله ای به شخص شما نکردم،مسئله رو شخصی میکنی و خیلی شتابزده سعی داری دفاع کنی از خودت.
بعضی موقع ها آدم در داخل و بخشی از یک جریانه و این جور مواقع نمیتونه قضاوت درستی داشته باشه.برای همین میبینیم که در جهان مردم از خیلی چیزهای احمقانه حمایت میکنن.
باز هم میگم مخاطب من شخص دگ ای هست و نیازی نمیبینم بیام جواب همه رو بدم من کاری با معادل عالی و خیلی خوب ندارم بحث من سر نمرس نه معادل من خود برتر بینی درمورد یکی از جملات ایشون که با حالت عصبانی گفتن که انگار ایشون همه کاره هستن و کاربر حق نداره نظر تحریریه رو نقد کنه.
فعلا خود همون طرف هم لطف کرده پاسخگو باشه شاید بگه چه دلیلی داره برم جواب بدم.
مخاطب من شما نیستی به رسم ادب جواب دادم
من انتظار پاسخ نداشتم.در واقع سوالی نپرسیدم که لازم باشه " به رسم ادب" جواب بدی.به قول خودت به عنوان یک کاربر نظرمو بیان کردم.

آخرین ویرایش:
یه بخشی تو جوایز امسال هست که ایده پیشنهاد جدید رو پوشش میده، البته برای کسی که سرش تو بازیهای ایندی باشه اون بخش هم ممکنه چیز جدیدی نداشته باشه :D
در سال جدید با توجه به وقت و شرایطی که داریم، تلاش تحریریه بر اینه که بازیهای کمتر دیده شده و بازیهای کوچکتری که نقد نمی‌شن رو هم یه پوششی بدیم منتها وقتی مطالب خونده نشن و بازخوردهای راهگشا دریافت نشه طرح ممکنه بعد از مدتی متوقف بشه چون اعضا تحریریه اکثراً شاغل و دانشجو هستیم و وقتمون محدود.

بعضی بازی ها توی لیست Initial Release 2017 دارن.. جریان چیه؟
این بازی ها تو سال ۲۰۱۸ رو کنسول های جدید عرضه و نقد شدن (نقد متفاوت با نقد اولیه)، برای همین اینجا هستن. البته این بازی ها تو بخش بهترین های سال که چند روز دیگه مقاله اش به صورت متن و ویدیو منتشر میشه، حضور ندارن.

مثل یکی از کاربرا که چند روز پیش با افتخار نوشته بود "وارد بحثی که توش بازنده باشه نمیشه".یه اعتماد به نفس کاذب در عین بی خبری،یه دید از بالا برای مباحثی که آدم مطمئنه یه سری دیگه همفکرش هواشو دارن.

حرف از نکوهش از بالا بینی میزنی و خودت از همه بدتر به نظر میای در این زمینه،

اینکه تو یه موضع کاملا بی ربط واقعا دلیلشو نمی‌فهمم یه لگدم سمت بقیه پرت کنی که نه سر پیاز و نه ته پیاز بحث تون هست،

خدایا شکر که تو اون بحث نه کسی جانب منو گرفت نه مثل بعضیا جفت پا پرید تو بحث، و در نهایت هم اون با ادله و مدرک به آخر رسید، از این بعد اگه با کسی یا حرفی مشکل داری همون جا بیا مطرحش کن، هیچ کسم قرار نیست با قائم شدن پشت همفکرانش مسئولیت حرفی که زده رو گردن نگیره، چون جز عده معدودی اکثریت اعضای این فروم نه از حرف احمقانه و نه حرف خود پسندانه حمایت نمیکنن!!!!!!!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mahdi-ps4
...

این که یک چیزی از نظر شما شاهکار و بی نظیر به حساب بیاد دلیل بر فکت بودنش نمیشه، همچنین اگه از نظر شما رد دد 2 بهترین بازی نسل و حتی تاریخ باشه دلیل نمیشه که تمام عالم و آدم به صورت یک صدا این قضیه رو قبول بکنند و هیچ کس دیدگاه و نقطه نظر مخالفی نداشته باشه، چون به فرض شما قراره ناراحت بشی. دلایل بنده برای 10 ندادن به رد دد2 خیلی زیاده که با یک مقدار نگاه تخصصی، خارج از هرگونه بحث فن بوی بازی می‌شه پیداشون کرد.

احتمالا از نظر بعضی از دوستان، حال نکردن با رد دد 2 خودنمایی به حساب بیاد، اما حقیقتا اینطور نیست. (هرچند همچین طرز تفکری از شخصی که نخواد دیدگاه دیگران رو بشنوه چیز عجیبی نیست)
من برخی از دلایلی که باعث شدند با این بازی مشکل داشته باشم و نتونم به اندازه نمره 10 ازش لذت ببرم رو مینویسم اما نه برای این که بخوام شما یا شخص دیگه ای رو قانع بکنم، بلکه برای شفاف سازی دلیل 8 دادن به بازی میگم.

این نکته رو هم باید بگم که 8 نمره کمی نیست. بازی که 8 میگیره یعنی کارش رو خیلی خوب انجام داده اما هنوز با بهترین بودن فاصله داره به علاوه این که اصلا قصد نقد و بررسی بازی رو ندارم و صرفا ایراداتش از نظر خودم رو میخوام بنویسم، اگه نقد بازیو می‌خواید بخونید میتونید توی صفحه اصلی سایت پیدا بکنیدش که به نظرم یکی از بهترین نقدهای فارسی هست که تاحالا خوندم. لینکش => بررسی بازی Red Dead Redemption 2

و حالا بریم سراغ بحث اصلی. چرا به رد دد 2 نمره 8 از 10 دادم؟ رد دد 2 قبل از عرضه با شعار انقلاب شروع به تبلیغ کرد، هایپ طرفدارای سری رو تا سر حد مرگ از طرق مختلف بالا برد. (با استفاده از منتقدایی که بازیو تجربه کرده بودن تا اخبار ریز و درشت دیگه)
اما بازی نهایی به هیچ عنوان در سطح این هایپ‌هایی که شده بود قرار نداشت و علت اون، استفاده از اِلمان‌های به شدت کهنه توی گیم‌پلی هست. اول از طراحی مراحل شروع کنم که به شدت خطی هستند و دست بازیکن رو توی انجام امور به هیچ عنوان باز نمی‌ذارن.
در تمام اون‌ها باید از نقطه a به b حرکت کنی، چند نفر رو بکشی و یه پولی بگیری (که این میزان پول با ماهیت داستان و هدف گروه کلا در تضاده!) و سپس ماموریت بعدی که دقیقاً براساس همین فرمول هست رو ادامه بدی. در اصل می‌شه گفت ماموریت‌های بازی یک سری مرحله خطی هستن که راک استار توش به پلیرهاش دستور می‌ده کاری که اونا می‌خوان رو انجام بدن، نه کاری که پلیر دلش می‌خواد. در نتیجه آزادی عمل شما در طول مراحل بازی صفره. اصلا هم برای پیاده سازی این موارد در بطن گیم‌پلی بازی، نیازی به RPG شدنش نیست. داریم عناوینی که rpg نیستن و هزاران روش توی همون محیط اپن ورلدشون برای پیش‌روی توی مراحل در اختیار بازیکن قرار میدن. می‌دونید چرا بازیای راک استار(همشون) این مشکل رو دارن؟ چون طراحی محیط از طراحی داستان و مراحل داستانی بازی به شکل کاملاً مجزا صورت می‌گیره و این وسط همیشه آزادی عمل بازیکن هست که به فنا می‌ره. اینم توی ذهنتون داشته باشید که بازی هنوز از ماموریتایی استفاده میکنه که اگه توش کوچیکترین اشتباهی بکنید (بخونید اگه خلاف دستور راک استار کاری بکنید) فوراً میبازید و باید از اول یا حداقل چکپوینت بازی کنید... این سیستم insta fail کاملاً مختص نسل 6 هست و دیگه اواخر نسل 7 باید منسوخ میشد، اما هنوز می‌بینیم که راک استار (که ازش انتظار می‌ره با بقیه یه فرقی داشته باشه) داره ازش استفاده می‌کنه...
حقیقتاً این خطی بودن بیش از حد بازی منو یاد سری CoD می‌ندازه، بازی که حتی نسخه‌های آخرشو دیگه رغبت نمی‌کنم بازی کنم چون در سرتاسر بازی باید بشینم تماشا کنم که چه اتفاقی "باید" برام بیوفته، هیچ حق انتخابی هم ندارم تا حداقل مسیر رسیدن به چیزی که "باید"برامون اتفاق بیوفته رو خودم تعیین کنم. برای من رد دد 2 یک بازی خطی سینمایی در یک بستر اپن ورلد فوق العاده زیبا و پویا بود. خیلی‌ها فکر می‌کنند این که با NPC ها می‌شه انقدر ارتباط برقرار کرد مخصوص RDR2 هست اما خب مشخصه که برخی از دوستان دوران GTA: SA رو فراموش کردن. بازی که اجازه می‌داد با NPC ها بتونید حرف بزنید و با استفاده از دوتا کلید جواب مثبت یا منفی بهشون بدید! بماند که تک تک المان‌های RPG مثل کنترل گرسنگی و سایز بدن کارکتر رو هم داشت و خیلی بهتر از RDR2 پیاده کرده بود. اما از حق نگذریم تنها پیشرفت و «نوآوری» rdr2 که راک استار تو اون بخش npc هاش پیاده سازی کرده بود، سیستم واکنش‌هاشون نسبت به رفتار بازیکن و دیالوگ‌هاشون که مدام تغییر می‌کرد بود. (به صورت کلی منظور تنوع دیالوگ‌ها هستش)
حالا جالبه که این چیزی که گفتم در رابطه با ارتباط باnpcها، فقط محدود به SA نشده و توی RDR1 و GTAV به یک شکل دیگه وجود داشتند.

کنترل فرا فاجعه بازی هم که دیگه بماند. از حرکت فوق العاده کند و با تاخیر آرتور گرفته (که علتش برتری داشتن اجرای انیمیشن به اینپوتی که بازیکن وارد میکنه هست) تا این که برای هر کار هردفعه باید دکمه‌های مختلف بزنید که عملا تا آخر بازی تکلیفتون با هیچی روشن نمیشه!
ویژگی‌های سروایول توی بازی کاملاً بی‌خود هستن و صرفاً جهت خوشگل کردن ساخته شدن! در کنار اینا، سیستم Honorـیی که اگه وجود نداشت خیلی سنگین تر بود هم باید اضافه کنم. سیستم کمپ که دیگه اصلا واویلا بود :دی در اصل توی رد دد 2 همه چیز بود برای این که صرفاً باشن. اکثرشون هیچ کاربرد خاصی ندارن از بس که سطحی طراحی شده بودند.

موارد بیشتری ‌هم وجود داره که باعث شدن از این بازی به اندازه کافی لذت نبرم. از prologue فاجعه بارش گرفته تا روایت داستان اصلی که تا نیمه اولش خالیه و موتورش از فصل 4 یهو روشن می‌شه، محتوای end game که به طور کلی وجود نداره، میزان زیاد پولی که معلوم نیست باید چیکارش بکنید تا مولتی‌پلیر ناقصش که اگه هر شرکت دیگه ای به این شکل مولتی رو راه مینداخت همین میانگینی که انقدر بهش استناد می‌کنید ماکسیموم روی 78 می‌ایستاد همه باعث شدن که نظرم در رابطه با بازی شدیداً برگرده. اما درکنار همه اینا، کم نبوده مواقعی که از بازی لذت برده باشم و از برخی از ویژگی‌های ریز و درشتی که در اختیارم قرار داده بهره نبرده باشم. به نظر من 8 یه نمره معقول برای بازییه که سال‌ها دنبال عرضه‌ـش بودم و درنهایت بعد از کلی هایپ و انتظار، با بازیش کردنش ضدحال خوردم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or