S.T Infamous کاربر سایت Dec 30, 2010 #1 5th Place: Red Dead Redemption 4th Place: Assassin’s Creed: Brotherhood 3rd Place: Alan Wake 2nd Place: Halo REACH OXCGN’s Game Of The Year 2010: Mass Effect 2 OXCGN’s Other Platform Exclusive Game Of The Year: Starcraft 2 (PC) OXCGN’s Golden Crap Award SAW 2: Flesh & Blood منبع
5th Place: Red Dead Redemption 4th Place: Assassin’s Creed: Brotherhood 3rd Place: Alan Wake 2nd Place: Halo REACH OXCGN’s Game Of The Year 2010: Mass Effect 2 OXCGN’s Other Platform Exclusive Game Of The Year: Starcraft 2 (PC) OXCGN’s Golden Crap Award SAW 2: Flesh & Blood منبع
LOST کاربر سایت Dec 30, 2010 #16 فعلا با اختلاف از رد دد عقبه در کل! بیشتر... من چی کار کل دارم RDR بار خودش رو بست تموم شد رفت! من از این که میبینم بعضی سایت ها GOTY به ME2 میدن خوشحال میشم چون حقش هست!
فعلا با اختلاف از رد دد عقبه در کل! بیشتر... من چی کار کل دارم RDR بار خودش رو بست تموم شد رفت! من از این که میبینم بعضی سایت ها GOTY به ME2 میدن خوشحال میشم چون حقش هست!
Dante Never Cry The Awakening Dragon کاربر سایت Dec 30, 2010 #17 انتخاب های خوبی بود این جایزه OXCGN’s Golden Crap Award هم خیلی جالب بود
Squidward کاربر سایت Dec 30, 2010 #18 نوشته شده توسط mahdi_mafia: فعلا با اختلاف از رد دد عقبه در کل! بیشتر... lol !!! اختلاف !!! 4 تا سایته بی خود اومدن RDR رو انتخاب کردن !!! تازه میانگینه نمره های ME2 خیلی بیشتر از رد دد ه !! خیلی ! Spoiler 0.2 خیلیه دیگه !!
نوشته شده توسط mahdi_mafia: فعلا با اختلاف از رد دد عقبه در کل! بیشتر... lol !!! اختلاف !!! 4 تا سایته بی خود اومدن RDR رو انتخاب کردن !!! تازه میانگینه نمره های ME2 خیلی بیشتر از رد دد ه !! خیلی ! Spoiler 0.2 خیلیه دیگه !!
Oceanic 6 کاربر سایت Dec 30, 2010 #19 نوشته شده توسط FAQ: lol !!! اختلاف !!! 4 تا سایته بی خود اومدن RDR رو انتخاب کردن !!! تازه میانگینه نمره های ME2 خیلی بیشتر از رد دد ه !! خیلی ! Spoiler 0.2 خیلیه دیگه !! بیشتر... شما میگی lol، ما هم میگیم epic lol ! خُ فهمیدیم VGA 2010 , IGN , Gamespot , Gamespy و بقیه سایت های دیگه بیخودی شدن ... خیلی جالب بود. هر چند به نظرم ME 2 بهترین های 2010 بعد از Rock band 3، red dead و bayonetta بود. آخرین ویرایش: Dec 30, 2010
نوشته شده توسط FAQ: lol !!! اختلاف !!! 4 تا سایته بی خود اومدن RDR رو انتخاب کردن !!! تازه میانگینه نمره های ME2 خیلی بیشتر از رد دد ه !! خیلی ! Spoiler 0.2 خیلیه دیگه !! بیشتر... شما میگی lol، ما هم میگیم epic lol ! خُ فهمیدیم VGA 2010 , IGN , Gamespot , Gamespy و بقیه سایت های دیگه بیخودی شدن ... خیلی جالب بود. هر چند به نظرم ME 2 بهترین های 2010 بعد از Rock band 3، red dead و bayonetta بود.