بهترینهای 2013 در GameSpot

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
بهترینهای هر پلتفرم از تاریخ 10 دسامبر معرفی میشوند و در نهایت در 19 دسامبر کاندیدها و برنده نهایی Game of the Year مشخص خواهد شد . بنظر میرسه امسال جوایزی برای سبکها و بخشهای مختلف نداشته باشند که البته در روز آخر مشخص میشه .

بهترین بازی PS VITA

• Divekick
  • Guacamelee
  • Rayman Legends
  • Stealth Inc: ACITD
  • Tearaway

بهترین بازی Wii U

• BTP Runner 2 FLORA
  • Lego City: Undercover
  • Pikmin 3
  • Rayman Legends
  • Super Mario 3D World

بهترین بازی 3DS

• Animal Crossing: New Leaf
  • Pokemon X/Y
  • Zelda: A Link Between Worlds
  • Fire Emblem Awakening
  • Luigi's Mansion: Dark Moon

بهترین بازی PS4

• FIFA 14
  • Resogun
  • Battlefield 4
  • NBA 2K14
  • Assassin's Creed IV

بهترین بازی Xbox One

• FIFA 14
  • Forza 5
  • Battlefield 4
  • NBA 2K14
  • Assassin's Creed IV

بهترین بازی PS3

• Bioshock Infinite
  • Brothers: A Tale of Two Sons
  • Grand Theft Auto V
  • Rayman Legends
  • Assassin's Creed IV
  • DMC: Devil May Cry
  • The Last of Us
  • Tomb Raider
  • Ni No Kuni
  • Guacamelee

بهترین بازی Xbox 360

• Bioshock Infinite
  • Grand Theft Auto V
  • Rayman Legends
  • Assassin's Creed IV
  • State of Decay
  • Tomb Raider
  • Spliner Cell: Black List
  • Metro: Last Light

بهترین بازی PC

• Bioshock Infinite
  • Path of Exile
  • Dota 2
  • Gone Home
  • The Stanley Parable
  • Tomb Raider
  • Papers Please

Game of the Year

• The Legend of Zelda: A link Between Worlds
  • The Last of Us
  • Bioshock Infinite
  • Super Mario 3D World
  • Path of Exile
  • DOTA 2
  • Gone Home
  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Grand Theft Auto V

بهترین بازی سال با انتخاب مردم

1. The Last of Us با 27% آراء
  2. Bioshock Infinite با 15% آراء
  3. Grand Theft Auto V با 14% آراء
  4. Assassin's Creed IV با 9% آراء
  5. Tomb Raider با 6% آراء

آخرین ویرایش:
گیم اسپات گوتی رو داد به زلدا که هم سیخ بسوزه هم کباب :دی دیده به تلو بده منتقدش خراب میشه به GTA بده واسه تلو بد میشه داده به زلدا :دی

زلدا بازی فوق العاده ای هست نه به این خاطر که گیم اسپات انتخابش کرده و شاید پارسال گوتی میشد خیلی به جا میشد ولی دیگه امسال نه اونم یه بازی واسه کنسول دستی .
ممنونم ممنونم که با نظرات جالب خود موجبات خنده و شادی ما رو فراهم می کنید.:bighug:

بهترین بازی Xbox 360

• Bioshock Infinite
  • Grand Theft Auto V
  • Rayman Legends
  • Assassin's Creed IV
  • State of Decay
  • Tomb Raider
  • Spliner Cell: Black List

درسته خبر برای 10 روز پیشه ولی وجود DMC: Devil May Cry بین کاندیداهای بهترین بازی 360 جالبه :|
بازی ای که به نظر من و خیلی های دیگه جزو کوتاهترین و بدترین گیم پلی های سری dmc رو به یدک کشید :|
از گیم اسپات که از بیشتر جهات قبولش دارم عجیبه :|

halo 4 - batman - geras of war - max payne 3 - far cry - نیستن تو لیستش اینا هستن :|
hitman هم ای بدک نبود ولی اصلا مثل قبلیهاش نبود . forza h و مکس 3 برای 2013 بود ؟ :-/

یه جوری سایت رو بخاطر دادن جایزه به زلدا میکوبن هرکی ندونه فکر میکنه آشغال ترین بازی و آیپی تاریخه :دی

این Kevin VanOrd که میگن خفن فن بایوشاکه تو GS هم هست ، چه غلطی میکنه پَ ؟! :| :-w

اون از 2007 این هم از اینجا که حتی تو بهترین PC هم آدم حسابش نکردن ...... :( (الآن بهترین بازی PC رو دیدم :-" )
جالبه اون سال هم پای یه بازی نینتندو در میون بود :دی
دقیقا ، مشکل نداشتن اعتبار Gamespot هست که در نظر داره یکم اعتبار جمع کنه اونم توسط نینتندو فن ها .
پس چرا 2010 و 2011 این کار رو نکرد !؟ :دی هرچند 2011 نمره ی فاجعه ای به SS دادن :| :دی

آخرین ویرایش:
آیا میدانستید که سری بازی زلدا spike's video game hall of fame را در سال 2011 کسب کرده ؟

این جایزه سری بازی رو مشخص میکنه که صنعت بازی رو به جایی که امروز هست رسونده (شاید بد ترجمه کرده باشم)

"franchises throughout history that have brought the industry to where it is today"

این بازی زلدای جدید 3ds هم جایزه بهترین عنوان کنسولهای دستی vgx 2013 زو گزفت و همچنین متا بالای 90 هم داره فکر کنم

اما یه جیزی که من درست نفهمیدم جنبه اعتقادی این بازی هست که نفهمیدم فراماسونی هست یا ربطی داره یا نه ؟

تقریبا جدای از این قضیه فکر کنم توضیحاتم اهمییت این سری بازی رو نشون بده

آخرین ویرایش:
آیا میدانستید که سری بازی زلدا spike's video game hall of fame را در سال 2011 کسب کرده ؟

این جایزه سری بازی رو مشخص میکنه که صنعت بازی رو به جایی که امروز هست رسونده (شاید بد ترجمه کرده باشم)

"franchises throughout history that have brought the industry to where it is today"

این بازی زلدای جدید 3ds هم جایزه بهترین عنوان کنسولهای دستی vgx 2013 زو گزفت و همچنین متا بالای 90 هم داره فکر کنم

اما یه جیزی که من درست نفهمیدم جنبه اعتقادی این بازی هست که نفهمیدم فراماسونی هست یا ربطی داره یا نه ؟

تقریبا جدای از این قضیه فکر کنم توضیحاتم اهمییت این سری بازی رو نشون بده
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds
Metascore: 91
User Score: 91

دقیقا نمیدونم چرا مثلا اکثر گیمرهای ایرانی زیاد از نینتندو یا بازیهاش خوششون نمیاد یا بعضا بعضی افراد تمسخر میکنند ؟ (نظر بنده هست و قصد جسارت یا توهین هم ندارم)

درست میگم ؟

اگه اشتباه میگم بگید ؟

آخرین ویرایش:
دقیقا نمیدونم چرا اکثر گیمرهای ایرانی زیاد از نینتندو یا بازیهاش خوششون نمیاد یا بعضا بعضی افراد تمسخر میکنند ؟ (نظر بنده هست و قصد جسارت یا توهین هم ندارم)

درست میگم ؟

اگه اشتباه میگم بگید ؟
چون متاسفانه بعضی‌ها فکر میکنند زلدا، ماریو و دیگر انحصاریهای نینتندو بچه گونند

چون متاسفانه بعضی‌ها فکر میکنند زلدا، ماریو و دیگر انحصاریهای نینتندو بچه گونند

اگر این باشه شما میگید شاید در ظاهر ساده بیاد بازی مثل new super mario bros اما با کم کم بازی کردن متوجه میشوید که اینطور نیست تقریبا
یا مثلا زلدای جدید برای 3ds که گویا یکی از پیچیده ترین پازل یا معما ها رو داره ! در این سری بازی !

اگر منظورتون استایل هنری بازی هست یا کلا ظاهرش خو بله ماریو مثلا ظاهر فان یا بامزه ای داره یا یه حالتی شاید بچه گونه باشه اما به نظرم این از ارزش بازی کم نمیکنه بلکه ماریو باید همچین حالتی داشته باشه به نظرم

درسته خبر برای 10 روز پیشه ولی وجود DMC: Devil May Cry بین کاندیداهای بهترین بازی 360 جالبه :|
بازی ای که به نظر من و خیلی های دیگه جزو کوتاهترین و بدترین گیم پلی های سری dmc رو به یدک کشید :|
از گیم اسپات که از بیشتر جهات قبولش دارم عجیبه :|

halo 4 - batman - geras of war - max payne 3 - far cry - نیستن تو لیستش اینا هستن :|
hitman هم ای بدک نبود ولی اصلا مثل قبلیهاش نبود . forza h و مکس 3 برای 2013 بود ؟ :-/

اونهای دیگه رو نمیدونم، ولی همین که شما نمیدونی Halo 4 سال 2012 اومد کاملا معلومه چه نظرات کارشناسانه ای داری برادر.

ایم دوستانی که الان دارن از Zelda حمایت میکنن این بازی رو بازی کردن اصلا؟

اونهای دیگه رو نمیدونم، ولی همین که شما نمیدونی Halo 4 سال 2012 اومد کاملا معلومه چه نظرات کارشناسانه ای داری برادر.

منظور شما بنده هست ؟

نسخه جدید رو که 3ds ندارم

اما مثلا twilight princess رو که رفتم یه پا شاهکار بود

برای مثال روند داستانی و گیم پلی و گرافیک به زمان خودش

پـ نـ پـ
البته این جدیده رو به علّت نداشتن 3DS بازی نکردم!!!و البته به نظرم گوتی براش در هر صورت زیاد بود
ولی خودتونو به در و دیوار نزنید.شده دیگه :دی
الآن من تمام انرژیمو جمع کردم برای زلدای Wii U !!!زمانی که سبک اکشن ادونچر دوباره به زانوی ما در بیاد>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or