بهترینهای 2011 در Gametrailers

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Nima

مدیر انجمن
مثل سالهای گذشته هر روز در 3 بخش برنده ها معرفی میشن و بخش های مهم همینجا اعلام و آپدیت خواهد شد .

Best Strategy Game

• Dawn of War II
  • Frozen Synapse
  • Tactics Ogre
  • Total War: Shogun 2
  • Tropico 4

Best Puzzle Game

• Catherine
  • Ghost Trick
  • Portal 2
  • Professor Layton
  • Stacking

Best NDS Game

• Ghost Trick: Phantom Detective
  • Kirby: Mass Attack
  • Okamiden
  • Pokemon: Black & White
  • Professor Layton and the Last Spector

Best New IP

• Bastion
  • Bulletstorm
  • L.A. Noire
  • Rage

Best Platformer

• LiitleBigPlanet 2
  • Ms. 'Splosion Man
  • Outland
  • Rayman Origins
  • Super Mario 3D Land

Best Driving

• Dirt 3
  • Driver: San Francisco
  • Forza Motorsport 4
  • Mario Kart 7
  • Shift 2: Unleashed

Best Action Adventure

• Assassin's Creed: Revelations
  • Batman: Arkham City
  • Infamous 2
  • L.A Noire
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Sports Game

• FIFA 12
  • Fight Night Champion
  • MLB 11: The Show
  • NBA 2K12
  • NHL 12

Most Innovative

• Driver: San Francisco - Switching Car on the fly mechanic
  • The Legend of Zelda: Skyward Sword - Motion Controls Integration & Timeshift Crystals
  • L.A Noire - Facial Animation Technology
  • Minecraft - Just... Minecraft
  • Skylanders: Spyro's Adventure - Figurines

Best 3DS Game

• Dead or Alive: Dimensions
  • Ghost Recon: Shadow War
  • The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D
  • Mario Kart 7
  • Super Mario 3D Land

Best Trailer

• Assassin's Creed: Revelation
  • Dark Souls
  • Dead Island
  • The Last of Us
  • Tomb Raider

Best Motion Game

• Child of Eden
  • Dance Central 2
  • The Gunstringer
  • Sesame Street: Once Upon a Monster

Best Story

• L.A. Noire
  • Portal 2
  • Uncharted 3: Drake's Deception
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Third Person Shooter

• Dead Space 2
  • Gears of War 3
  • Socom 4
  • Warhammer 40,000

Biggest News Story

• 3DS Price Cut
  • PlayStation Vita
  • Sony Hacked
  • Supreme Court For Video Games
  • Wii U

Most Disappointing Game

• Brink
  • Duke Nukem Forever
  • From Dust
  • Ratchet & Clank: All 4 One
  • Test Drive Unlimited 2

Best Downloadable Game

• Bastion
  • Infamous: Festival of Blood
  • Minecraft
  • Ms. 'Splosion Man
  • Trenched

Best Soundtrack

• Bastion
  • The Elder Scrolls V: Skyrim
  • Infamous 2
  • Portal 2

Best Graphics

• Batlefield 3 - PC Version
  • Dirt 3 - PC Version
  • Gears of War 3
  • The Witcher 2

Best Fighting

• King of Fighters XIII
  • Mortal Kombat
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition
  • Ultimate Marvel Vs. Capcom 3
  • WWE All Stars

Best Expansion

• Dawn of War II - Retribution
  • Fallout: New Vegas - Old World Blues
  • LittleBigPlanet 2 - Move Pack: The Rise of The Cakeling
  • Mass Effect 2 - The Arrival
  • Super Street Fighter IV: Arcade Edition

Best First Person Shooter

• Batlefield 3
  • Call of Duty: Modern Warfare 3
  • Crysis 2
  • Killzone 3
  • Rage

Best Role-Playing Game

• Dark Souls
  • Deus Ex: Human Revolution
  • Dragon Age II
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Software Lineup

• Nintendo 3DS
  • Nintendo DS
  • PC
  • PlayStation 3
  • Xbox 360

Best PC Game

• Batlefield 3
  • The Witcher 2: Assassin's of Kings

Best Multiplayer

• Batlefield 3
  • Dark Souls
  • Killzone 3

Best Wii Game

• De Blob 2
  • Kirby's Return to Dreamland
  • Rayman Origins

Best Platform Exclusive

• Forza Motorsport 4
  • Gears of War 3
  • Killzone 3

Best Xbox 360 Game

• Dark Souls
  • Gears of War 3

Best PlayStation 3 Game

• Dark Souls
  • Killzone 3

Best Single-Player Campaign

Game of the Year

• Dark Souls

آخرین ویرایش:
به نظرم بهترین شوتر امسال گیرز3بود کارشون عجیبه به نظرم بهتره این2بازی تو بهترین اکشن سوم شخص رقابت کنن نه شوتر

آقایون ، این چیزی نیست که امسال بوجود اومده باشه ، کلا GT هر ساله بهترین Action Adventure رو از بازیهای Open World کاندید میکنه و 2009 هم که Gears ی وجود نداشت بازهم Uncharted رو زیر شاخه TPS کاندید کرد ... من خودم هم نظرم اینه که Action Adventure برای Uncharted مناسب تره ، ولی حالا این سبک انتخابهای GT هست ... و اینکه مثلا الان اومده بهترین TPS رو انتخاب کرده شما اگه ویدیو رو ببینید اشاره میکنه که بصورت کلی بازیهای هر ژانر رو میسنجند و مثلا الان نمیان به این نگاه کنن که کدوم شوتینگ بهتری داره . ( البته نظر من با این هم در تضاده )

ضمنا آقای USA از کجا مشخصه که نمیدونم فلان ............. اینو یاد بگیر که شما یا من یا هر شخص دیگه ای اگه نظری داریم مال خودمونه و همونطور که واسه تو مشخصه که مثلا Uncharted فقط گرافیکش از Gears بهتره ، واسه منم مشخصه که کلا غیر از بحث Shooting ( چون Gears of war یه TPS خالصه و Uncharted نیست ) در همه موارد دیگه ای که یه بازی میتونه داشته باشه Uncharted سرتر از GeOW ه ... پس خواهشا چیزی رو واسه ما مشخص و نامشخص نکن .

GT جزو معدود سایتها ( شایدم تنها سایت باشه درست نمیدونم ) که U3 رو گذاشته تو بخش TPS ! اصلاً صرف نظر از درست بودن یا نبودن این تصمیم انتخاب بازیی که سیستم نشانه گیریش صدای خیلی ها رو در آورده بود و با پچ و ... مشکلش رو سعی کردن حل کنن با وجود عنوانی مثل گیر که بهترین سیستم شوتینگ سوم شخص رو داره کار ـه ... ME2 نشده TPS و U3 شده TPS ! لابد پس فردا GeoW4 رو هم میذارن تو قسمت RTS !! شایدم بذارنش زیر شاخه WTF ! کسی چمیدونه ! :-/
اینکه چی میگن رو ول کن. اونیکه دیدی رو بچسب. اصلا بازی کردی U3 رو ؟ کسانی که بازی کردن میدونن این مشکل سیستم نشانه گیری به هیچ وجه حاد نبود پچ هم نمیدادن مشکل خاصی پیش نمیومد. اصلا اگر کسی از قبل ندونه همچین مشکلی وجود داره شاید اصلا متوجهش نشه چه برسه اینکه بخواد مشکل ساز بشه.

آخه شما انگار داری با چرتکه بالا پایین میکنی بعد میگی برنده کیه.به جز بخش مولتی که گرز خیلی خیلی بهتر هست در بخشهای دیگه تفاوت اصلا اونقدر فاحش نیست که بگیم این بهتره یا اون.ولی خب گرافیک u بهتر بود.
آقا این حرفا رو ول کن. جواب این سوال رو بده که Overall گیرز بهتر بود یا آنچارتد ؟ حالا میخواد فاصلشون 1 اپسیلون باشه میخواد از زمین تا آسمون باشه.
سرگرم کنندگی هم که مشخصه گرز چندسروگردن از همه بازیهای هم سبک خودش بالاتره.
خب حالا شما این رو با چه خط کش یا متری اندازه گرفتی که سرگرم کنندگی گیرز بیشتره ؟ گیرز سینگل عالی داره آنچارتد هم داره. گیرز co-op داره آنچارتد هم داره و مولتی سرگرم کننده هم هر دو دارن. ارزش تکرار هم اگر آنچارتد سرتر از گیرز نباشه مسلما کمتر نیست.
------------------------------------------------------------
البته مشکل اصلی چیز دیگه ای هست.
مثلا اگه الان گیرز رو کاندید بهترین نقش آفرینی ژاپنی میکرد و برنده هم اعلامش میکرد هیچکس اعتراضی نداشت ولی بالاخره آنچارتد...

آقایون ، این چیزی نیست که امسال بوجود اومده باشه ، کلا GT هر ساله بهترین Action Adventure رو از بازیهای Open World کاندید میکنه و 2009 هم که Gears ی وجود نداشت بازهم Uncharted رو زیر شاخه TPS کاندید کرد ... من خودم هم نظرم اینه که Action Adventure برای Uncharted مناسب تره ، ولی حالا این سبک انتخابهای GT هست ... و اینکه مثلا الان اومده بهترین TPS رو انتخاب کرده شما اگه ویدیو رو ببینید اشاره میکنه که بصورت کلی بازیهای هر ژانر رو میسنجند و مثلا الان نمیان به این نگاه کنن که کدوم شوتینگ بهتری داره . ( البته نظر من با این هم در تضاده )

ضمنا آقای USA از کجا مشخصه که نمیدونم فلان ............. اینو یاد بگیر که شما یا من یا هر شخص دیگه ای اگه نظری داریم مال خودمونه و همونطور که واسه تو مشخصه که مثلا Uncharted فقط گرافیکش از Gears بهتره ، واسه منم مشخصه که کلا غیر از بحث Shooting ( چون Gears of war یه TPS خالصه و Uncharted نیست ) در همه موارد دیگه ای که یه بازی میتونه داشته باشه Uncharted سرتر از GeOW ه ... پس خواهشا چیزی رو واسه ما مشخص و نامشخص نکن .
من با انچارتد خصومت ندارما دوستش هم ندارم اما خداوکیلی اگه بخوایم یه شوتر سوم شخصو انتخاب کنیم باید گیرزو انتخاب کنیم چون coop داره چون مولتیش بهتره شوتینگ هم که دیگه کسی نمیتونه منکرش شه شاید انچارتد بازیه بهتری باشه اما خدایی بخوایم به چشم یه عنوان شوتر سوم شخص بهش نگاه کنیم گیرز بازیه بهتری میشه

ایشون پرسید سرگرم کنندگی منم گفتم از تمام بازیهای هم سبک خودش سرگرم کننده تره.حالا اینکه چون گفتم (مشخصه)اذیتتون کرده عذر میخوام.مشخصه که هرچی من میگم نظر شخصی خودمه.
آقا این حرفا رو ول کن. جواب این سوال رو بده که Overall گیرز بهتر بود یا آنچارتد ؟ حالا میخواد فاصلشون 1 اپسیلون باشه میخواد از زمین تا آسمون باشه.
مسلما در بخش سینگل u3
مسلما در بخش مولتی geow3
overall هم geow3 به علت گیم پلی لذت بخشترش چون بازی یعنی گیم پلی.حالا نظر شما چیزه دیگه ایه برای خودتون

که البته هدف گیرز هم همین بوده! چون اگه بخوایم یه دوربین سوم شخص را در نظر بگیریم خیلی بازی ها تو اوج قرار دارند که اینا نخوان جلوش نفس بکشن !
منتها سری گیرز ثابت کرده از لحظ شوتینگ یا سوم شخص شوتر خالص حداقل بهترین سوم شخص این نسله بازی ای که هر 3 شماره بالای 90 میانگین اوارده و فروشهای عالی هم داشته و بخش مولتیش هم خیلی قوی بوده و استاندارهایی که تو گیم پلی سوم شخص به وجود اورده , که دقیقا هیچ بازی در هیچ نسلی نتونسته چنین کاری کنه .

که البته هدف گیرز هم همین بوده! چون اگه بخوایم یه دوربین سوم شخص را در نظر بگیریم خیلی بازی ها تو اوج قرار دارند که اینا نخوان جلوش نفس بکشن !
منتها سری گیرز ثابت کرده از لحظ شوتینگ یا سوم شخص شوتر خالص حداقل بهترین سوم شخص این نسله بازی ای که هر 3 شماره بالای 90 میانگین اوارده و فروشهای عالی هم داشته و بخش مولتیش هم خیلی قوی بوده و استاندارهایی که تو گیم پلی سوم شخص به وجود اورده , که دقیقا هیچ بازی در هیچ نسلی نتونسته چنین کاری کنه .

خب منم میدونم و گفتم که Gears of War شوتر بهتریه ! الان مشکل کجاست ؟!

overall هم geow3 به علت گیم پلی لذت بخشترش چون بازی یعنی گیم پلی.حالا نظر شما چیزه دیگه ایه برای خودتون

آقا شما یه نفری یا چند نفری ؟!!! تکلیف ما رو مشخص کن ... همین هفته پیش بود داشتی با دوستات بحث میکردی که باید قبول کنیم Uncahrted بازی بهتری نسبت به Gears ه و نمیدونم U2 فشار آورده و از این حرفا ، حالا الان باز یه چیز دیگه شد قضیه ؟! حالا ما همینجوری دورهم یه حذب باد میگفتیم ، ولی مثل اینکه قضیه خیلی حاده !!!!

آخرین ویرایش:
لطفا این بحث پوسیده استاندارد و تحول و Kill Switch و Gears of War و ... رو وسط نکشید ، از همون اوایل 2007 که من اینجا فعالیت میکنم این بحث بوده تا همین الان !!!

خب منم میدونم و گفتم که Gears of War شوتر بهتریه ! الان مشکل کجاست ؟!

آقا شما یه نفری یا چند نفری ؟!!! تکلیف ما رو مشخص کن ... همین هفته پیش بود داشتی با دوستات بحث میکردی که باید قبول کنیم Uncahrted بازی بهتری نسبت به Gears ه و نمیدونم U2 فشار آورده و از این حرفا ، حالا الان باز یه چیز دیگه شد قضیه ؟! حالا ما همینجوری دورهم یه حذب باد میگفتیم ، ولی مثل اینکه قضیه خیلی حاده !!!!
نیما از تو انتظار نداشتم.حالا یه عده هستن کج فهمن ولی خدایی تورو از بقیه جدا میدونستم.همون اول هم گفتم اگه گرز مثل u3 سینگل قوی داشت مطمئنا جوایز خیلی بیشتری درو میکرد.همون اول هم گفتم وجود یه سینگل قوی خیلی تاثیرگذاره.مشکل کجاست؟

GT جزو معدود سایتها ( شایدم تنها سایت باشه درست نمیدونم ) که U3 رو گذاشته تو بخش TPS ! اصلاً صرف نظر از درست بودن یا نبودن این تصمیم انتخاب بازیی که سیستم نشانه گیریش صدای خیلی ها رو در آورده بود و با پچ و ... مشکلش رو سعی کردن حل کنن با وجود عنوانی مثل گیر که بهترین سیستم شوتینگ سوم شخص رو داره کار ـه ... ME2 نشده TPS و U3 شده TPS ! لابد پس فردا GeoW4 رو هم میذارن تو قسمت RTS !! شایدم بذارنش زیر شاخه WTF ! کسی چمیدونه ! :-/

هر وقت قسمت شد از نزدیک دیدیش می تونی در مورد سیستم نشونه گیری افتضاحش نظر هم بدی ! نه از داخل گوی سخنگو !

Game of the Year Awards 2011

0t2bgt121ldb96bho7f.jpg

sxhvpibj61911yqo4qt7.jpg

Best Trailer

HD SD

yvwu8d9n56p4f6roun.jpg

Best Motion Controls
HD SD

rlw44ovh29ds3jgdgrpv.jpg

Best 3DS Game
HD SD

i292a8pw4shk1o9fiae6.jpg

vl1o5ozo06nblxoihkbd.jpg

Biggest News Story
HD SD

r5lde7auldwxrr4yl2tk.jpg

Best Third-Person Shooter
HD SD

e1jyxekjndchevi5xfl.jpg

Best Story
HD SD

نیما از تو انتظار نداشتم.حالا یه عده هستن کج فهمن ولی خدایی تورو از بقیه جدا میدونستم.همون اول هم گفتم اگه گرز مثل u3 سینگل قوی داشت مطمئنا جوایز خیلی بیشتری درو میکرد.همون اول هم گفتم وجود یه سینگل قوی خیلی تاثیرگذاره.مشکل کجاست؟

یعنی چی ؟! از شما اینجا پرسیده شد Overall بنظر شما Gears بهتره یا Uncharted که گفتی Gears ، در حالی که توی یه تاپیک دیگه همین تازگیا برعکس اینو میگفتی ! حالا کجا کجه ؟ کجا راسته ؟!
مهم نیست ، بیخیال ، منم جزء همون کج فهما باشم بهتره ! نمیدونم چرا یه سری رو هیچ کی درک نمیکنه جز خودشون !

یعنی چی ؟! از شما اینجا پرسیده شد Overall بنظر شما Gears بهتره یا Uncharted که گفتی Gears ، در حالی که توی یه تاپیک دیگه همین تازگیا برعکس اینو میگفتی ! حالا کجا کجه ؟ کجا راسته ؟!
مهم نیست ، بیخیال ، منم جزء همون کج فهما باشم بهتره ! نمیدونم چرا یه سری رو هیچ کی درک نمیکنه جز خودشون !
تو اون تاپیک من گفتم u3 بازیه کاملتری هست.اونجا بحثمون در رابطه با سینگل قوی و وجود کات سینهای تاثیرگذار بود که بنده عرض کردم گرز فاقد همچین المانهایی هست و u3 به مراتب تاثیرگذاری بیشتری داره.اصلا اونجا بحثی در رابطه با مولتی و گرافیک و اینا نبود.
بنده هم با تجربه ای که دارم ملتفت شدم که چقدر برای سایتها وجود یک بخش سینگل قوی مهمه درسته که برای بازیبازها مولتی مهمتره ولی منتقدها سینگل قوی رو خیلی روش زوم میکنه.درست مثل اسمشو نبر 3 که مولتی خوبی داشت ولی به دلیل نداشتن سینگل قوی امسال زیاد به چشم نیومد.
اینکه گفتم overall گرز میشه مجموع همه المانها اعم از سرگرم کنندگی گرافیک صداگذاری داستان سینگل و مولتی و کلا همه بخشها....
اینکه گفتم u3 شکست داده بحثمون در رابطه با سینگل بود که برای سایتها هم سینگل بسیار مهمه
کجای حرفم مشکل داره نمیدونم.
u.s.a کی رو احمق فرض کردی؟!
آرش از تو انتظار همچین پستهایی رو دارم چون میدونم بدجورفن 360 هستی و نمیشه حرف درست حسابی باهات زد.

تو اون تاپیک من گفتم u3 بازیه کاملتری هست.اونجا بحثمون در رابطه با سینگل قوی و وجود کات سینهای تاثیرگذار بود که بنده عرض کردم گرز فاقد همچین المانهایی هست و u3 به مراتب تاثیرگذاری بیشتری داره.اصلا اونجا بحثی در رابطه با مولتی و گرافیک و اینا نبود.
بنده هم با تجربه ای که دارم ملتفت شدم که چقدر برای سایتها وجود یک بخش سینگل قوی مهمه درسته که برای بازیبازها مولتی مهمتره ولی منتقدها سینگل قوی رو خیلی روش زوم میکنه.درست مثل اسمشو نبر 3 که مولتی خوبی داشت ولی به دلیل نداشتن سینگل قوی امسال زیاد به چشم نیومد.
اینکه گفتم overall گرز میشه مجموع همه المانها اعم از سرگرم کنندگی گرافیک صداگذاری داستان سینگل و مولتی و کلا همه بخشها....
اینکه گفتم u3 شکست داده بحثمون در رابطه با سینگل بود که برای سایتها هم سینگل بسیار مهمه
کجای حرفم مشکل داره نمیدونم.

آرش از تو انتظار همچین پستهایی رو دارم چون میدونم بدجورفن 360 هستی و نمیشه حرف درست حسابی باهات زد.

با توجه به پستات تو تمام تاپیکا سینگل U3 بهتره .گرافیکشم بهتره.فقط مولتی Geow بهتره .اونوفت OverAll گرز بهتره؟عجب!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or