بهترینهای 2011 از نگاه Gamespot

ArianUndead

Strike the shepherd, Sheep will scatter
کاربر سایت
درود,
لیست نامزدها مشخص شد:

Best Action Adventure Game:
Batman:Arkham City
Deus Ex:Human Revolution
L.A Noire
Saints Row:The Third
Uncharted 3:Drake`s Deception

Best Driving Game:
Dirt 3
F1 2011
Forza Motorsport 4
Mario Kart 7
Motorstorm:Apocalypse

Best Fighting Game:
Dead or Alive:Dimensions
Dissidia 012:Doudecim Final Fantasy
The King of Fighters XIII
Mortal Kombat
Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Best Platformer:
LittleBig Planet 2
Ms. Splosion Man
Outland
Rayman Origins
Super Mario 3D Land

Best Puzzle Game:
Catherine
Ghost Trick:Phantom Detective
Ilomilo
Portal 2
Stacking

Best RPG:
Dark Souls
The Elder Scrolls V:Skyrim
Tactics Ogre:Let Us Cling Together
The Witcher 2:Assassins of the Kings
Xenoblade Chronicles

Best Shooter:
BF3
Crysis 2
Gears of War 3
Killzone 3
Resistance 3

Best Sports Game:
FIFA Soccer 12
Fight Night Champion
NBA 2K12
NBA JAM:On Fire Edition
Top Spin 4

Best Strategy Game:
Anno 2070
Anomaly:Warzone Earth
Frozen Synapse
Tom Clancy`s Ghost Recon:Shadow Wars
Total War:Shogun 2

Best Xbox 360 Game:
Batman Arkham City
Dark Souls
Gears of War 3
Portal 2

Best PC Game:
Batman Arkham City
Portal 2

Best PS3 Game:
Batman Arkham City
Dark Souls
Dirt 3
Outland
Portal 2

Best Wii Game:
Fluidity
The Legend of Zelda:Skyward Sword
Lost in Shadow
Rayman Origins
Xenoblade Chronicles

Best Handheld Game:
Super Mario 3D Land
Mario Kart 7
Tactics Ogre:Let Us Cling Together
Tom Clancy`s Ghost Recon:Shadow Wars

Best Mobile Game:
Contre Jour
Infinity Blade II
Jetpack Joyride
Pocket RPG
Super Brothers:Sword and Sworcery

Game of the Year:
Batman Arkham City
Dark Souls
Dirt 3
Gears of War 3
Portal 2
Xenoblade Chronicles

لیست Special Achievements(با تشکر از Panther_X)

لیست بازی ها به انتخاب کاربران:

با تشکر از کاربر Mr.X

Best Action Adventure :
Batman : Arkham City

Best Driving game :
Forza Motorsport 4

Best Fighting Game :
Mortal Kombat

Best Platformer :
LittleBigPlanet 2

Best Puzzle Game :
Portal 2

Best RPG :
The Elder Scrolls V : Skyrim

Best Shooter :
*********** 3

Best Sport Game :
FIFA Soccer 12

Best Strategy Game :
Total War : Shogun 2

Best Xbox360 Game :
Gears Of War 3

Best PC game :
The Elder Scrolls V: Skyrim

Best PS3 Game :
Uncharted 3: Drake's Deception

Best Wii Game :
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Handheld Game :
Super Mario 3D Land

Best Mobile Game :
Infinity Blade II

Most Anticipated Game Of 2012 :
Mass Effect 3

GAME OF THE YEAR :
The Elder Scrolls V: Skyrim

Special Achievements :

Most Surprisingly Good Game :

Driver : San Fransico

The Gunstringer
Rocksmith
Skylanders: Spyro's Adventure
Tom Clancy's Ghost Recon: Shadow Wars

Best Story :

Catherine
Portal 2

To The Moon
Ghost Trick: Phantom Detective
Xenoblade Chronicles

Best Technical Graphic :

*********** 3

Crysis 2
Forza MotorSport 4
Killzone 3
The Witcher 2: Assassins of Kings

Best Artistic Graphic :

Alice: Madness Returns
Child of Eden
El Shaddai: Ascension of the Metatron
Stacking
Rayman Origins

Best New Character :
No Reader's Choice

Best Download-Only PC game :

Bastion
Frozen Synapse
Terraria
MineCraft

The Binding of Isaac

Best Download-Only Console Game :

Toy Soldiers: Cold War
Stacking
Outland
The Dishwasher: Vampire Smile
Bastion

Best Atmosphere :

Batman : ArkhamCity
L.A Noir
Dark Souls
Resistance 3
NBA 2K12

Best Music :

Assassin's Creed: Revelations
Bastion
Rayman Origins
Shadows of the Damned
To the Moon

Best Sound Design :

*********** 3

Catherine
Child of Eden
Dark souls
Shadows of the Damned

Best Voice Acting :

Assassin's Creed : Revelations
Batman : Arkham City

Catherine
Portal 2
Uncharted 3: Drake's Deception

Best Adaptation or Use of License :

The Witcher 2: Assassins of Kings
NBA 2K12
Batman: Arkham City

Aliens: Infestation

Funniset Game :

You Don't Know Jack
Shadows of the Damned
Saints Row: The Third
Portal 2
Fallout: New Vegas - Old World Blues

Best Cooperative Multiplayer :

Gears Of War 3
Portal 2

Outland
Dark Souls
F.E.A.R. 3

Best Competitive Multiplayer :

Mario Kart 7
Gears of war 3
*********** 3

Frozen Synapse
Killzone 3

Best Original Game Mechanic :

Achron
Zeit Squared
Tactics Ogre: Let Us Cling Together
Red Faction: Armageddon
Driver: San Francisco

Most Improved Sequel :

Conduit 2
Driver: San Francisco
The King of Fighters XIII
Mortal Kombat
Two Worlds II

Best Boss Fights :

Dark Souls

The Legend of Zelda: Skyward Sword
Outland
Shadows of the Damned
Terraria

Best Writing/Dialogue Game :

To the Moon
Shadows of the Damned
Portal 2

Fallout: New Vegas - Old World Blues
Bastion

Best Ending :

To the Moon
Portal 2

L.A. Noire
Catherine

Best Remake :

Halo: Combat Evolved Anniversary

The ICO & Shadow of the Colossus Collection
The ICO & Shadow of the Colossus Collection
Street Fighter III: Third Strike Online Edition
Tactics Ogre: Let Us Cling Together

Best Song :

No Reader's Choice

Last edited by a moderator:
کلا همه قبول کنین این لیست مشکل داره ربطی به فن بازی نداره اصلا نمیفهمم چطور بعضی ها میگن لیستشون منطقیه؟؟شماها از چی میترسین؟؟چرا هر کی هر چی میگه باید حتما قبول کنین؟؟این لیست برای ماست و ما میتونیم این لیست رو زیر سوال ببریم یا قبولش کنیم.من اینجا این لیست رو قبول ندارم و زیر سوال میبرم اگه شما هم قبولش دارین با دلیل منطقی ثابت کنین مشکل نداره. حالا میخواد مال معتبر ترین سایت گیم باشه مهم نیست وقتی با منطق کسی تناقض داره باید بگه نه اینکه قبولش کنه چونgs؟؟؟از این به بعد gsبرا من پشمم نیست

ولی حداقل توی بخش گرافیک یه تُفی مینداخت طرف U3 ! :دی بقیه بخش ها سلیقه ای هست و سلیقه GS هم محترمه ولی گرافیک بیشتر با چشم و مغز در ارتباطه !

اریا من بارها گفتم با گیم اسپات به جزء تو بخش گرافیک مشکلی ندارم ! یعنی امتیازاتی که به بازی میده کاملا قبول دارم حتی کاندید کردنهای بازی را و......... ولی تو قسمت گرافیک gamespot بیش از حد عجیب و برخلافه جهت شنا میکنه !

هم به RAGE و هم u3 تمام مدال گرافیکی ( تکنیکی و انیمیشن و بصری ) را داده بود تو نقدش ! مثلا به گرافیکه تکنیکی RAGE گفته بود اربابی میکنه ! بعد حتی اینجا کاندید نشده !
من خودم بهترین گرافیک را RAGE انتخاب میکنم ولی نبود U3 هم و تو گرافیک واقعا داره دیوانم میکنه :دی اخه این یعنی چی ؟!
سال پیش هم یه همیچن اتفاقی افتاد مثلا به ME2 مدا تکنیکی داده بود ولی به گرافیکه HR فقط انیمیشن داده بود ولی اخر سال اومد در کمال تعجب ME2 را قرار نداد ولی HR را قرار داد ! خب بهانه این بود که انیمیشن هم از مسائل تکینکی گرافیک حساب میشه !
ولی امسال چی ؟! وقتی RAGE و U3 هر 3 مدال گرافیک را درو میکننه و کلی هم تو نقدش تعریف میکنه الان چرا باید تو لیست نباشه ؟! اینه که واقعا من دیگه هنگ کردم :دی

سال 2008 هم گیرز 2 را حتی تو بخش 360 هم کاندید گرافیک نکرده بود :دی یعنی واقعا من موندم انتخاب گرافیکی تو گیم اسپات بر چه معیاری سنجش میشه ؟! هرچقدر فکر میکنم مغزم هنگ میکنه :دی

لیست نظر GS هست و هرچقدر هم که Cheap باشه بهش احترام میزاریم .

من به لیستش احترتم میزارم ولی قسمت گرافیکی واقعا همیشه مضحکه بوده !

آخرین ویرایش:
خوب لیست vga مضخرف بود از نظر تو چرا مضخرف بود واسه اینکه گیرز رو تو اکثر لیستا حساب نکرده بود . انتخاب نکرده بود . خوب اینجا هم آنچارتد رو هیچ جا نزاشته دلیل داره بگیم مضخرفه ؟ . باز vga گیرز رو تو بهترین بازی 360 و چند جای دیگه کاندید کرد ولی این گیم اسپات که واقعا از خجالت آنچارتد در اومد . اگه معتبرترین که (vga) هست رو شما مضخرف کنین پس دیگه امیدی به دیگر سایتا نیست . درسته حسین ؟

چه ربطی داشت:dمن که گفتم گیرز بین این همه بازی حرفی نمیتونه بزنه.مشکل من انتخاب mw3 بود.نبود اسکایریم تو بهترین های پلتفرمها بود.بودن L.A تو بهترین گرافیک بود.وگرنه من تو همون تاپیک هم گفتم که گیرز فقط یه جایزه میتونست ببره اونم بهترین شوتر.اینجا هم صفحات اول گفتم.این لیست هم مشکل زیاد داره.مثل نبود آنچارتد که بسی مضحکه.ولی حداقل همین که اثری از mw3 تو لیستش نیست،برای من کافیه.شما دوستان دچار سوء تفاهم شدید.نگاه کن.مشکل من با vga سر نبودن گیرز نیست،بلکه سر بودن mw بود.

کلا همه قبول کنین این لیست مشکل داره ربطی به فن بازی نداره اصلا نمیفهمم چطور بعضی ها میگن لیستشون منطقیه؟؟شماها از چی میترسین؟؟چرا هر کی هر چی میگه باید حتما قبول کنین؟؟این لیست برای ماست و ما میتونیم این لیست رو زیر سوال ببریم یا قبولش کنیم.من اینجا این لیست رو قبول ندارم و زیر سوال میبرم اگه شما هم قبولش دارین با دلیل منطقی ثابت کنین مشکل نداره. حالا میخواد مال معتبر ترین سایت گیم باشه مهم نیست وقتی با منطق کسی تناقض داره باید بگه نه اینکه قبولش کنه چونgs؟؟؟از این به بعد gsبرا من پشمم نیست

VGA بد
G4 بد
IGN بد
اینم ؟!!

اصلا مگه همچین چیزی میشه ؟! نمیشه که هرچی مخالف سلیقه ما باشه بگیم مشکل داره و بگیم بده ؟! شما باید قبول کنی که هر کدوم از لیست ها نظر یکی از معتبر ترین جاها هست. پس نظر اونا مشکل نداره ! نظر شماست که مشکل داره. نمیشه که به همه بگیم بد

خب مشکل اینجاس که دوستان انتظار دارن همه سایتها و مجلات که لیست میدن همیشه یه 5 تا بازی روتین رو لیست کنن که این موضوع اصولا مسخرس:دی از نظر هر سایت و مجله ای ممکنه یه سری بازیها لایق GOTY باشن که از نظر یه سایت یا مجله دیگه اون بازیها ممکنه لایق نباشن.اگه قرار بود همه مثل هم و مطابق میل من و شما لیست بدن که دیگه فایده کار چی بود؟! نظر سایت با سایت متفاوته چون نظرات منتقدها با هم یکی نیست همونطوری که نظر من و شما هم ممکنه با هم فرق کنه.پس نمیشه انتظار داشت همه یک شکل و مطابق میل شما لیست بدن.

VGA بدG4 بدIGN بداینم ؟!!اصلا مگه همچین چیزی میشه ؟! نمیشه که هرچی مخالف سلیقه ما باشه بگیم مشکل داره و بگیم بده ؟! شما باید قبول کنی که هر کدوم از لیست ها نظر یکی از معتبر ترین جاها هست. پس نظر اونا مشکل نداره ! نظر شماست که مشکل داره. نمیشه که به همه بگیم بد
نه دوست عزیز منتقد که خدا نیست بگیم هر چی گفت درسته قبول کنیم اونم مثل ما ادمه...میگم بعضی ها میبینن لیست مشکل داره میان میگن منطقیه!!چرا چون گیم اسپات بهترین منتقد ها رو داره نباید بهشون ایراد گرفت؟؟!!!!این اصلا درست نیست.از به نظر من این لیست مشکل داره اگه به نظر شما نداره بیا بگو چرا نداره!!!حداقل به اون چیزی که باورش دارین یه دلیل منطقی براش داشته باشین که بتونین خودتون رو راضی کنین.الان من به خودم بگم این لیست مشکل نداره چون گیم اسپاته خب دارم خودمو گول میزنم

من به لیستش احترتم میزارم ولی قسمت گرافیکی واقعا همیشه مضحکه بوده !
احتمالش خیلی بالاس Killzone3 رو انتخاب کنه . یک سر به نقدش بزن، بیشترین تعریفی که کرده از گرافیک بازی های امسال مربوط به همین بازیه !
نبود U3 و RAGE هم مضحکه اما خُب قرار نیست 100% U3 رو انتخاب کنند و Rage رو کاندید و...
GS انتخاب های گرافیکیش همیشه همسو با اکثریت بوده غیر از امسال که نمیدونم چش شده !

VGA بد
G4 بد
IGN بد
اینم ؟!!

اصلا مگه همچین چیزی میشه ؟! نمیشه که هرچی مخالف سلیقه ما باشه بگیم مشکل داره و بگیم بده ؟! شما باید قبول کنی که هر کدوم از لیست ها نظر یکی از معتبر ترین جاها هست. پس نظر اونا مشکل نداره ! نظر شماست که مشکل داره. نمیشه که به همه بگیم بد

حالا تو چرا اینهمه خوشحالی ؟:دی چون به نظر من گیرز 3 و Dark Souls بیشتر شانس دارند به خاطر 9.5 که گرفتند :دی

احتمالش خیلی بالاس Killzone3 رو انتخاب کنه . یک سر به نقدش بزن، بیشترین تعریفی که کرده از گرافیک بازی های امسال مربوط به همین بازیه !
نبود U3 و RAGE هم مضحکه اما خُب قرار نیست 100% U3 رو انتخاب کنند و Rage رو کاندید و...

از گرافیک ریج هم زیاد تعریف کرده بود مخصوصا بخش تکنیکالی که گفته بود اربابی میکنه ولی الان وجود خارجی نداره .من نمیگم که حتما باید اول میشدند ولی حداقل باید کاندید میشدند !
GS انتخاب های گرافیکیش همیشه همسو با اکثریت بوده غیر از امسال که نمیدونم چش شده !

اتفاقا نبوده :دی شاید تو انتخاب نهایی اره ولی کاندید کردناش خلافه جهت بوده :دی

به assassin`s creed م هر سه تا مدال گرافیکو داده.

اره ولی تعریفی همکه میکنه باید توجه کرد از گرافیکه تکنیکی ریج خیلی تعریف کرده و تو قسمت مثبت بازی هم نوشته بود که بازی به صورت قابل توجهی گرافیکش بالاست ! ولی الان اون همه تعریف چی شده ؟!

آخرین ویرایش:

خب که چی؟؟؟به خدا یکم بیشتر وقت بزارید و فکر کنید گناه نکردید.خب آره،خوشحال بودم.چون از bf متنفرم.چون 1600 پول سیستم دادم براش،ولی حتی نتونست یه سینگل خوب بهم بده.ما اینکه بخواد بهترین شوتر سال بشه مسخرست.چون حق گیرز بود.

من یه چیزو نمیفهمم.خب من اومدم از mw3 جلوی bf دفاع کردم.الان هم میکنم.اما Mw3 رو لایق بهترین شدن نمیدونم و اصلا اونو یه ادامه مناسب برای سری cod نمیدونم.مثل black ops.
اگر از BF3 منتفر بودی چرا قبل از اومدن بازی ها اونقدر طرفداریش رو میکردی و باز هم اگر متنفر بودی، کارت کاملا اشتباه بود که 1600 دادی واسه سیستم. کما اینکه اگر به خاطر گرافیک میری یه بازی رو بازی میکنی بهتره بازی نکنی و الکی 1600 ندی به سیستم. در مورد اون قسمت که گفتی "حتی یه سینگل خوب" باید بگم که اگر به خاطر یه سینگل 4 ساعته میری 1600 میدی بهسیستم بازم کارت اشتباهه. و اون حتی معنیش این میشه که یعنی مولتی هم خوشت نیومده و این بر میگرده به اینکه شما محیط ها و مپ های بسته CoD رو دوست داری و ترجیح میدی به مپ های بزرگ و درندشت BF3 پس باز هم به این نتیجه میرسیم که، شما که می دونستی سبک سری BF چجوریه چرا رفتی 1600 دادی به سیستم؟!!!

کلا ببینین حرف من اینه یه منتقد نظر میده شاید باهاش مخالف یا موافق باشیم اگه مخالفی مخالفت کن اگه موافقی تایید کن دیگه ترس نداره!!!!اینجا هر منتقدی هرچی بگه همه قبول میکنن چون ارزش انسانیت خودشونرو نمیدونن...مثلا ای جی ان بگه انچارتد بهترین بازی سال یارو میگه ایول موافقم بعد گیم اسپات بگه انچارتد بدترین بازی سال همون یارو میاد میگه اره بابا مزخرف بود خب گیم اسپات حتما چیزی میدونه که میگه.حرف من اینه شاید بعضی ها نمیفهمن چی میگم

اتفاقا یک مقدار منظقی فکر کنی می فهمی که شانس KZ3کم هستش!
چون رقیب های بزرگی مثل C2,BF3,THE W2داره!
اتفاقا روی نقد ها هم نمیشه حساب باز کرد چون اگر اینطوری بود که RAGEکه سه تا مدال گرافیکی رو گرفته الان باید جز کاندید ها باشه!(با توجه به نقد RAGEگفتم! )
------------------------------
usa@
حسین یک نگاه جزئی به تاریخچه BFبندازی می فهمی که این بازی تمرکز اصلیش روی قسمت مولتی پلیر بوده!
توقع یک سینگل خوب از BF3نادرسته!
بعدشم PCکه فقط به BF3خلاصه نمیشه که با پولی خرج سیستم کردی می تونی با بازی های دیگه هم لذت ببری که اینجا جاش نیست بخوام مثال بزنم!

اتفاقا یک مقدار منظقی فکر کنی می فهمی که شانس KZ3کم هستش!
چون رقیب های بزرگی مثل C2,BF3,THE W2داره!
اتفاقا روی نقد ها هم نمیشه حساب باز کرد چون اگر اینطوری بود که RAGEکه سه تا مدال گرافیکی رو گرفته الان باید جز کاندید ها باشه!(با توجه به نقد RAGEگفتم! )
اگر به منطق بود که الآن باید Uncharted 3 حداقل توی لیست باشه ! اینجوری گفتم چون حرکات غیر منتظره از GS بعید نیست وگرنه همه میدونیم BF3 , C2 و Witcher 2 روی PC با آخرین درجه تنظیمات چی هستند !
حس میکنم Gamespot میاد Darksouls رو بازی سال میکنه.

با توجه به سال 2009 و Goty شدن DS احتمالش بالای 90% ـه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or