بهترینهای 2009 در GameSpot

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
نامزدهای بهترین های سال 2009 در GameSpot مشخص شده اند و برنده های هر قسمت نیز طی 7 روز آینده مشخص خواهند شد که در همین پست نمایش داده میشه ...
همچنین قسمت رای گیری برای عموم هم وجود داره که علاوه بر نامزدهای انتخاب شده شما میتونید به بازیهایی که کاندید نشدن نیز رای بدید و در نهایت به عنوان Reader Choice معرفی خواهند شد .

Special Achievement

Best Story

• Professor Layton and the Diabolical Box
  • Cryostasis: The Sleep of Reason
  • Dragon Age: Origins
  • Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
  • Assassin's Creed II
Best Graphics, Technical

• Assassin's Creed II
  • Forza Motorsport 3
  • Killzone 2
  • Resident Evil 5
  • Uncharted 2: Among Thieves
Best Graphics, Artistic

• Brutal Legend
  • Flower
  • Muramasa: The Demon Blade
  • The Beatles: Rock Band
  • Trine
Best Downloadable Console Game

• Bit.Trip Void
  • Comet Crash
  • Fat Princess
  • Flower
  • Trials HD
Best Atmosphere

• Batman: Arkham Asylum
  • Flower
  • Killzone 2
  • Silent Hill: Shattered Memories
  • Velvet Assassin
Best Original Music

• Afro Samurai
  • Assassin's Creed II
  • DJ Hero
  • Halo 3: ODST
  • Wet
Best Licensed Music

• Brutal Legend
  • GTA: Episodes from Liberty City
  • Guitar Hero 5
  • SingStar Queen
Best Sound Design

• Cryostasis: The Sleep of Reason
  • Forza Motorsport 3
  • Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Voice Acting

• Brutal Legend
  • GTA: Episodes from Liberty City
  • Left 4 Dead 2
  • Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Best Competitive Multiplayer

• Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Fat Princess
  • Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II
Best Cooperative Multiplayer

• Borderlands
  • Demon's Souls
  • Left 4 Dead 2
  • Resident Evil 5
Most Improved Sequel

• Assassin's Creed II
  • Killzone 2
  • LostWinds: Winter of the Melodias
Best Original IP

• Brutal Legend
  • Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure
  • inFamous
  • Ninja Blade
Best Boss Fights

• Demon's Souls
  • Ninja Blade
  • Prinny: Can I Really Be the Hero
  • Wolfenstein
Most Memorable Moment
  • 3rd Scarecrow Encounter - Batman: Arkham Asylum
  • Motorcycle Sequence - Ninja Blade
  • No Russian Level - Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Strategic Dismemberment on Yourself - Dead Space Extraction
  • The Ending - Splosion Man
Best Writing & Dialogue

• Brutal Legend
-----------------------------------------------------------------------------------------

Genre Awards

Best Action/Adventure Game

• Assassin's Creed II
  • GTA: Chinatown Wars
  • inFamous
Best Driving Game

• DiRT 2
  • Excitebots: Trick Racing
  • Forza Motorsport 3
  • Gran Turismo PSP
  • Race Pro
Best Fighting Game

• BlazBlue: Calamity Trigger
  • Dissidia: Final Fantasy
  • Tekken 6
  • Street Fighter IV
Best Platformer

• New Super Mario Bros. Wii
  • Splosion Man
  • Trine
Best Puzzle Game

• A Boy and His Blob
  • Professor Layton and the Diabolical Box
  • Scribblenauts
  • Trash Panic
  • Trials HD
Best Rhythm/Music Game

• DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • Rock Band Unplugged
  • SingStar Queen
Best Role-Playing Game

• Demon's Souls
  • Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride
  • Shin Megami Tensei: Devil Survivor
Best Shooter

• Borderlands
  • Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Sports Game

• FIFA 10
  • Madden NFL 10
  • MLB 09: The Show
  • Tiger Woods PGA Tour 10 - Wii
  • UFC 2009 Undisputed
Best Strategy Game

• Comet Crash
  • Dawn of Discovery
  • Plants vs. Zombies
  • The Sims 3
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II
-------------------------------------------------------------------------------------

Platform Awards

Best PC Game

• Left 4 Dead 2
  • Resident Evil 5
  • The Sims 3
Best Xbox 360 Game

• Assassin's Creed II
  • Forza Motorsport 3
  • Left 4 Dead 2
Best PS3 Game

• Demon's Souls
  • Killzone 2
  • Uncharted II: Among Thieves
Best Wii Game

• Dead Space Extraction
  • New Super Mario Bros. Wii
  • The House of the Dead: Overkill
  • Tiger Woods PGA Tour 10
Best PSP Game

• Dissidia: Final Fantasy
  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • Prinny: Can I Really Be the Hero
  • Resistance: Retribution
  • Tekken 6
Best Nintendo DS Game

• Big Bang Mini
  • Shin Megami Tensei: Devil Survivor

-------------------------------------------------------------------------------------

Game of the Year

• Assassin's Creed II
  • Demon's Souls
  • Forza Motorsport 3
  • Killzone 2
  • The Sims 3
  • Uncharted II: Among Thieves

آخرین ویرایش:
نتیجه گیری کلی!تا دیروز مایکروسافت پول تو جیبی میداد به گیم اسپات از امروز پولش تموم شده سونی این امر رو قبول کرده!البته بعدا GameSpot فهمید که مایکرو سرش هوو آورده و پولاشو میده GameSpy!برای همین در صدد انتقام قدم برداشت و با این انتخابا میخواد فروش PS3 رو زیاد کنه!Roflamo so Much!
از آن روز سونی و گیم اسپات با خوبی و خوشی با هم زندگی کردند!
کرم ضد سوختگی جی آرام بخش روحو جسم شماست.کرم جی با تو دوسته روی پوسته!
P.S:بعد از 8 صفحه همچنان حمایت خود را از DS اعلام میکنم:دی

TeamXbox

این قسمت خیلی توجه کن !
Best Graphics of the Year

Call of Duty: Modern Warfare 2

اقای عقل کل ! سایت team xbox که فقط بازی های 360 رو مورد نظر قرار می ده . وقتی هم انچارتد 2 و کیلزون 2 کاندید گرافیگی نیستن . خیلی خوشحال نباش که mw 2 به عنوان بهترین گرافیک انتخاب شده ! شما یک سایت به من نشون بده که mw 2 رو در حالی بهترین گرافیک انتخاب کرده . که انچارتد 2 و کیلزون 2 هم کاندید باشن !! یعنی انتخاب روی همه پلتفرم ها باشه . نه فقط 360 !! چون طبق صحبت های قبلی گوهر بار شما ! این بازی روی 60 اجرا می شد و ارزش گرافیکیش برابر یا حتی بیشتر از کیلزون 2 و انچارتد 2 هست . حالا چه جوریه که یه سایتم پیدا نمی شه اینو بهترین گرافیک کنه و از انچارتد 2 و کیلزون 2 برتر بدونه !؟

پ.ن : گیم اسپات اونموقع که گیرز 1 زو Goty کرد و امتیاز 9.6 بهش داد . کدوم یک از یوزر های اینجا بود که خودشو واسه این سایت می کشت و خیلی قبولش داشت ؟ همین یوزر بالایی نبود ؟ :)

نتیجه گیری کلی!تا دیروز مایکروسافت پول تو جیبی میداد به گیم اسپات از امروز پولش تموم شده سونی این امر رو قبول کرده!البته بعدا GameSpot فهمید که مایکرو سرش هوو آورده و پولاشو میده GameSpy!برای همین در صدد انتقام قدم برداشت و با این انتخابا میخواد فروش PS3 رو زیاد کنه!Roflamo so Much!
از آن روز سونی و گیم اسپات با خوبی و خوشی با هم زندگی کردند!
کرم ضد سوختگی جی آرام بخش روحو جسم شماست.کرم جی با تو دوسته روی پوسته!
P.S:بعد از 8 صفحه همچنان حمایت خود را از DS اعلام میکنم:دی

اخه عزیزم چرا اینقدر راحت نتیجه گیری میکنید.اولا که 360 به جز فورزا و l4dead بازیه انحصاریه دیگه ای نداشت که بخواد امسال بترکونه که همین 2عنوان هم از اکثر سایتها جایزه بردن.دوما مگه من یا شما که ps3 داریم باید از عناوین خوب 360 یا ps3 بسوزیم یا حال کنیم؟مطمئنا حال میکنیم چون پول چیزیو که دادیم میخوایم حالشو ببریم.الان اگه l4ded هم بهترین میشد من بازم همینو میگمفتم.اینجور ادبیات فقط تاپیک رو خراب میکنه و اصلا منطقی نیست. یعنی منی که مثل دیوانه ها منتظر hr هستم دوس دارم این بازی بد باشه که مثلا ps3 خراب بشه ؟؟؟بحث سر اینه که gs با انتخابهای عجیبش خودشو خراب کرده.اونجایی که من میگم gtpsp چه جوری و با چه معیاری میاد کنار فورزا3 قرارا میگیره شما میگی مهم نیست ولی اینجا میگی gs درست انتخاب کرده.

آخرین ویرایش:
آخه از هر دو طرف این جوری هست.
زمانی که به HALO 3 میاد میده 9.5 یا به HALO 3 ODST میده 9 یک عده میان میگن از مایکروسافت پول گرفته و سایت آشغالی هست زمانی که DS رو بازی سال میکنه یک عده دیگه میگن سایت آشغالیه.
من نگفتم حتما نظر این سایت درسته ! که DS رو GOTY کرده ! چون هنوز بازی نکردم ! ولی میگم تا کسی خودش بازی رو امتحان نکرده نظرش 2 قرون ارزش نداره !
در مورد Halo : ODST نظر نمیدم چون بازی نکردم ! ولی کلا نظر یه منتقد با نظر جمعی ادیتور های یه سایت فرق داره ! امتیاز Halo رو یه نفر میده ! ولی Goty با رای گیریه !
میثم خیلی دوست داری هر جور شده نظر خودت را کت همه کنی !
بابا ول کن تو را خدا الان گیم اسپات شد وحی الهی ?! تا دیروز 100 تا سایت وقتی mw2 را انتخاب میکردند کاندید میکردند و تو بخش بهترین گرافیک قرار میدادند و یا بهترین تو بخش های دیگه میشد, پیدات نبود الان gamespot که شده برای بعضی ها همین الان مهم , پیدات شده ؟!

اینا را برات لیست میکنم که هم قبلا بحثی که سر گرافیک داشتیم را هم نگاه کنی و هم که جوایز و کاندید شدنهای mw2 ببینی . اگه خوشت نیومده نظر خودته و به کسی ربطی نداره ولی وقتی به نظرت مهر تائید میزنی خیلی ادم زورش میاد !

نمیدونم چرا شما همیشه از پستی که نقل میکنی برداشت برعکس داری ؟:)
عزیزم یعنی الان که Best Shooter یا بهترین گرافیک داشته خیلی پیشرفت کرده ؟
من نه نواوری تو این بازی دیدم نه پیشرفت محسوسی نسبت به Mw1 ! حالا متوجه لیست بهترین های شما هم نمیشم که چه ربطی به پیشرفت داره !
بهتره شما بری لیست جایزه های MW1 رو هم بیرون بکشی تا با هم مرور کنیم ! شاید اینجوری براتون تفهیم بشه که جایزه بردن دلیل پیشرفت نیست !

Awards

Call of Duty 4: Modern Warfare received awards from various game sites and gaming authorities. Both GameSpot and GameTrailers gave the game the Best Graphics of E3 2007 award, and the Best PlayStation 3 Game of 2007 award,[47][49][50] and later ranked it as the third best first-person shooter on its "Top 10 FPS Games Ever!" list.[73] It gained high praise from both video game magazine GamePro and GameSpy, having been named the Best Overall Game of 2007 by the former,[51] and Game of the Year by the latter.[55][56][57][58] Game Critics also named the game "Best Action Game."[46] From other authorities such as IGN and X-play, and the Spike Video Game Awards, the game won awards for areas such as Best Sound Design, Best Shooter of 2007, and Best Military Game. From the Academy of Interactive Arts & Sciences, Call of Duty 4 won Console Game of the Year, Action game of the Year, and Overall Game of the Year.[61] From the British Academy Video Games Awards, Call of Duty 4 also won Best Gameplay of the Year, Best Story and Character of the Year, and People's Choice Game of the Year​

اگه از دور میدون دوتا افغانی بیاری بزای پای COD:MW2 , Uncharted2,KillZone2 , حالیش میشه که K2,U2 گرافیکشون بالاتر...
خدایا هرچه زودتر یه revolution جدید برسون , جوونامون دارند پر پر میشند...
icon4.gif

از این هم خوشحالم که هنوز این سبک RPG بین دوستان جا نیفتاده و عصمتش زیر سوال نرفته . خدا رو شکر !

اتفاقا همینجوری شناخته نشده بمونن و طرفداران واقعی خودشون رو داشته باشن خیلی خیلی بهتره ، حداقل از گزند یه سری در امان میمونه و به قول معروف خز نمیشه !
افرین بسیار جواب خوبی بود با بعضیا باید همینطوری صحبت کرد :biggrin1: حرف دل منو زدی :biggrin1:
کلا تایید میشه پستت 100 در 100:biggrin1:

امتیاز بازی سنتر
گیم پلی 7.0
گرافیک 7.5
صداگذاری 8.5
جذابیت 6.0

یا باید به این نقد شک کرد یا به gs.ولی gs با انتخابهای عجیبش مستحقتره

امتیاز کل: 73 از 100

امتیاز بازی سنتر
گیم پلی 7.0
گرافیک 7.5
صداگذاری 8.5
جذابیت 6.0

یا باید به این نقد شک کرد یا به gs.ولی gs با انتخابهای عجیبش مستحقتره

امتیاز کل: 73 از 100
حالا مگه فقط یک نقد براش نوشته شده؟ به خدا حرفایی میزنید که.....

حالا مگه فقط یک نقد براش نوشته شده؟ به خدا حرفایی میزنید که.....

خوب اینم نقده دیگه:biggrin1:ولی من میگم هرچقدرم این بازی قشنگ باشه دیگه به پای u2 که نمیرسه.من فقط با انتخابهای متفاوت gs مشکلمه.مشکلم این نیست که ds انتخاب شده مشکلم اینه که میخواد متفاوت باشه.

اخه عزیزم چرا اینقدر راحت نتیجه گیری میکنید.اولا که 360 به جز فورزا و l4dead بازیه انحصاریه دیگه ای نداشت که بخواد امسال بترکونه که همین 2عنوان هم از اکثر سایتها جایزه بردن.دوما مگه من یا شما که ps3 داریم باید از عناوین خوب 360 یا ps3 بسوزیم یا حال کنیم؟مطمئنا حال میکنیم چون پول چیزیو که دادیم میخوایم حالشو ببریم.الان اگه l4ded هم بهترین میشد من بازم همینو میگمفتم.اینجور ادبیات فقط تاپیک رو خراب میکنه و اصلا منطقی نیست. یعنی منی که مثل دیوانه ها منتظر hr هستم دوس دارم این بازی بد باشه که مثلا ps3 خراب بشه ؟؟؟بحث سر اینه که gs با انتخابهای عجیبش خودشو خراب کرده.اونجایی که من میگم gtpsp چه جوری و با چه معیاری میاد کنار فورزا3 قرارا میگیره شما میگی مهم نیست ولی اینجا میگی gs درست انتخاب کرده.
بازیش واقعا خوش ساخته و نکته جالبش اینه واقعا آدم باید درک درستی از RPG داشته باشه چون اگه کسی که از FFXII اومده توی این سبک مطمئنا چنان از بازی رنج ببره که خودشو دستگاه رو خورد کنه!
شاید به جرات بگم تنها بازیه RPG توی این نسل بود که هر چی جلو تر میری بازی جذاب تر میشه!به نوعی اگه نمیرید آنقدر قوی میشید که.......
بعد از 9 صفحه همچنان حمایتت میکنیم:دی
با اینکه شاید نامزد نکردن MW2 کاری غیر منطقی بود ولی جدا هر سایتی این بازی رو GotY کنه خیلی غیر منطقی تره!شماره اولش دست کم از یک شاهکار تو این سبک نداشت و من واقعا لذت میبردم از این بازی ولی واقعا MW2 توهین به شعور مخاطبه!اگه خودمو گیمر حرفه ندونم حداقل نوبم نیستم!اما هیچ چیزی توی بازی یپش رفت نکرده و شما بعد از تموم کردنش اصلا لذت خاصی نمیبرید!یک عنوان معمولی بیشتر نیست برای کسایی که شماره قبلش رو بازی کردن...
برید کامنت های اعضای GS رو بخونید نظرشون رو ردباره MW2 واقعا جالبه شاید بیشتر از 70% گفتند که تحت تاثیر هایپ قرار گرفتند و انتظارشون براورده نشده!

ای بابا دسته شما درد نکنه خودتون 10 پست اونور تر گفتید GS با اینکارا میخواد PS3 رو.... بعد!
شما از یک بازی ریسینگ PSP انتظار مقایسه با کنسول های خانگی رو دارید!!!بهنظر من GT PSP جزو 3 بازی برتر ریسینگ PSP هست!هر چند گفتم اصلا قابل قیاس با نسخه سومشم نیست!
در اینکه U2 بازیه بزرگی شکی نیست اما من که فراوان از این بازی خوشم میاد میگم DS کلا بازیی توی سبک RPG هست که خوره های این سبک هم تا حالا تجربش نکردن.به خصوص بخش MP اون که واقعا شاهکاره!
بازیش واقعا خوش ساخته و نکته جالبش اینه واقعا آدم باید درک درستی از RPG داشته باشه چون اگه کسی که از FFXII اومده توی این سبک مطمئنا چنان از بازی رنج ببره که خودشو دستگاه رو خورد کنه!
شاید به جرات بگم تنها بازیه RPG توی این نسل بود که هر چی جلو تر میری بازی جذاب تر میشه!به نوعی اگه نمیرید آنقدر قوی میشید که.......
بعد از 9 صفحه همچنان حمایتت میکنیم:دی
با اینکه شاید نامزد نکردن MW2 کاری غیر منطقی بود ولی جدا هر سایتی این بازی رو GotY کنه خیلی غیر منطقی تره!شماره اولش دست کم از یک شاهکار تو این سبک نداشت و من واقعا لذت میبردم از این بازی ولی واقعا MW2 توهین به شعور مخاطبه!اگه خودمو گیمر حرفه ندونم حداقل نوبم نیستم!اما هیچ چیزی توی بازی یپش رفت نکرده و شما بعد از تموم کردنش اصلا لذت خاصی نمیبرید!یک عنوان معمولی بیشتر نیست برای کسایی که شماره قبلش رو بازی کردن...
شاید من یه کم تند رفتم ولی اگه یه نگاهی به لیست بندازی خیلی باید شک کنی.شما میای از gt psp حمایت میکنی.:eek:حالا اگه این سایت به لطفعلی خان هم حایزه داده بود بازهم همینجوری چشم بسته میگفتید راست میگه؟من کاری ندارم ds قشنگه یا نه بازم میگم از این ادا و اصولای gs بدم اومده.خوب اگه مثل خیلی از سایتها u2 یا mw2 رو انتخاب میکرد چیزی از ابهتش کم نمیشد که.

شاید من یه کم تند رفتم ولی اگه یه نگاهی به لیست بندازی خیلی باید شک کنی.شما میای از gt psp حمایت میکنی.حالا اگه این سایت به لطفعلی خان هم حایزه داده بود بازهم همینجوری چشم بسته میگفتید راست میگه؟من کاری ندارم ds قشنگه یا نه بازم میگم از این ادا و اصولای gs بدم اومده.خوب اگه مثل خیلی از سایتها u2 یا mw2 رو انتخاب میکرد چیزی از ابهتش کم نمیشد که.
خوب مثل اکثره منتقدای سینما توی بازی نظرات فرق داره و اگه قرار باشه همه مثل هم انتخاب کنند که اصلا جذابیتی نداره!اگه انتخاب GS بازیه بدی بود میشد بردش زیره سوال اما چون بازیه دلخواهمونو انتخاب نکرده دلیل بر غیر منطقی بودنش نیست!

من کجا از GT PSP حمایت کردم اون حمایت از DS بود :دی
من میگم مقایسه GT PSP با FMS3 خیلی مسخرست!
امسال اونقدر بازی ریسینگ زیادی نبود که نتونن نزارنش.تقریبا همه بازیهای ریسینگ رو گذاشتند!
خوب مثل اکثره منتقدای سینما توی بازی نظرات فرق داره و اگه قرار باشه همه مثل هم انتخاب کنند که اصلا جذابیتی نداره!اگه انتخاب GS بازیه بدی بود میشد بردش زیره سوال اما چون بازیه دلخواهمونو انتخاب نکرده دلیل بر غیر منطقی بودنش نیست!

ولی جدی با این انتخابها خودمم راغب شدم برم ببینم این بازی چی داره:biggrin1:البته من کلا با این سبک مشکل دارم اونم شاید به خاطر مسئله زبان:-"نه اینکه زبانم بد باشه ها ولی اینجور بازیها باید با زبان مادریت انجام بشه که دقیقا حسش کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or