بهترینهای 2009 در GameSpot

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
نامزدهای بهترین های سال 2009 در GameSpot مشخص شده اند و برنده های هر قسمت نیز طی 7 روز آینده مشخص خواهند شد که در همین پست نمایش داده میشه ...
همچنین قسمت رای گیری برای عموم هم وجود داره که علاوه بر نامزدهای انتخاب شده شما میتونید به بازیهایی که کاندید نشدن نیز رای بدید و در نهایت به عنوان Reader Choice معرفی خواهند شد .

Special Achievement

Best Story

• Professor Layton and the Diabolical Box
  • Cryostasis: The Sleep of Reason
  • Dragon Age: Origins
  • Mario & Luigi: Bowser's Inside Story
  • Assassin's Creed II
Best Graphics, Technical

• Assassin's Creed II
  • Forza Motorsport 3
  • Killzone 2
  • Resident Evil 5
  • Uncharted 2: Among Thieves
Best Graphics, Artistic

• Brutal Legend
  • Flower
  • Muramasa: The Demon Blade
  • The Beatles: Rock Band
  • Trine
Best Downloadable Console Game

• Bit.Trip Void
  • Comet Crash
  • Fat Princess
  • Flower
  • Trials HD
Best Atmosphere

• Batman: Arkham Asylum
  • Flower
  • Killzone 2
  • Silent Hill: Shattered Memories
  • Velvet Assassin
Best Original Music

• Afro Samurai
  • Assassin's Creed II
  • DJ Hero
  • Halo 3: ODST
  • Wet
Best Licensed Music

• Brutal Legend
  • GTA: Episodes from Liberty City
  • Guitar Hero 5
  • SingStar Queen
Best Sound Design

• Cryostasis: The Sleep of Reason
  • Forza Motorsport 3
  • Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Voice Acting

• Brutal Legend
  • GTA: Episodes from Liberty City
  • Left 4 Dead 2
  • Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
Best Competitive Multiplayer

• Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Fat Princess
  • Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II
Best Cooperative Multiplayer

• Borderlands
  • Demon's Souls
  • Left 4 Dead 2
  • Resident Evil 5
Most Improved Sequel

• Assassin's Creed II
  • Killzone 2
  • LostWinds: Winter of the Melodias
Best Original IP

• Brutal Legend
  • Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure
  • inFamous
  • Ninja Blade
Best Boss Fights

• Demon's Souls
  • Ninja Blade
  • Prinny: Can I Really Be the Hero
  • Wolfenstein
Most Memorable Moment
  • 3rd Scarecrow Encounter - Batman: Arkham Asylum
  • Motorcycle Sequence - Ninja Blade
  • No Russian Level - Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Strategic Dismemberment on Yourself - Dead Space Extraction
  • The Ending - Splosion Man
Best Writing & Dialogue

• Brutal Legend
-----------------------------------------------------------------------------------------

Genre Awards

Best Action/Adventure Game

• Assassin's Creed II
  • GTA: Chinatown Wars
  • inFamous
Best Driving Game

• DiRT 2
  • Excitebots: Trick Racing
  • Forza Motorsport 3
  • Gran Turismo PSP
  • Race Pro
Best Fighting Game

• BlazBlue: Calamity Trigger
  • Dissidia: Final Fantasy
  • Tekken 6
  • Street Fighter IV
Best Platformer

• New Super Mario Bros. Wii
  • Splosion Man
  • Trine
Best Puzzle Game

• A Boy and His Blob
  • Professor Layton and the Diabolical Box
  • Scribblenauts
  • Trash Panic
  • Trials HD
Best Rhythm/Music Game

• DJ Hero
  • Guitar Hero 5
  • Rock Band Unplugged
  • SingStar Queen
Best Role-Playing Game

• Demon's Souls
  • Dragon Quest V: Hand of the Heavenly Bride
  • Shin Megami Tensei: Devil Survivor
Best Shooter

• Borderlands
  • Killzone 2
  • Left 4 Dead 2
Best Sports Game

• FIFA 10
  • Madden NFL 10
  • MLB 09: The Show
  • Tiger Woods PGA Tour 10 - Wii
  • UFC 2009 Undisputed
Best Strategy Game

• Comet Crash
  • Dawn of Discovery
  • Plants vs. Zombies
  • The Sims 3
  • Warhammer 40,000: Dawn of War II
-------------------------------------------------------------------------------------

Platform Awards

Best PC Game

• Left 4 Dead 2
  • Resident Evil 5
  • The Sims 3
Best Xbox 360 Game

• Assassin's Creed II
  • Forza Motorsport 3
  • Left 4 Dead 2
Best PS3 Game

• Demon's Souls
  • Killzone 2
  • Uncharted II: Among Thieves
Best Wii Game

• Dead Space Extraction
  • New Super Mario Bros. Wii
  • The House of the Dead: Overkill
  • Tiger Woods PGA Tour 10
Best PSP Game

• Dissidia: Final Fantasy
  • Grand Theft Auto: Chinatown Wars
  • Prinny: Can I Really Be the Hero
  • Resistance: Retribution
  • Tekken 6
Best Nintendo DS Game

• Big Bang Mini
  • Shin Megami Tensei: Devil Survivor

-------------------------------------------------------------------------------------

Game of the Year

• Assassin's Creed II
  • Demon's Souls
  • Forza Motorsport 3
  • Killzone 2
  • The Sims 3
  • Uncharted II: Among Thieves

آخرین ویرایش:
من یه صحبت کلی در مورد این انتخاب هاش کردم.
GT PSP رو چی میگید.دارم میگم تمام سایتها این بازی رو ناامید کننده نامیدند بعد این اومده نامزدش کرد.
MW 2 رو چی میگید که حتی یه جایزه هم نبرد؟

من بحثم در مورده DS بود و در مورده انتخابهایه دیگه بحثی ندارم.
خلاصه به همه PS3 دارا پیشنهاد میکنم این بازی رو بخرن، حتی شده برایه ساپورته Atlus.

البته پیش بینی میشه در چند روز اینده هواداران این بازی به صورت تصاعدی زیاد بشه

امیدوارم اینجوری بشه چون واقعا ارزششو داره. اینجور تایتلها باید بیشتر شناخته بشن و هوادار پیدا کنن.

آخرین ویرایش:
باز یه عده الکی دارن جو سازی بیخودی میکنن:-" اصلا DS رو بازی نکردن میان حرف بی ربط میزنن
DS اگه از U2 , MW2 , ........ بیشتر نباشه کمترم نیست :biggrin1: شاهکاریه این بازی
اول بازی کنید بعد بیایید نظر بدید:-"

درود بر دوستان عزیز
من نمی دونم چرا وقتی برای یک عده ای بازی ای که فکر میکردن GOTY میشه , نمیشه میان الکی بازیو زیر سوال میبرن من یکی واقعا از این بازی خوشم نمیومد ولی به جای اینکه بیام نظر الکی بدم یک گشتی زدم و واقعا دیدم بازیه فوق العاده هستش و نو اوری های دلچسب زیادی داره به نظر من که شایسته GOTY هست. اونهایی که از این انتخاب ناراضی هستن یکم بگردن تو نت 4 تب تریلر ببینن بعد بیان سایت رو زیر سوال ببرن.
دلیل نمیشه چون U2 رو بازی کردین خوشتون اومده حالا اون GOTY بشه یا هر بازیه دیگه ای.
من خودم فکر میکردم Dragon age بشه . خیلی باهاش حال کردم
بر اساس Voting هم خیلی انتظار نداشتم DS بشه ( همش 4% ) ولی DA .

پاینده باشید دوستان

آخرین ویرایش:
بابا این که کار عجیب و جدیدی نیست از game spot.چند سال پیش هم کهcrysis اومده بود این برادشته بود ماریو را بهترین بازی سال انتخاب کرده بود,فکر کنم با محصولات نینتندو خیلی حال می کنن.

آخرین ویرایش:
خواهش میکنم اونایی که Demon's Souls رو بازی نکردن انقدر قاطعانه راجع به بازی نظر ندن و طومار های بلند بالا نثار صفحات انجمن نکنن .
اگر هم سوزش خاصی در قسمت های خاصی احساس می کنید تو تاپیک های دیگه نحوه خاموش شدن ذکر شده ، اگر میبینید از هر سایتی یه انحصاری PS3 میشه GOTY فقط نفس عمیق بکشید و در صدد خراب کردن بازی نباشید . امتیازات و افتخارات Demon's Souls رو گذاشتم ، به همون دلیلی هم که چند صفحه قبل بهش اشاره کردم ، امتیاز بازی ها هیچ ارتباطی به برنده شدن اونها نداره ، نظر همه منتقدین و مدیر ها و ... مهمه .
به هر حال صفحه پیش گفتم ، خودم فکر میکردم خواسته با انتخاب DS به عنوان بهترین بازی PS3 یه عنوانی بهش داده باشه و حدس میزدم با این کار برنده قطعی یا Among Thieves ِ یا Killzone 2 چون خیلی از شاخه ها بهترین شده ولی خوب اینطور نشد و پیش بینی من درست نبود .
Gamespot که زمانی قبله دانشمندان فرهیخته این انجمن بود ، حالا به منفورترین سایت دنیا تبدیل میشه و بت شکنان دارن میشکوننش ! پس همه با هم بگیم درود بر قبله جدید Gamespy
از این هم خوشحالم که هنوز این سبک RPG بین دوستان جا نیفتاده و عصمتش زیر سوال نرفته . خدا رو شکر !
امیدوارم اینجوری بشه چون واقعا ارزششو داره. اینجور تایتلها باید بیشتر شناخته بشن و هوادار پیدا کنن.
اتفاقا همینجوری شناخته نشده بمونن و طرفداران واقعی خودشون رو داشته باشن خیلی خیلی بهتره ، حداقل از گزند یه سری در امان میمونه و به قول معروف خز نمیشه !

من کاری به بهتر بودن کدام بازی ندارم.
اما این UNCHARTED 2 تا دیروز چقدر دشمن داشت اما الان چقدر طرفدار پیدا کرد.
GAMESPOT هم چقدر طرفدار داشت اما الان چقدر دشمن پیدا کرد.
اگر نظر سایت های دیگه رو نمی دانستید باز هم همین حرف را می زدید؟شما دلیل میارید چون بقیه سایت ها نظرشون U2 بود این هم باید U2 را انتخاب می کرد.چرا وقتی GAMESPY انتخابش MW2 بود این حرف را نزدید که مثل بقیه نیست ؟(به نظرم تنها یک سایت MW2 را انتخاب کرده و اون هم این است )چرا وقتی GAMEPRO انتخابش AC2 بود چیزی نگفتید؟
در هر صورت به نظر همدیگر احترام بگذارید. آقای KHASTE _TANHA چرا زمانی که میای میگی U1 بهتر از U2 هست و میگی این نظر من هست و ما باید به نظر شما احترام بگذاریم در صورتی که از پایه اشکال داره اما این جا یک سایتی که این همه اعتبار داره را بگیم چرت میگه.
من هم میگم انتخاب هایش با نظر اکثریت کمی اشکال داره اما نه اینکه کل قضیه را زیر سوال ببرم.
در هر صورت چیزی را که با نظر ما یکی نیست را نباید بگیم اون چرت هست.

آخرین ویرایش:
درسته که این پست تقریباً ربطی به بحث نداره ولی یه نکته دوتا بازی Fromsoftware برا دو شرکت MS و Sony ساخت،Ninja Blade و Demon's Soul روابط بین شرکت های ژاپنی اینجا خودشو نمایان میکنه مثلاً Ninja Blade به کجا رسید و DS داره به عنوان یکی یا شایدم بهترین بازی PS3 خودشو مطرح میکنه...

من کاری به بهتر بودن کدام بازی ندارم.
اما این UNCHARTED 2 تا دیروز چقدر دشمن داشت اما الان چقدر طرفدار پیدا کرد.
GAMESPOT هم چقدر طرفدار داشت اما الان چقدر دشمن پیدا کرد.
اگر نظر سایت های دیگه رو نمی دانستید باز هم همین حرف را می زدید؟شما دلیل میارید چون بقیه سایت ها نظرشون U2 بود این هم باید U2 را انتخاب می کرد.چرا وقتی GAMESPY انتخابش MW2 بود این حرف را نزدید که مثل بقیه نیست ؟(به نظرم تنها یک سایت MW2 را انتخاب کرده و اون هم این است )چرا وقتی GAMEPRO انتخابش AC2 بود چیزی نگفتید؟
در هر صورت به نظر همدیگر احترام بگذارید. آقای KHASTE _TANHA چرا زمانی که میای میگی U1 بهتر از U2 هست و میگی این نظر من هست و ما باید به نظر شما احترام بگذاریم در صورتی که از پایه اشکال داره اما این جا یک سایتی که این همه اعتبار داره را بگیم چرت میگه.
من هم میگم انتخاب هایش با نظر اکثریت کمی اشکال داره اما نه اینکه کل قضیه را زیر سوال ببرم.
در هر صورت چیزی را که با نظر ما یکی نیست را نباید بگیم اون چرت هست.

تکبیر!!!:blink:

دقیقا! حالا این FN4 به کنار! نبود MW2 توی نامزدهای GoTY توی ذوق میزنه! فقط هم گیم اسپات نبوده یه جای دیگه هم یادمه MW2 رو حتی نامزد هم نکرده بود!
بازی ای که به اندازه تار مو پیش رفت نداشته چرا باید به عنوان بهترین بازی شناخته بشه؟
من با همه انتخاب هاش موافقم.
فقط با این یک مورد حال نکردم :
Best Original Music

• Afro Samurai
  • Assassin's Creed II
  • DJ Hero
  • Wet
کلا AC2 آهنگ هاش خدا بود.

این جملات زیبایی چون گیم اسپات میخواد خودش رو مطرح کنه و یا تبلیغ بازی های سونی رو بکنه برام جدا جالب نکه کسی گیم اسپات رو نمیشناسه بنده خدا میخواد خودش رو مطرح کنه و مهمتر اینکه کسی نیست بگه اون زمان که به Halo 3 نمره 9.5 داد چرا از سونی پول نگرفته بود؟ حالا که چهار تا بازی PS3 رو انتخاب کرده به این نتیجه رسیدید برای تبلیغ و فروش بیشتر بازی های PS3 هست دیه؟
بعد من آخر نفهمیدم چیشد U2 تقلید از G.O.W بود و کلا هیچی نداشت یا اینکه جلوش همه باید برن بوق بزنن؟

آخرین ویرایش:
آخه مشکل DS اینه ک همه باهاش حال نمیکنن . مثلا همون اوبلیویون که بازی سال شد . من اصلا باهاش حا ل نکردم. البته در تعطیل بودن گیم اسپات شکی نیست . یک زمانی امد به آنچارتد 1 8 داد . حالا بازی سال DSشد .

بازی ای که به اندازه تار مو پیش رفت نداشته چرا باید به عنوان بهترین بازی شناخته بشه؟
خوب این نظر شماست میثم جان! :دی بازی اصلا جایی برای پیشرفت نداشت و همین که یه داستان جدید و کمپین جدید داشت برای خیلی ها (از جمله خودم) کافی بود! :دی من به شخصه خیلی باهاش حال کردم ولی بازم نگفتم باید GoTY بشه, گفتم حداقل باید نامزد میشد! چون با اون تعریفاتی که درباره ی U2 شنیدم حتی این عنوان باید بره جلوی U2 بوق بزنه! :دی

آخرین ویرایش:
اتفاقا همینجوری شناخته نشده بمونن و طرفداران واقعی خودشون رو داشته باشن خیلی خیلی بهتره ، حداقل از گزند یه سری در امان میمونه و به قول معروف خز نمیشه !
مگه موبایله که خز بشه یا نشه ! دلیل نداره هر بازیی که GOTY میشه همه خوششون بیاد !
همین Oblivion رو خیلی ها خششون نیومد ! با اینکه اون همه جایزه برده بود ! یا همین Dragon Age رو که امسال چنتا جایزه برده مگه چند نفر خششون اومد !
برعکس به نظر من وقتی یکی بازی رو امتحان میکنه و کامنت میده نظرش قابل قبول تر هست تا کسی که حتی نمیدونه بازی چه سبکی هست ولی اینجا خودشو به صحرای کربلا میزنه !
بعد من آخر نفهمیدم چیشد U2 تقلید از G.O.W بود و کلا هیچی نداشت یا اینکه جلوش همه باید برن بوق بزنن؟
اینجا نظرات بعضیا با تغییر جهت وزش باد تغییر میکنه ! شما زیاد خودتون رو درگیر نظرات این فلاسفه نکنین .

برعکس به نظر من وقتی یکی بازی رو امتحان میکنه و کامنت میده نظرش قابل قبول تر هست تا کسی که حتی نمیدونه بازی چه سبکی هست ولی اینجا خودشو به صحرای کربلا میزنه !
خوب دقیقا ! الان به نظر خودت چند نفر تو این فروم Demon's Souls رو بازی کردن ؟ کاش فقط بازی نکرده بودن ؛ به قول تو سبکش رو هم نمیدونن . البته بخوان هم نمیتونن بازی کنن ، با توجه به سبک و درجه وحشتناک سختی بازی .
نکته جالب توجه اینجاست که یه سری دست به هر وسیله ای میزنن تا Uncharted 2 رو مثلا کوچیک جلوه بدن ، از دست به دامن MW2 شدن بگیر تا بهتر بودن Uncharted 1 از Uncharted 2 . میان میگن ما با Uncharted 1 ارتباط برقرار کردیم در حالی که اصلا با U2 همچین چیزی نداشتیم ! در حالی که Uncharted 1 از لحاظ داستان و هر المانی که فکرش رو بکنند ( اگر بتونن ! ) خیلی پایین تر و سطحی تر بود .
حالا هم که Demon's Souls شده GOTY که به مخیله شون هم خطور نمیکرد ، چرا ؟ چون تا حالا اسم بازی رو هم نشنیده بودن و حالا میان طومار طومار راجع بهش نظرات کارشناسی میدن .
اینم بگم من Demon's Souls رو بازی کردم ، به عنوان یه فن ِ دو آتیشه سبک RPG هم بازی کردم . درسته در حد و اندازه های Uncharted 2 نبود از لحاظ فنی اما بازی قابل احترامیه .

اینجا نظرات بعضیا با تغییر جهت وزش باد تغییر میکنه ! شما زیاد خودتون رو درگیر نظرات این فلاسفه نکنین .
آخه از هر دو طرف این جوری هست.
زمانی که به HALO 3 میاد میده 9.5 یا به HALO 3 ODST میده 9 یک عده میان میگن از مایکروسافت پول گرفته و سایت آشغالی هست زمانی که DS رو بازی سال میکنه یک عده دیگه میگن سایت آشغالیه.

من نمیدونم چرا باز دارید پیچوندن رو شروع میکنید:biggrin1:حالا اگه این انتخابها برای یه سایته دیگه بود همه میگفتن این سایت خوشحاله ولی چون گیم اسپاته همه میگن کاملا درسته.مگه شماها خودتون نمیتونید تجزیه تحلیل کنید؟چرا این سایت همیشه باید ساز مخالف بزنه؟اینو که دیگه نمیتونید کتمان کنید؟من گفتم با u1 بیشتر حال کردم ولی چه ربطی به انتخابهای این سایت داره؟حتما gtpsp هم کاره درستی بوده؟وقتی هم چندتا مثال میزنم از انتخابهای چرند این سایت میگین (من به اینا کاری ندارم ولی انتخابهای خوبی داشت:eek:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or