بهترینهای هر سه پلتفرم PC , 360 , PS3 در سال 2012 از نگاه سایت 1UP

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

top-games-of-2012.jpg

خوب سایت بزرگ 1up هم بهترینهای سال 2012 رو پیش بینی کرد و اسامی بازیهای برگزیده هر گلتفرم PC ,360 , PS3 رو مشخص کرد که در زیر ساهد انها هستید این لیست
به صورت 10 تایی میباشد .

The Top PC Games of 2012

نام بازی : DIABLO III
تاریخ انتشار : سال 2012
218.jpg

نام بازی : StarCraft II : Heart of the Swarm
تاریخ انتشار :سال 2012
219.jpg

نام بازی : PlanetSide 2
519.jpg

نام بازی :Guild Wars 2
223.jpg

ما بقی اسامی بازیهای PC به شرح زیر است :

ounter-Strike: Global Offensive
Dota 2
MechWarrior Online
Tribes Ascend
Torchlight II
Metro: Last Light

The Top PS3 Games of 2012

نام بازی : Final Fantasy XIII-2
613.jpg

نام بازی : The Last Guardian
تاریخ انتشار : نا مشخص .
614.jpg

نام بازی : The Last of Us
تاریخ انتشار : 2012
615.jpg

نام بازی : Twisted Metal
616.jpg

ما بقی اسامی بازیهای PS3 به شرح زیر است :
Sly Cooper: Thieves in Time
Starhawk
Hitman: Absolution
Grand Theft Auto V
Papo & Yo
Tales of Graces F

The Top Xbox 360 Games of 2012

نام بازی : Halo 4
707.jpg

نام بازی : Mass Effect 3
708.jpg

نام بازی : BioShock Infinite
709.jpg

نام بازی : Alan Wake's American Nightmare
710.jpg

ما بقی اسامی بازیهای Xbox 360 به شرح زیر است :

Borderlands 2
Prey 2
Max Payne 3
XCOM
The Darkness II
Far Cry 3

آخرین ویرایش:
این GTA V رو چرا همه انحصاری می گیرن ؟ :دی تا الان تقریبا هر کی لیست داده GTA V رو فقط برای Ps3 زده ... :-?

نکنه انحصاری باشه......

عمرا !! خیلی خیلی بعیده R* از همچین پولی بگذره

آخرین ویرایش:
با تشکر از فرهاد عزیز بابت خبر و زحمتی که میکشه.واقعا امسال عجب بازی های میاد مخصوصا روی pc همون اول 2 تا بازی شاخ رو گذاشتن که کسی جرات نکنه حرف بزنه...!!:d

سایت عجیب و لیست عجیب تری هست الان برای مثال تو بخش pcخبری از--Max Payne 3-Mass Effect 3 نیست !!!
بعد جالب اینجاست بازی مثل Metro: Last Light که می تونه امسال از همه لحاظ رو pcیک شاهکار باشه را تو قسمت topهاpc قرار نداده !
و از همه عجیب تر اینکه تو کل این لیست اشاره ای به! Resident Evil : Operation Racoon City نشده !!

به نظر من اکثر این سایت ها سیاست های خاصی را برای انتخاب اینجور لیست ها انتخاب می کنند و البته به هیچ وجع نباید اینجور کارهاشونو را جدی گرفت

سایت عجیب و لیست عجیب تری هست الان برای مثال تو بخش pcخبری از--Max Payne 3-Mass Effect 3 نیست !!!
بعد جالب اینجاست بازی مثل Metro: Last Light که می تونه امسال از همه لحاظ رو pcیک شاهکار باشه را تو قسمت topهاpc قرار نداده !
و از همه عجیب تر اینکه تو کل این لیست اشاره ای به! Resident Evil : Operation Racoon City نشده !!

به نظر من اکثر این سایت ها سیاست های خاصی را برای انتخاب اینجور لیست ها انتخاب می کنند و البته به هیچ وجع نباید اینجور کارهاشونو را جدی گرفت

الان مثلا تو بخش PS3 این بازی رو من اصلا اسمش رو هم نشیدم Papo & Yo حالا شاید تو ژاپن طرفدار داشته باشه در کل لیست عجیبه :d

اینها خواستن متفاوت به نظر بیان مثلا اومدن ME3 و بایشوک رو فقط تو لیست 360 گذاشتن..

همه چی گرافیک نیست..!

اصلا دلیل بیار با اون بازی هایی که اونجا هست چرا باید maxpayne و ME 3 باشه :-?? مترو هم که توی لیست هستش.:x

به نظز من دلیل اینکه یه بازی مثل GTA V یا ME3 رو بین بهترین بازی های هر 3 پلتفرم نمیذارن فقط اینه که بازی های بیشتری به چشم بیان.
ولی عجیبه هیچ سایتی Metro: Last Light رو بین انتخاب هاش نمیذاره. من که فکر میکنم وقتی که بیاد به طرز وحشتناکی میترکونه.

به نظر من , بازیش فن های دو اتیشش رو نا امید میکنه و کلا RE رو منحرف کرده . حالا طرفدارای خاص خودش رو داره ولی به نظرم حقش هست که تو لیست ها قرار نگیره .
لیستش یکم عجیبه :d

ممنون فرهاد جان بابت خبر .

خوب The Last Guardian هم تو این لیست هست هم تو لیست IGN امیدوارم دیگه امسال رسما عرضه شه خسته شدیم از بس منتظر این بازی موندیم هر چند که اخبار پیرامونش تو این چند وقته اصلا خوب نبوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or