بهترینهای سال 2010 از نگاه سایت Joystiq .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
joystiq-goty-me2-1-header.jpg

درود .

در این روزها بیشتر سایتها و مجلات معتبر دنیا بعد از پایان سال 2010 به تجزیه و تحلیل بازیها پرداخته اند و بهترینهای این سال را از نگاه خود بیان میکنند. در همین راستا سایت Joystiq در ششمین سال تاسیس خود 10 عنوان برتر سال 2010 را بیان کرد که در صدر جدول بازی
Mass Effect 2 ساخت استدیو Bioware میباشد . لیست سایت به شرح زیر است .

1- Mass Effect 2
2- Red Dead Redemption

3- Alan Wake
4- Assassin's Creed Brotherhood

5- Super Meat Boy
6- Battfield Bad Company 2

7- Split/Second
8- Limbo

9- Rock Band 3
10- Heavy Rain
Joystiq
SRC 2

آخرین ویرایش:
حالا کسانی که S/S رو دست کم گرفتن تحویل بگیرن :دی به حرفای من ایمان بیاورید و به راه راست هدایت شوید :دی:دی
اتفاقا Spit\Second حتی از NFS HP هم بهتره. منتها همونظور که خودت گفتی برو بچس دست کم گرفتنش.
واقعا خوشمان آمد که به GT5 محل ... نذاشتن.:d کیوون (بایونتا) تحویل بگیر.:d

اتفاقا Spit\Second حتی از NFS HP هم بهتره. منتها همونظور که خودت گفتی برو بچس دست کم گرفتنش.
وحید بی خیال! کجا S/S از HP بهتره؟!:-/ S/S رو من خیلی ازش خوشم اومد ولی واقعاً بهترین ریسینگ امسال HP هست بدون شک. S/S بازی خوبی بود ولی مشکلاتی هم داشت. به هر حال نظرات متفاوته:دی
سایتا ارزشهای GT5 رو ندیدن و درک نمیکنن !
منتقدین هم نوب شدن جدیدا" ! :biggrin1:
کلا سایت ها و منتقد ها همگی بــســــیـــج شدن که ارزش های GT5 رو نبینن!/:):d

آقا خواهش می کنم دوباره این بحث مسخره رو پیش نکشید که GT فلان شد و ارزشش رو درک کردن یا نکردن. خسته نشدید این هم تو اون 2 تا تاپیک تو سر و کل همدیگه زدین؟ کسانی که باید از این بازی خوششون بیاد اومده و فروشش رو هم داره می کنه. حالا مشکل من و شما چی هست؟ این حرف ها رو ول کنید و به بازی های مورد علاقه خودتون بچسبید. ممنون

زمان ساخت طولانی ، ویروس آلن ویک ، هدیه یامائوچی و پولیفونی به گیمر ها(ماشین های استاندارد)،بیش از حد Real بودن بازی ، هایپ فن بوی ها از جمله من و ... باعث شدن امتیازات بازی مثل 3 ، 4 تا بازی بالایی لیست نشه !
بیخیال آرش ، از حوصله تاپیک خارجه بحث کردن در این مورد !

وحید بی خیال! کجا S/S از HP بهتره؟!:-/ S/S رو من خیلی ازش خوشم اومد ولی واقعاً بهترین ریسینگ امسال HP هست بدون شک. S/S بازی خوبی بود ولی مشکلاتی هم داشت. به هر حال نظرات متفاوته:دی
به قولا هر کسی نظری داره. ولی حداقل S/S حقش بود تو یه لیست جاش بِدن که دادن.

• Like
Reactions: ДядsЙ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or