بهترين نسخه Devil May Cry كدام نسخه؟

بهترين DMC از نظر شما؟

• Devil may cry 1

رای‌ها: 20 17.5%
  • Devil may cry 2

رای‌ها: 3 2.6%
  • Devil may cry 3

رای‌ها: 62 54.4%
  • Devil may cry 4

رای‌ها: 22 19.3%
  • نسخه بعدي بازي كه در دسته ساخته از قبليها بهتر ميشه

رای‌ها: 6 5.3%
  • هيچ يك

رای‌ها: 1 0.9%

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
فقط این شماره جدیده که داره ساخته میشه ! جدا !
وقتی این شماره جدیده از شماره های قبلی نمرش بیشتر شد همتونو سلام میکنم !

چقدر اميد:dمن كه به اين كاركتر مهتاد و بنگي كه دارن ميسازن هيچ اميدي ندارم:|
كجايي DMC 3 كه هر موقع به يادت ميفتم تمام بدنم ميلرزه!!!

با اینکه شماره ی سوم رو به طرز ناجوانمردانه ای رو PC بازی کردم و با کیبورد(!!!!:دی) ولی همونطور که کیوان گفت شماره ی سوم به نظر من هم با اختلاف فاحشی (حداقل از شماره ی چهارم) بهتره.
فقط لیدی!:x:d

در در جه ي اول 3 از 4 بهتر بود اما نه از 1 برو بازي كن مي فهمي در درجه دوم خيلي هولي:d

یعنی بالاتر از DMC 1 هست برای شما DMC فنون ؟ :d

خير نيست:d

داداش ما که قبل از اینکه نینتندو وارد بازار ایران بشه داشتیم اتاری دسته خلبانی بازی میکردیم فکر کنم حول حوش 1987بود
نسخه یکش خوب بود ولی به خوبی نسخه سومش نبود چه از نظر داستان چه از نظر گیم پلی

خوب ما هم بازي مي كرديم اما هر بازي رو نسبت به زمانش بسنجيد اون موقع همچين سبكي اصلا وجود نداشت ميانگين نمرات يك هم به مراتب بهتر از هر شماره ي ديگه اي هست كلا شماره ي سوم به خاطر نبود پازل و داستانش(كه عالي بود اما در حد يك نبود) و اون اسلحه ي گيتار به درد نخورش در رتبه ي دوم قرار مي گيره

نمي دونم كي به نسخه ي دومش راي داده اون كه ديگه

خوب نسخه سوم بازی از هر لحظا پایین تره نسخه چهارم بود(کاری به داستان ندارم) ولی از هر لحاظ نسخه چهارم به دلیل جدیدتر بودنش هم دارای گیم پلی روانتر و گرافیک بهتر بود و به نظر من این دو نسخه رو به هیح وجه نمیتوان با هم مقایسه کرد
مثله اینه که بگیم به نظره شما رزیدنت اولی 3 گرافیکش بیشتر بود یا رزیدنت اولیل 5؟؟
خوب نمیشه با هم مقایسه کرد چون هر کدومشون به اقتضای زمانه خودشون شاهکاری بودن

آخرین ویرایش:
نسخه اصلی. شاهکار کامیا رو هیچ کس نمی تونه تکرار کنه.
البته توی 3 واقعا زحمت کشیدن و تا حدی به بازی اصلی نزدیک شدن مخصوصا نسخه Special Edition ه که ورجیل توش قابل بازی بود.

ولی از اون طرف هر چقدر یک و سه ش بازی های خوبین، 2 و 4 ش افتضاحن. 2 که کلا جزو بدترین هاست و 4 هم از بعد Level Design، شخصیت پردازی و داستان فاجعه ست.

نسخه اصلی. شاهکار کامیا رو هیچ کس نمی تونه تکرار کنه.
البته توی 3 واقعا زحمت کشیدن و تا حدی به بازی اصلی نزدیک شدن مخصوصا نسخه Special Edition ه که ورجیل توش قابل بازی بود.

ولی از اون طرف هر چقدر یک و سه ش بازی های خوبین، 2 و 4 ش افتضاحن. 2 که کلا جزو بدترین هاست و 4 هم از بعد Level Design، شخصیت پردازی و داستان فاجعه ست.

ياشار فقط تو منو درك مي كني كاملا حرفاتو قبول دارم

یعنی ملت بازی سنتر نسخه 3 بازی رو بیشتر از نسخه 1 دوس دارن؟؟؟؟!!!!!!
جالب شد واسم
نسخه 1 رای دادم اخه بهترینش هست(دقت کنید"هست)از نظر من

• Like
Reactions: Ayuna
واااااو، مورشا(یورشا؟) حالا نمیدوتم هرچی! غلط کردی به من اطلاع ندادی و این تایپیک رو زدی:دی
همیشه و همیشه DMC1! بعدشم DMC3 .... واقعا این سری بازی 90% کل لذت من رو از گیمینگ شامل میشه ، با OST Devils Never Cry زندگی کردیم تقریبا

واااااو، مورشا(یورشا؟) حالا نمیدوتم هرچی! غلط کردی به من اطلاع ندادی و این تایپیک رو زدی:دی
همیشه و همیشه DMC1! بعدشم DMC3 .... واقعا این سری بازی 90% کل لذت من رو از گیمینگ شامل میشه ، با OST Devils Never Cry زندگی کردیم تقریبا

اولا مورشا:|دوما تو اون زمان نبودي كه بخوام خبرت كنم:d
منم دقيقا اين بازي رو خيلي دوست دارم.هر سه يا چهار ماه يك بار بازي رو ميريزم و يه چند تا مرحله رو ميرم تا يه دلي از عذا دربيارم:dمخصوصا DMC3 كه ديگه مثل يه زندگيست>:d<
ولي حيف كه اون زمان سنم قد نميداد كه بشينم DMC1 بازي كنم و به خاطر همين فقط بايد تعريفهاي شماها رو بخونم:|

DMC1
به معنای کامل کَره!!!فوق العاده،فک برانداز(در زمان خود)
انصافا صدایی که دانته تو DMC1 داشت هیچ شخصیتی تا حالا نداشته
جدی بود و گاه کاملا به موقع یه تیکه مینداخت
داستان خوب
بی شک DMC1

بعد DMC3 بخاطر حضور پر رنگ ورجیل مخصوصا وقتی داشتم میزدم لهش میکردم:dو زمانی که جفتی زدن پوست Arkham رو کندن دهنشو واژگون کردن
عجب دورانی بود:(

واقعا عجب دورانی بود :(

DMC3 چون هم اهنگ قشنگ داره هم فیلم های جالب داره هم Combo های عالی داره هم نقش مجذوب کننده ای داره . هم پایان حماسی داره و هم ....................... .

The Best Game Forever .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or