بهترين داستان

• Thread starter Thread starter PeaCe
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این که تو این تاپیک از silent hill2 کم صحبت شده 2 تا دلیل میتونه داشته باشه یا اینکه شما کلا این بازی رو ، بازی نکردین یا اینکه بازی کردین داستانش رو نفهمیدین .
چون هر کسی که داستانش رو فهمیده باشه میفهمه که هر نویسنده ای هر چی خودش رو خفه کنه نمی تونه این همه موضوع رو به این خوبی تلفیق کنه (عشق ، جنایت ، ترس ، فرافکنی، فساد اخلاقی و ...). به قول یکی از اساتید این یکی از بازی هایی که آدم پشت مانیتور کف بالا می آره.

من با این دوستمون موافقم.در کل از نظر من داستان سری مجموع بازی های سایلنت هیل معناگرا محسوب می شند.هر چی که ما تو بازی می بینیم بی ربط گذاشته نشده بلکه یک جور نماد هستش.البته داستانprince of persia هم من می پسندم!

sybria

با سلام,خوب به نظر من وقتی صحبت از داستان میشه بازیهای ادونچر بهترین داستانو باید داشته باشن تو محوریتشون بر مبنای داستانه و اگه داستانه خوبی نداشته باشن چیز دیگری هم نخواهند داشت چون فاقد المانهای بازیهای دیگر ژانرها مثل اکشن یا ترسناک هستن
و به نظر من در میان بازیهای ادونچری که من بازی کردن سایبریا 1 وبعد نسخه 2 قویترین و زیباترین بازیها بودن البته تو ژانرهای دیگه سایلنت هیل 2 رو هم خیلی پسندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or