بهترين بازی گرافيکی از ديدگاه شما؟

بهترين بازی گرافيکی از ديدگاه شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    114
به نظر من تا الان بهترین بازی از نظر گرافیک بی شک بازی Virtua Tennis 3 بوده . بعد از اون هم بازی GRAW 2 که روی نورپردازی و افکتهای بازی فوق العاده کار شده .

graw 2 از لحاظ تكستور مفت نمي ارزه پس هيچي بنداز دور اما از لحاظ hdr/انفجار بالاترين بي شك بدوووووووووووووووووون ترديد.اما gears of war مرحله ي جنگل رو دست هر چي بازي بلند شده
we waiting for unreal 2007 and halo3 and gear of war 2 with unreal engine 4:eek:

البت اگه بتونی نظر سنجی رو تغییر بدی the darkness رو بذاری خوب میشه که فکر نکنم بشه چون واقعا یک چیز هیولا یی میباشد از لحاظ گرافیک.

بنده هم بالاترين گرافيكي كه ديدم مربوط ميشه به GRAW2 و اون مرحله كه كلاه كاپيتان اسكات از سرش جدا ميشه و تصوير نويز داره واي اون صحنه:eek:
البته FNR3 و GOW و جديدا هم Darkness در نوع خودشون عالي هستند

فقط لاست پلنت.واقعا من که با گرافیکش خیلی حال کرد مخصوصا انفجار ها که گرز اف وار رو درسته قورت میده.ولی گیم پلیش باعث میشه که در حین بازی جز فحش دادن به کپکام کار دیگه ای نکنید اخه بالا سرتو نمیتونی نشونه بگیری:mad:

به نظر من تا الان بهترین بازی از نظر گرافیک بی شک بازی Virtua Tennis 3 بوده . بعد از اون هم بازی GRAW 2 که روی نورپردازی و افکتهای بازی فوق العاده کار شده .
آخه يك بازي تنيس حجمي ميگيره كه ميگي گرافيكش خوبه فوقش 1 گيگ باشه پس چي من يه بازي تنيس رو pc دارم 1مگ با گرافيك باور نكردني!

به نظر من گرافیک gears of war تکنیکی بود و تکنیک را کسایی که با ***** آشنا باشن میدونن ولی در کل gears of war اول2 gow دوم (واقعا انفجار آخرشه و هیچی رو دسش نیست)
lost planetسوم که واقعا آخر برنامه نویسی بود این همه برف و موجود در یک لحظه بون یک لحظه افت فریم در رابطه با تنیس هم الکی اصلا هم گرافیک نداری اگر گرافیک داشت برای یک بازی که چهار تا کار بیشتر توش نمیشه انجام داد باید یک کاری میکردن حداقل طرف 6 متر میپره روی زمین خاکی یک زخمی بر می داشت

البته اينرو هم بگم بازيهايی که تو يه قسمت محدود میشه يا محيط دورو ورش بستست مصلماً گرافيکش
بايد بالا باشه...ولی بازی مثل graw 2 با اون فضای باز و ديد وسيع ، داشتن يه همچين گرافيکی
واقعاً تحسين برانگيزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or