C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Jul 1, 2007 #32 ghost rechonبازي توپيه ولي من در كف تريلر ace combat هستم خداييش تو كف موندم تا بياد
B bahador_saran کاربر سایت Jul 4, 2007 #33 بچه ها خداییش بالاتر از گرافیک fight night round 3 تا حالا ندیدم
Wroth Master کاربر سایت Jul 9, 2007 #36 خوب این همه سایت به گرافیک Gears of War خیلی بالا دادن و همه هم میدونیم epic این بازی رو درست کرده که خودش انریل انجین 3 رو درست کرده پس مطمعنا این بازی دارای بهترین گرافیکه
خوب این همه سایت به گرافیک Gears of War خیلی بالا دادن و همه هم میدونیم epic این بازی رو درست کرده که خودش انریل انجین 3 رو درست کرده پس مطمعنا این بازی دارای بهترین گرافیکه
Wroth Master کاربر سایت Jul 9, 2007 #37 نوشته شده توسط Genius71: بازی برای xbox360 Geras Of War و برای PS3 MGS4 بیشتر... باید ببخشید ولی اینجا صحبت درباره بازی های X360 هست
نوشته شده توسط Genius71: بازی برای xbox360 Geras Of War و برای PS3 MGS4 بیشتر... باید ببخشید ولی اینجا صحبت درباره بازی های X360 هست
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Jul 9, 2007 #38 اول : Rainbow six: Vegas دوم: Colin Mcrae: Dirt در آینده: Halo 3 - Ace Combat 6 - Call of Duty 4