بهترين بازي اكشن اول شخص

• Thread starter Thread starter cogame
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Half-Life 2 از لحاظ تکنیکال کاملا سره
از اون طرف من با Bioshock هم خیلی حال می کنم
اما از اسمایی مثل Farcry هم نباید گذشت
کلا اگه منظور بهترینه ، شوتر های کلاسیک مثل Doom2 و اینا رو بی خیال شیم بهتره

call of duty

بازی اکشن فقط call of duty اما در شاخه های دیگه فقط هری پاتر:horse:

nonspecifie005ootpvg.jpg

4 بازی رو دیدم کسی راجبشون حرف نزد (خودمم یادم رفته بود) که واقعا بازی های بزرگی بودن
Return to castle wolfenstein هم خیلی طولانی هم خیلی سخت هم خیلی درگیر کننده با مراحلی که به شدت با هم تفاوت داشتن هم از لحاظ محیط هم یه جورایی از لحاظ روش بازی (یکی رو باید stealth تر بازی می کردی یکی رو اکشن تر)
Chronicles of Riddick: Escape from butcher's Bay این یکی رو من در زمان خودش بیشتر از رقباش باهاش حال کردم (که این رقبا شامل HL2 ، Doom3 ، Farcry و Halo2 می شدن)
هم از لحاظ گرافیکی خیلی عالی بود هم نوع گیم پلیش کاملا متفاوت از بقیه ی رقبا بود فقط مشکل اساسیش این بود که یکم زود تمام می شد. نکته ی مهم اینکه از اولین بازی هایی بود که توشون Director Commentary بود
Goldeneye کلا یکی از بازی هایی که هر وقت بحث انتخاب بهترین بازی های تاریخ می شه پای ثابت 10 تای اول هست. این بازی به همراه اکثر بازی هایی که Rare برای نینتندو روی N64 ساخت چیزی شبیه معجزه بود
Perfect Dark Zero این بازی تکمیل کننده ی Goldeneye بود و باحالترین امکانش این بود که بعد از تموم کردن بازی می شد دو نفره بازیش کرد یکی در نقش دشمنا (با جون کم و تیر کم و اینا) و یکی هم در نقش Jonna

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or