بهترين بازي اكشن اول شخص

• Thread starter Thread starter cogame
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بهترین اکشن اول شخص فقط وفقط bioshock هست واقعا عالی بازی که اگه پاش بشینی میخوای تا آخرش رو بری :laughing::laughing::cheesygri
جيگر من يه ماه پيش تا اخرش تو 8 ساعت رفتم ديگه هم به من نگو تا اخرش بشين دوما اين بازي چي داره كه اين همه تبليغش ميكنين مدال افتخار (چتربازان)از اون بهتره

bioshock:sick:

جيگر من يه ماه پيش تا اخرش تو 8 ساعت رفتم ديگه هم به من نگو تا اخرش بشين دوما اين بازي چي داره كه اين همه تبليغش ميكنين مدال افتخار (چتربازان)از اون بهتره

bioshock:sick:

اول بگو علت اینکه این تاپیک رو شروع کردی چی بوده سوالی پرسیدی و بهش جواب دادیم پس به نظرات دیگران احترام بزار:mad:

اگه شما bioshock رو در عرض 8 ساعت تا آخر رفتید من airborn در عرض 4 ساعت رفتم پس نمیتونه ملاک خوبی باشه:laughing::laughing::cheesygri

اول بگو علت اینکه این تاپیک رو شروع کردی چی بوده سوالی پرسیدی و بهش جواب دادیم پس به نظرات دیگران احترام بزار:mad:

اگه شما bioshock رو در عرض 8 ساعت تا آخر رفتید من airborn در عرض 4 ساعت رفتم پس نمیتونه ملاک خوبی باشه:laughing::laughing::cheesygri
داداش من يه حرفي زدم و يه اخطار گرفتم . پس لطفا پست هاي خارج از مسائل تاپيك نفرست.:mad:
درزم تاپيك مدال هم اينه هر سئوالي داري بيا اينجاhttp://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=8739

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or