بهترين بازي استراتژي از نظر شما

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستانی که از سبک بازیهای استراتژیک انتقاد میکنند .باید بدونند که زمانی که بازیهای به صورت حرفه ای یا بهتره بگم اختصاصی برای کامپیوتر طراحی شدبازیهای بود که همه در سیستم عامل windows نصب میشد اما این بازیها تحت سیستم عامل dos اجرا میشد که به عنوان مثال شاخ همه این بازیها duck بود.در همین حال و احوال بازیهای که سابق برای کنسولهای نظیر سگا طراحی شده بود هم به جمع این بازیها اضافه شد.تا زمانی که اولین وکامل ترین بازیهای pc به بازار امد که همون سبک استراتژِیک بود.این نوع بازیها هم تحت سیستم عامل windows بود هم مختص به کامپیوتر طراحی شده بود که نیازی به استفاده خسته کننده از کیبورد هم نبود.
که سر امد انها هم میشه به ابتکار همیشه جاودان zyzo بازی comandos اشاره کرد.
اگر از تمام گیم بازهای قدیمی کامپیوتر سوال کنید تقریبا همه بر این نظر هستند که سبک استراتژیک اصیل ترین سبک بازی کامپیوتریه.و جالب تر این که همین افراد که در همان مقطع بازیهای کامپیوتری را بطور کل کنار گذاشتن معتقد هستن تنها بازیهای استراتیژِک مختص به کامپیوتر هستند و دیگر سبکها الگو برداری از کنسولهای دیگر میباشد.
پس دوستانی که اینقدر بی رحمانه و بدون اطلاع کافی از بازیهای استراتژِیک انتقاد میکنند.اینقدر بی انصافی نسبت به این سبک پر طرفدار و اصیل نداشته باشند.

از نظر من هم جذاب ترین بازیهای استراتژِک
comandos
desperados
red alert
panizers

من بازي هاي استرتيژيكي رو 2 مدله دوست دارم 1.قديمي 2.جديد قديميا به خاطر جذب كنندگي كه داشتن مثل stronghold يا كماندوز ولي جديد ها به خاطر اينكه دنيا پيشرفت كرده گرافيك اين بازي ها هم خوب شده مپل compony of heros

اعتراف میکنم که اصلا بلد نبیستم استراتژیک بازی کنم و هیچ علاقه ای به هیچکدوم ندارم.توی زندگیم واسه یاد گرفتن هر چیزی که برام مشکل بوده وقت گذاشتم اما برای گیم با سبک استراتژیک نه
296.gif

اون Stronghold رو یادمه نسخه دارینوسش رو گرفتم:sick:
وقتی زیادی صفحه رو به چپ و راست میبردم دیگه محیطش تموم میشد
297.gif
نمیدونم شاید همه استراتژیکی ها اینجورین

اعتراف میکنم که اصلا بلد نبیستم استراتژیک بازی کنم و هیچ علاقه ای به هیچکدوم ندارم.توی زندگیم واسه یاد گرفتن هر چیزی که برام مشکل بوده وقت گذاشتم اما برای گیم با سبک استراتژیک نه
296.gif

اون Stronghold رو یادمه نسخه دارینوسش رو گرفتم:sick:
وقتی زیادی صفحه رو به چپ و راست میبردم دیگه محیطش تموم میشد
297.gif
نمیدونم شاید همه استراتژیکی ها اینجورین

شاعر ميگه ((هر كه بحر كاري ساختن)):confused:

G@m!Ng of will

warcraft: dota-all stars: frozen throne
خدا میدونه این بازی چیه حاضرم قول بدم خود سازندشم هنوز به عظمت بازی حال نرفته
دقیقا مثه بازی هیت من که نکاتی داشت که خود کارگردان بازی هم نمیدونست وخودش هم اعتراف کرد.

به قهل طرف الله اکبر از این بازی.

اینم نظر من به عنوان یه استراتژی باز:
از نظر سختی, هیچی به پای D&D tactics نمی رسه, البته بعضی ها اینو اصلا استراتژی نمی دونن.
بهترین بازی قدیمی: Myth 2
از نظر وسعت, سری توتال وار.
از نظر نوآوری استارکرافت( البته اون زمان)
و جدیدترین بازی باحال company of heroes

فقط company of heroes

این بازی محشره حرف نداره مثال نداره بعد از بازی شب ها وقتی میخوابیدم خواب میدیدم واقعا توی جنگم گرافیک بازی صدا گذاری نحوه جنگیدن همه چی به واقعیت نزدیک واسه سازندگان این بازی باید هورا کشید

/tiberium wars / warcraft 3:frozen thron /generals / age of empiers 1 2 3/ age of mithology:the titan/

سوال:company of heros چه طور بازی هست بگیرم؟

آخرین ویرایش:
بازی Company of Heroes. به نظر من اگر بخواهیم مقایسه کنیم این بازی بهترین گرافیک در بازیهای استراتژیک داره . وقتی که من اولین بار این بازی شروع کردم و گرافیک این بازی دیدم یاد گرافیک بازی Call of Duty 4 افتادم. البته خود بازی هم حرف نداره و عالیه. نسخه جدید این بازی هم به اسم Company of Heroes: Opposing Fronts به بازار اومده.

آخرین ویرایش:
ژنرال اروین رومل

به نظر من که هر بازی در زمان خودش بهترین بازیه پس به بازی1 strongholdتوهین نکنین ولی اگه بخواهیم خودمونو اپدیت کنیم بهترین بازی استراتژیک بازیcompany of heroesهست.
world in conflictهم از نظر گرافیک الیه ولی داستان ضعیفی داره و در زم تو بازی هیچ ساخت و سازی نیست پس به نظر من بازی استراتژیک به حساب نمیاد فقط یه جاش به بازی های استراتزیک میخوره که اونم اینه که دوربین رو از بالا نشون میده.
موفق باشین:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or