Oct 13, 2006 نوشته ها: 357 بهترين بازي در سبكه استراتوژي از نظره شما چيه؟ از نظره من كه جنگهاي صليبي1 خوبه. بیشتر...
mrbahram کاربر سایت Jan 26, 2012 #316 سلام کسی این بازی جدید KingArthurII رو بازی کرده خیلی باحاله در ضمن role play هم هست و اینکه چرا تاپیکی تو سایت نداره.......
سلام کسی این بازی جدید KingArthurII رو بازی کرده خیلی باحاله در ضمن role play هم هست و اینکه چرا تاپیکی تو سایت نداره.......
spriti کاربر سایت Jan 26, 2012 #317 Desprados 1 Commandos 3 واقعا من با این دو بازی حال میکنم و با هاشون خاطرات زیادی دارم.
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Jan 26, 2012 #320 کلا سری Total War (بدون استثنا از Medieval 1 به بعد) بعد هم Age of Mythology
M4JiD کاربر سایت Jan 26, 2012 #322 ...StarCraft... آدم غیر از WarCraft 3 حرفی بزنه خونش باید ریخته شه بیشتر... چرا باید بازی که حدود 3000 ساعت از عمرم رو باش گزروندم یادم بره؟؟؟
...StarCraft... آدم غیر از WarCraft 3 حرفی بزنه خونش باید ریخته شه بیشتر... چرا باید بازی که حدود 3000 ساعت از عمرم رو باش گزروندم یادم بره؟؟؟
Molana کاربر سایت Feb 13, 2012 #326 من نمی دونم چرا در سایت ما طرفدارای سری DAWN OF WAR اینقدر کمه !!! به شخصه بعد از Starcraft II بهترین بازیهای استراتژیک را تمام سری DAWN OF WAR می دونم و سپس هم Generals و company of heroes نسخه ی اول stronghold هم خیلی خوب بود ...
من نمی دونم چرا در سایت ما طرفدارای سری DAWN OF WAR اینقدر کمه !!! به شخصه بعد از Starcraft II بهترین بازیهای استراتژیک را تمام سری DAWN OF WAR می دونم و سپس هم Generals و company of heroes نسخه ی اول stronghold هم خیلی خوب بود ...
erfan_021 کاربر سایت Feb 13, 2012 #327 به جرات میتونم بگم سری total war بهترین بازی استراژیکیه که هر پلیری باید بازیش کنه