بهترين بازي استراتژي از نظر شما

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
salam dostan
man taze in typic didam
joz 3 4 nafar kese degei be abar Strategy donyaye game yani ROME:TOTAL WAR va kolan serie total war (az jomle shogun , medival ) esmi nabord ke baese taasofe
albate shahkare jadide total war ba esme MEDIVAL2:TOTAL WAR ke hanoz bazi nakardam va fekram nakonam ro systemam biyad chon graphic fogholade dare omade
behar hal sohbat dar moredesh ziyade age khastid begid ye maghale kamel dar moredesh benevisam

اول Generals زندگی کردم باهاش :biggrin1: توی گیم نت قدیماااا خیلی بازی میکردم

دوم RedAlert (ردالرت به قوله بچه های کلوپ :biggrin1: ) که تو کلوپ خیلی بازی میکردیم بسی حال میداد ... مخصوصا روزای آخر علی آقا ( صاحب کلوپه ! ) واسمون سیم اورد دوتا دستگاه رو به هم وصل میکردم ردالرت شبکه میزدیم چه حالی میداد :)

من چند بار تلاش کردم War باز شم ولی هیچ وقت نتونستم :biggrin1: یعنی همیشه از این بازی به شدت بدم میومد

only

سلام

به نظر من در گیمت به ترتیب warcraft و generals و جنگ های صلیبی 1 و در خانه the lord of the rings battle for middle earth 1و 2و age of empiers 1و 2و 3 این ها بهترین ها برای من هستند ولی به غیر از بازی های جدید اگر غلط املایی دارم به بزرگی خودتون ببخشید.

lord of the ring bfme2 watch king .wh:mark of chaios.company of heros
شما مشخص کنید کدوم وارکرافت چون world of warcraft سبکش rpg

اگر با من بودی warcraft frozentroin البته world of warcraft هم بازی می کنیم الان من level 35 هستم راستی این mark of chaos و medieval چجوری اند گرافیک چند لازم داره چون گرافیک من پایین 128 و رمم 512 ایا این بازی هارو اجرا می کنه؟ و یک خبر هم به world of warcraft بازها بدم که world of warcraft the burning crusade تا یک هفته ی دیگه می اید.

من کلآ با سری وارهامر خیلی حال کردم ولی این آخری (مارک) را هنوز نگرفتم که ببینم چطوره.
ولی اگه بخوام یه بازی کامل تو این سبک را انتخاب کنم حتمآ کمپانی قهرمانان را انتخاب میکنم چون از هر نظری که بخوای مقایسش کنی کیفیت بهتری داره!
در ثانی حالا که نسخه ی ویستا و دایرکت ایکس 10 اون هم اومده(بهزاد گرفتش)خیلی گرافیکش بهتر شده
یادمه بهزاد دیروز میگفت میشه مورچه هایه روی زمین را هم دید و شمارد :eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or