بهترين بازي استراتژي از نظر شما

• Thread starter Thread starter x360
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگه شمام بازي اي كه من مي گم رو بازي كنيد به احتمال زياد خوشتون مي ياد....لطفا با آگاهي ئر موردش نظر بديد.
empire earth 1 & 2

من یه بازی میخوام که نیرو بسازی و تشکیلات تدارک ببینی و خیلی وسیع جنگاش دنبال بشه.

حالا به نظر شما کدومش بهتر از همه است. :confused: :confused:

من یه بازی میخوام که نیرو بسازی و تشکیلات تدارک ببینی و خیلی وسیع جنگاش دنبال بشه.

حالا به نظر شما کدومش بهتر از همه است. :confused: :confused:
این بازی ای که من گفتم به نظر خودم بازی عالی ای هست.......
توش تو می تونی 1.نیرو بسازی و دشمن هاتم هرجور خواستی (هارد ،مدیوم و...) تنظیم کنی و همه چیزها مثل سلاح،زمین و عصرتو می تونی تغییر بدی...بعد هم مثل معمول بازی کنی.
2.می تونی به چند نیرو تقسیم کنی. یه زمین بهت میده و تغییرات رو انجام میدی..هرقدر نیرو خواستی اون هم از هر نوع همون اول بزاری تو زمین.....

این بازی ای که من گفتم به نظر خودم بازی عالی ای هست.......
توش تو می تونی 1.نیرو بسازی و دشمن هاتم هرجور خواستی (هارد ،مدیوم و...) تنظیم کنی و همه چیزها مثل سلاح،زمین و عصرتو می تونی تغییر بدی...بعد هم مثل معمول بازی کنی.
2.می تونی به چند نیرو تقسیم کنی. یه زمین بهت میده و تغییرات رو انجام میدی..هرقدر نیرو خواستی اون هم از هر نوع همون اول بزاری تو زمین.....

دستت درد نکنه
حالا این بازی مثل وارکرافت جک و جونور بازیه یا آدمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستت درد نکنه
حالا این بازی مثل وارکرافت جک و جونور بازیه یا آدمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اين بازي مثل خيلي از بازي هاي معروف ديگه توش فقط آدمه.....اگه براي موجودات مختلف مي خواي اين واركرفت كه خوبه....البته براي موجودات بازي age of metalogy
هم بد نيست....(نمي دونم درست نوشتم) فكر كنم درست نوشتم......
----------
ويرايش:البته نسخه تيتانس اين بازي هم اومده......

آخرین ویرایش:
یه چن تا بازی معروف(از نظر من):
rise of nation 2.rise of legends 3.company of heroes 4.civilisition 5.age of empires 3 & 2 (6.empire earth 1 & 2) 7.rome total war 8.warcraft 2 & 3 9.down of war 10.red alert
مرسی.....:-":-":-":-"
آقا مي تونيد براي نظر سنجي چندتاش رو حذف كنيد و فقط مهما رو بزاريد....
1.rise of nation 2.company of heroes 3.civilization 4.age of empires 5.warcraft
بقيه هم تو پرانتز

آخرین ویرایش:
میشه یکم در موردش توضیح بدی؟؟؟:confused: :confused:
ممنون :love:

زمان خودش بازی بزرگی بود البته به نظر من هنوز هم هست جزو اولین بازی هایی هست که به اقتصاد و سیاست رو وارد یه بازی استراتژیک همزمان کرد. هنوز هم اگه کسی سیستم ضعیفی داره و میخواد یه استراتژیک لزت بخش بازی کنه من این بازی رو بهش پیشنهاد میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or