Desperados - Wanted: Dead or Alive تو قديميا و Company Of Heroes از جديدا تو بازي هاي استراتزي باحالند، مخصوصاً دسپرادوس که مراحل يکي از يکي قشنگ تر بودند
واقعا چی با خودت فکر کردی این حرفو زدی؟
وارکرفت الکی معروف شده؟!!
شما مرحله های وارکرفت رو تا آخر رفتی اینو میگی؟
این بازی یکی از شاهکارهای ماندگار بازیهای کامپیوتری است.
StrongeHold و WarCraft و Final Fantasy بهترین ها بودند
اما General بهترینش بود و Age Of Mythology
راستی Age Of Empire رو من تا 2 ش دوست داشتم اما موقعی که توی 3 ش پرشین نداشت دیگه بازی نکردم
از نظر من بهترین lord of the rings بود چون حدود 1سال و نیم وقتمو سر این بازی صرف کردم هر دفعه که بازی می کردم یه چیزه جدید یاد میگرفتم
و بعد این وارکرفت هست که تازه با تعاریف بچه ها خریدم این هم خوب بود ولی از استرانگ بدم میاد نمیدونم چرا
در کل بازیه استراتژی فقط سلیقه ای هست
بازي DESPERADOS1 كه دنيايي واسه خودش داشت همه چيش عالي بود داستان ..موزيك ..گرافيك ..گيم پلي.. يه بازي بي نظير وفراموش نشدنيه
مخصوصا فارسيش خيليارو ميشناسم كه هر چند وقت يه بار نصبش ميكنن و دوباره تا اخرش ميرن گرافيكه بازي حتي الانم قشنگه يكي از بازيهايه موندگاره
بازي GENERALS 1&2 هم كه عالي بود هنوز هيچ بازي تو سبكه اون نيومده كاش شماره 3 اينجوري نبود و همون سبكه قبليشو ادامه ميداد
بازي stronghold crusader هم خيلي قشنگ بود نواوري داشت
در بازیهای قدیمی rise of nations تحول عظیمی بود که باعث تقلید سایر بازیها از این روش شد. مثلا چوب بری!!!!!
در بازیهای جدید هم world in conflict عالی بود. هم از نظر داستان هم گرافیک. و یک سر و گردن از c&c بالاتر هست.