بنیانگذار PS4K :BioWare برای سونی حماقت محض است!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
PS4-620x349.jpg

موضوع داغ این روزهای اینترنت بحث در مورد PS4K است،شایعه ای که سونی یک کنسول بین نسلی آبگرید شده را روانه بازار خواهد کرد.PS4 در اواخر 2013 منتشر شد و PS4K برای ساپورت مدیای 4K و آپ اسکیل بازیهای ویدئویی با رزولوشن 4K منتشر می شود.
صحبتهای مختلفی در مورد اینکه آیا عرضه این کنسول ارتقا یافته درست است یا خیر وجود دارد ولی اگر این اتفاق بیوفتد چگونه می تواند در پیشرفت بازیها اثر گذار باشد و تاثیر آن بر بازی سازان چیست؟این سوال را از موسس Bioware یعنی آقای Greg Zeschuk پرسیدیم و ایشان معتقد است PS4K فقط یک کابوس برای بازی سازان خواهد بود.

آقای Zeschuk معتقد است که پشتیبانی از پلتفرم های مختلف چیز بی سابقه ای نیست اما این موضوع چیز ایده آل و مناسبی برای ناشرین و بازی سازان نیست.

این خنده دار است،در واقع یه سری داستان در این جا وجود دارد،برای نمونه،ایکس باکس اورجینال ... مایکروسافت در واقع چند DVD درایو متفاوت داشت و آنها این موضوع را به کسی نگفتند اما شما به عنوان یک توسعه دهنده بازی،کشف می کنید که کارایی متفاوتی را می توانید اعمال کنید و می بینید چیزهایی در یک درایو جعبه وجود دارد که کاملا مجزا و متفاوت از دیگری است و آنها عملکرد یکسانی ندارند و این ناشی از تنوع باورنکردنی می باشد که وجود دارد.
آقای Zeschuk در ادامه به این نکته اشاره میکند که مشخصات و قدرت سخت افزاری یک کنسول باید تا آخر آن نسل ثابت و بسته باقی بماند تا توسعه دهندگان بازی دقیقا بدانند در حال ساخت و انتشار چه چیزی هستند.

تمام هدف کنسول های بازی ، برقراری مجموعه ای از سخت افزار مورد نیاز و دادن یک چشم انداز است.هرگونه تغییر آن در طول نسل حماقت محض است.
با اینکه هنوز چیزی تایید نشده ولی شایعات اخیر خبر از انتشار PS4K در چند ماه آینده می دهند.بر اساس همین شایعات به نظر می رسد قیمت این کنسول جدید 399 دلار خواهد بود در حالی که مدل حاضر PS4 با کاهش قیمت رو به رو شده است.

نظر شما چیست؟آیا شما از این کنسول بین نسلی در صورت انتشار حمایت میکنید؟

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
سونی چطور میخواد با قیمتی که بتونه مثل PS4 مشتری جذب کنه، کنسولی بده که بازیها رو 4K اجرا کنه؟
LOL
اول از همه من فکر نمیکنم سونی یه همچین کاری انجام بده اما به راحتی میتونه کنسول جدید بده با قیمت در حدود 450-500 دلار که از 4K پشتیبانی کنه و به احتی اجرا کنه برعکس نگاه شما به کنسول که با PC مقایسه میفرمایید کنسول PC نیست و نیازی نداره مثل PC باشه با تغییرات معماری و طراحی درست راحت میتونه 4k اجرا و کم کم به صورت 30FPS به صورت ثابت خروجی بده .

• Like
Reactions: HIGH VOLTAGE
اول از همه من فکر نمیکنم سونی یه همچین کاری انجام بده اما به راحتی میتونه کنسول جدید بده با قیمت در حدود 450-500 دلار که از 4K پشتیبانی کنه و به احتی اجرا کنه برعکس نگاه شما به کنسول که با PC مقایسه میفرمایید کنسول PC نیست و نیازی نداره مثل PC باشه با تغییرات معماری و طراحی درست راحت میتونه 4k اجرا و کم کم به صورت 30FPS به صورت ثابت خروجی بده .

خب پس چرا همون اول ps4 رو با این ویژگی نداد؟ اگه محدودیت های هزینه ی مالی مثل PC وجود نداره
اینجوری دیگه خیلی بدتره، یعنی میخواستن دوبار پول درییارن از یک کنسول

Sent from my iPhone using Tapatalk

خب پس چرا همون اول ps4 رو با این ویژگی نداد؟ اگه محدودیت های هزینه ی مالی مثل PC وجود نداره
اینجوری دیگه خیلی بدتره، یعنی میخواستن دوبار پول درییارن از یک کنسول

اگه فقط یکم اطلاعات عمومیتون در مورد کامپیوتر و سیستم های 4K و ... کامل بود این حرف نمیزدین 2 سال پیش تازه 4k تا حدودی اول های کارش بود دوم از همه 2 سال پیش ما انقدر از نظر تکنولوژی پیشرفت نکرده بودیم که بشه سخت افزاری عرضه کرد که هم قیمت مناسبی داشته باشه هم بتونه 4K روان اجرا کنه تازه هنوز که هنوزه محتوای کافی برای 4K وجود نداره دیوانه بودن هزینه 2 سال پیش انجام بدن که الان هنوز که هنوزه براش محتوا وجود نداره ؟ سوم از همه چرا حرف تو دهن من میزاری ؟ من کی گفتم محدودیت مالی وجود نداره ؟ برعکس با پیشرفت تکنولوژی و کم شدن هزینه ها امکان استفاده از تکنولوژی های روز که گرون در میومدن الان مناسبتر میشه تا بشه با قیمت معقول تر از 2 سال پیش ازش استفاده کرد .

بازم به نظرم این حرکت حماقت الان عمرا هم سونی انجامش بده این خط این نشون .;)

• Like
Reactions: gamer1998y
سوم از همه چرا حرف تو دهن من میزاری ؟ من کی گفتم محدودیت مالی وجود نداره ؟

محدودیت مالی در مقایسه با PC منظورم بود اونجایی که گفتید کنسول مثل PC نیست و میشه با قیمت همون 400-500 دلار به 4k رسید‌

این قضیه PS4K و حتی X1 Upgrade بخشیش میتونه به NX هم مربوط باشه. و البته VR. چون NX احتمالا این E3 معرفی میشه. سخت افزارش قطعا از PS4 و X1 بهتره. و به PC نزدیک تره. در نتیجه گپ بین بازی های مشترک PC و NX با کنسول های فعلی خیلی زیاد میشه. در نتیجه سونی احتمالا میخواد یه مدل جدید از PS4 رو همزمان با NX معرفی کنه. مایکرو هم یحتمل یه مدل جدید از X1 رو این E3 نشون بده. حداقل مدل Slim.

ولی PS4K برای من از یه سری جهت های دیگه عجیبه. یعنی فرض کنیم PS4K مدل Slim هست که توانایی اجرای بازی ها و مدیا رو به صورت 4K داره. برای VR هم قدرت بیشتری اختصاص میده. باز فرض کنیم بازی ها از نظر گرافیکی روی PS4 و PS4K تنها اختلافشون همین رزولوشن باشه. خوب قیمت PS4K چند میشه؟ سونی میتونه همین رو دوباره 400 دلار بفروشه؟

به نظر من سخت افزار NX ضعیف تر از XONE و PS4 هست.
نمیدونم چرا ولی نینتندو احمق تر از این حرفهاست!
سونی هم نمیاد به خاطر یک کنسولی که معلوم نیست چیه کنسول جدید معرفی کنه. چون نسل را برد و وضیعت خوبی داره.
سونی واقعا این کار را بکنه حماقت بزرگی را مرتکب شده

این قضیه PS4K و حتی X1 Upgrade بخشیش میتونه به NX هم مربوط باشه. و البته VR. چون NX احتمالا این E3 معرفی میشه. سخت افزارش قطعا از PS4 و X1 بهتره. و به PC نزدیک تره. در نتیجه گپ بین بازی های مشترک PC و NX با کنسول های فعلی خیلی زیاد میشه. در نتیجه سونی احتمالا میخواد یه مدل جدید از PS4 رو همزمان با NX معرفی کنه. مایکرو هم یحتمل یه مدل جدید از X1 رو این E3 نشون بده. حداقل مدل Slim.

ولی PS4K برای من از یه سری جهت های دیگه عجیبه. یعنی فرض کنیم PS4K مدل Slim هست که توانایی اجرای بازی ها و مدیا رو به صورت 4K داره. برای VR هم قدرت بیشتری اختصاص میده. باز فرض کنیم بازی ها از نظر گرافیکی روی PS4 و PS4K تنها اختلافشون همین رزولوشن باشه. خوب قیمت PS4K چند میشه؟ سونی میتونه همین رو دوباره 400 دلار بفروشه؟

اتفاقا منم فکر میکنم ممکنه به NX ربط داشته باشه اما قدرت NX هنوز دقیق معلوم نی ؟ در حد ps4 یا x1 یا ...
اینکه یه ps4k بیاد و بازی های که از لحاظ گرافیک فنی بالا هستند رو 4k اجرا بکنه و قیمتشم زیر 500 دلار باشه رو من خیلی خیلی بعید میدونم . کمترین علتشم به نظرم کافیه به قیمت gpu هایی که که توانایی اجرای بازی های جدید با رزولیشن 4k رو دارند رجوع بشه !
من فکر میکنم یه نسخه ی جدیدتری میاد که یک مقداری قویتر از ps4 فعلی هست و یکسری بازی ها رو (به خصوص بازیهای جدید) با رزولیشن یا فریم بهتر نسبت به ps4 فعلی میاره . قیمتشم به نظرم بین 400 تا 450 دلار میشه حدودا .
چه حماقتی؟؟؟ موضوع انقدر که رسانه ها بزرگ و عجیب جلوه دادن نیست.
هممون میدونیم که برای دیدن مدیای 4k نیاز به نمایشگر 4k داریم. نمایشگرهای 4k هم هنوز فراگیر نشده و راه زیادی برای رسیدن به فرمت قالب رو در پیش داره.
سونی میخواد برای کسایی که دارای نمایشگر 4k هستند که تعدادشون هم نسبت به استاندارد hd بسیار کمتره، کنسول تقویت شده اراعه بده.
قاعدتا کسی که پول خرید نمایشگر 4k رو داره تعویض کنسول بهش فشاری وارد نمیکنه.
کسایی هم که از نمایشگرهایی با استاندارد 1080 استفاده میکنن که همچنان به استفادشون ادامه میدن.
کنسول قبلی هم قرار نیست منفجر بشه. هرکی خریده میتونه بفروشه و مدل 4k بخره.
الان تو همین کشور جهان سومیه ما خیلی ها هستن سالی 400-500 دلار پول تعویض گوشی میدن و واقعا هم بابت هزینه ای که میکنن امکانات دریافت نمیکنند.
دیگه توی کشورهای مدرن تر فکر نمکنم بهشون فشاری بیاد.
نهایتا سونی میتونه با یه گیفت کارد سر و ته قضیه رو جمع کنه.

بر خلاف نظر اکثر دوستان من فکر میکنم که این کنسول بین نسلی قطعا عرضه میشه
و بازهم بر خلاف نظر دوستان و با احترام به نظرشون البته من فکر میکنم در صورت عرضه موفق هم میشن این کنسول هاو به هیچ وجه حماقت نمیدونم همچین کاری رو

چه حماقتی؟؟؟ موضوع انقدر که رسانه ها بزرگ و عجیب جلوه دادن نیست.
هممون میدونیم که برای دیدن مدیای 4k نیاز به نمایشگر 4k داریم. نمایشگرهای 4k هم هنوز فراگیر نشده و راه زیادی برای رسیدن به فرمت قالب رو در پیش داره.
سونی میخواد برای کسایی که دارای نمایشگر 4k هستند که تعدادشون هم نسبت به استاندارد hd بسیار کمتره، کنسول تقویت شده اراعه بده.
قاعدتا کسی که پول خرید نمایشگر 4k رو داره تعویض کنسول بهش فشاری وارد نمیکنه.
کسایی هم که از نمایشگرهایی با استاندارد 1080 استفاده میکنن که همچنان به استفادشون ادامه میدن.
کنسول قبلی هم قرار نیست منفجر بشه. هرکی خریده میتونه بفروشه و مدل 4k بخره.
الان تو همین کشور جهان سومیه ما خیلی ها هستن سالی 400-500 دلار پول تعویض گوشی میدن و واقعا هم بابت هزینه ای که میکنن امکانات دریافت نمیکنند.
دیگه توی کشورهای مدرن تر فکر نمکنم بهشون فشاری بیاد.
نهایتا سونی میتونه با یه گیفت کارد سر و ته قضیه رو جمع کنه.
من فقط یه نکته در تایید حرف شما اضافه کنم که تو نسل قبل البته به طور ضعیفتر هم این داستان رو داشتیم که ایکس باکس 360 های اولیه پورت HDMI نداشتن اگه دوستان یادشون باشه که بعد با عرضه الیت اومدن این پورت رو اضافه کردن برای نمایشگرهای Full HD البته بازم میگم این مثل این قضیه که آپگرید بین نسلی باشه نبود ولی به هر حال تغییر تو حالت اولیه و کلاسیک کنسول تو زمان عرضه بود

من هنوزم حس میکنم PS4K فقط یه مدل Slim که توانایی اجرا و پخش محتوای 4K یعنی فیلم و سریال با این کیفیت رو داره
منظور پشتیبانی از درایو بلوری 4K و HDMI مخصوص این کیفیت هستش
و در آخر اصلا فکر نکنم این کنسول جدید ارتباطی با اجرای بازی ها با کیفیت بیشتر داشته باشه !

ولی اگه نظرم اشتباه باشه و با یه کنسول قوی تر رو به رو بشیم منم حس میکنم که این دسته گل کنسول جدید نینتندو یعنی NX باشه

عرض ادب:)
حقیقت تصور اینجانب در این خصوص این هست کاری که شرکت سونی انجام خواهد داد همان کاری هست که زمان " پلی استیشن 2 " انجام داد;)

کنسول PSX رو ارایه کرد تا یک مدیا سنتر و یک کنسول رو به منزل مردم بیاره:D
همه جوره کنسول PSX کاملتر بود و داشتن هارد دیسک و امکان ضپط تصویر روی DVD به صورت همزمان و خروجی تصویر دیجیتال و معرفی XMB سونی روی این مدیا سنتر ، پخش کانال های دیجیتال و اجرای انواع فایل های صوتی و تصویری و اجرای بازی های پلی استیشن 1 و 2 و...............;;)
حالا یک همچین مدیا سنتری معرفی میشه تا هم از VR هم از 4K و هم از بازی های PS4 پشتیبانی انجام بشه:-bd
تغییری در اجرای بازی ها صورت نمیگیره و همان کیفیت رو دارند (:|
اینطوری بازار هر دو محصول حفظ میشه و حتی بهتر از قبلO:-)
ارادتمند دوستان>:D<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or