بلیزارد به دنبال کنسولی کردن diablo III ?

octavius

کاربر سایت
به نظر میرسه نسخه ای از بازی diablo III برای کنسول ها نیز در کار باشد.

Diablo-III.jpg

ساعاتی پیش بلیزارد گزارش داد که داره فضای استودیوی بازی سازیش رو گسترش میده بلافاصله لحظاتی بعد خبری در قسمتی از سایت بلیزارد قرار گرفت که این شرکت بازی سازی به دنبال یک طراح ارشد، برنامه نویس ارشد و یک تهیه کننده کارکشته برای نسخه کنسولی بازی diablo III میگرده.
بعدا یکی از اعضای سایت یوروگیمر از جانب یکی از اعضای بلیزارد که در battel.net حرفایی زده بود صحبت هایی نقل کرد.

این اقا گفته (شاید خانم بوده) ما به دنبال طرحی مشابه diablo برای کنسول ها هستیم. ما قبلا ثابت کردیم که میتونیم گیم پلی بازی رو مناسب کنسول ها نیز در اوریم.
این یک معرفی بازی برای کنسول ها نیست. ما ابتدا diablo III رو برای ویندوز و مک خواهیم ساخت و اجازه نمیدهیم هیچ چیزی باعث تاخیر در کارمون برای ریلیز شدن بازی بشه!

منابع

http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-15-diablo-iii-heading-to-consoles

http://us.blizzard.com/en-us/company/careers/directory.html#region=Americas

من قبلا هم به Blizzard میلیدم و توی فرومش هم کلی طرح و ایده دادم که یک بازی اکشن از دنیای Diablo که از Demonsbane شروع بشه میتونی روی کنسول ها خیلی راحت جواب بده!

یعنی محاله از یک بازی HnS (البته نه مثل سری اصلی Diablo بلکه با کنترلی کنسولیزه شده) بر اساس دنیای Kingdom of SHadow و کیفیت مثال زدنی بازی های Blizzard استقبال نشه!

من فقط امیدوارم DIII روی کنسول نیاد!

خدای من،خدای مهربون،من و قلب کوچکم دوست داربم در آسمانی صاف پرواز کنیم و دعا کنیم که ما،همه بچه ها،دیابلو را روی کنثول خود تجربه کنیم
زپلشک:dنکنه فردا پس فردا هم استارکرفت میخواید:d

آخرین ویرایش:
و خداوند تبارک و تعالی نوری بر زمین فرستاد تا دعای این کامنت گذاران را جواب دهد
و ان جواب

کثرالله و امثالکم . متفکرون ال متحیرون ثم یدخلل بلیزارد فی ال دیابلو

من قبلا هم به Blizzard میلیدم و توی فرومش هم کلی طرح و ایده دادم که یک بازی اکشن از دنیای Diablo که از Demonsbane شروع بشه میتونی روی کنسول ها خیلی راحت جواب بده!

یعنی محاله از یک بازی HnS (البته نه مثل سری اصلی Diablo بلکه با کنترلی کنسولیزه شده) بر اساس دنیای Kingdom of SHadow و کیفیت مثال زدنی بازی های Blizzard استقبال نشه!

من فقط امیدوارم DIII روی کنسول نیاد!
چرا روی کنسول نیاد؟ :-/
حالا بیاد نیاد که من یکی این شاهکارو از دست نمیدم :d
حالا تفاله بازی هم به کنسولی ها داده بشه بد نیسb-)
شما سعی کن یکم از تفاله های کنسول رو بیاری رو کامپیوتر b-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or