گزارش بلومبرگ: سونی در حال ساخت یک کنسول دستی به منظور رقابت با نینتندو است

Z-fan

▲‌ Triforce of Wisdom ▲
ناظم انجمن
1732510919184.jpeg
صبح دوشنبه، 5 آذر ماه 1403، به گزارش بلومبرگ، سونی در مراحل اولیه طراحی و تولید کنسول دستی ای قرار دارد که بتواند بازی های پلی استیشن 5 را به صورت پرتابل اجرا کند.

طبق گزارش مفصل بلومبرگ و تاکاشی موچیزوکی در این رابطه (که دیوید گیبسون نیز صحت آن را تایید کرده) کمپانی سونی به منظور گسترش بازار خود در ویدیو گیم تصمیم به نفوذ دوباره در بازار کنسول های دستی گرفته و به قصد رقابت با نینتندو در حال ساخت کنسول دستی جدیدی تحت برند پلی استیشن است.

طبق شنیده ها از افراد قابل اطمینان، در سخت افزار و طراحی این محصول به منظور مقابله با هر محصول دستی از طرف مایکروسافت تدابیری اندیشیده شده. از چند ماه پیش نیز شایعات و گزارشاتی مبنی بر ورود مایکروسافت به حوزه کنسول های دستی منتشر شده بود.

طبق این گفته ها، تا عرضه این کنسول سال ها فاصله داریم و هنوز سونی در مراحل اولیه طراحی آن به سر می برد.

منبع: Bloomberg - Are you a robot?

آخرین ویرایش:
طبق این گفته ها، تا عرضه این کنسول سال ها فاصله داریم و هنوز سونی در مراحل اولیه طراحی آن به سر می برد.
این شایعات/گزارش ها خیلی وقت پیش با جزییات بیرون درز کردو جدید نیست. کامنت پایین روی نام کاربری کلیک کنید
این کنسول شباهت هایی به PSP و VITA خواهد داشت
نام مستعار آن PSP2 است و برای عرضه در نسل بعد در نظر گرفته شده است
این کنسول دستی نه تنها عناوین PS4، بلکه با عناوین PS5 نیز سازگار خواهد بود
PSP2 از سخت افزار قدرتمند بر پایه APU AMD بهره خواهد برد و سونی اخیرا مهندسانی را استخدام کرده است که معماری های مختلف سخت افزار را برای این کنسول دستی همگام سازی و بهینه کنند
View attachment 337682

اگه بخواد قیمت گذاری افتضاح ویتا یا مشابه ش PS5 PRO اشغال بذاره قطعا شکست می خوره اونم زمانی که نینتندو داره فروشش PS2 هم شکست می ده
سکته نکنی انقدر حرص می خوری!

آخرین ویرایش:
این شایعات/گزارش ها خیلی وقت پیش با جزییات بیرون درز کردو جدید نیست. کامنت پایین روی نام کاربری کلیک کنید

والا اون / ـی که بین شایعات و گزارش گذاشتی برای ما مهمه :دی

وگرنه بلومبرگ مطلب نمیذاشت که ارزش خبری جدیدی نداشت این قضیه

باو شما 6 ماهه از وجود این کنسول خبر داری
ما یک سال بود میدونستیم چیپ سخت افزاری سوییچ بعدی چیه از شایعات تا گزارش اش از رسانه های معتبر اومد بیرون تونستیم تگ شایعه اش رو برداریم :دی

والا اون / ـی که بین شایعه و گزارش گذاشتی برای ما مهمه :دی

وگرنه بلومبرگ مطلب نمیذاشت که ارزش خبری جدیدی نداشت این قضیه

باو شما 6 ماهه از وجود این کنسول خبر داری
ما یک سال بود میدونستیم چیپ سخت افزاری سوییچ بعدی چیه از شایعات تا گزارش اش از رسانه های معتبر اومد بیرون تونستیم تگ شایعه اش رو برداریم :دی
همون ماه می به عنوان گزارش کار شده بود من تگ شایعه بهش دادم. ابتدای سال خبرش اومد بعد که توی رسانه های مختلف اطلاعات تکمیلی اومد کار کردن و ارتباط خاصی به بلومبرگ برای تایید یا تکذیبش نداره چون همون موقع رسانه های معتبر کار کردن. برای همین ارجاع دادم که اطلاعات تکمیلی در این کامنته. گفتم تاپیکی که شما ایجاد کردی مشکل داره؟ به خود خبر ارجاع دادم و همون قسمتو کوت کردم که قبلا اطلاعاتش اومده بود

باو شما خوبی :D سریع هم به خودش می گیره!

اگر تمام بازی های ps4 و ps5 رو بی نقص مثلا ۱۰۸۰ و ۶۰ فریم اجرا کنه ارزش خریدش به شدت بالا و میتونه فروش خیلی بالایی هم کنه در حد ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون
با هر نوع پردازنده ای و میزان مصرف، ابتدا باید در خصوص باتری های لیتیومی در نسل بعد انقلابی بوجود بیاد وگرنه با همین فرمون به خودمون مدام باید باتری یدکی و پاوربانک آویزون کنیم. هر قدر قطعات پیشرفت داشتن بخش باتری ها دارن درجا می زنن

همون ماه می به عنوان گزارش کار شده بود من تگ شایعه بهش دادم. ابتدای سال خبرش اومد بعد که توی رسانه های مختلف اطلاعات تکمیلی اومد کار کردن و ارتباط خاصی به بلومبرگ برای تایید یا تکذیبش نداره چون همون موقع رسانه های معتبر کار کردن. برای همین ارجاع دادم که اطلاعات تکمیلی در این کامنته. گفتم تاپیکی که شما ایجاد کردی مشکل داره؟ به خود خبر ارجاع دادم و همون قسمتو کوت کردم که قبلا اطلاعاتش اومده بود

باو شما خوبی :D سریع هم به خودش می گیره!

میدووووووووونم
اینو میگی دیگه؟ :دی

Sony Has A New PlayStation Handheld Console In Development, Report Claims

همه آتیش ها از این جا شروع میشه
که اینم منبع اش یه کانال یوتیوب مربوط به یه لیکره است.
عملا همون شایعه است.
(البته این لیکره سر قضیه PS5 Pro خیلی اومد سر زبون ها، تا قبلش خیلی غیر قابل اعتماد بود، الان مشخصه یه رابطی تو سونی داره)

پ.ن: الان پست ما رو نقل قول کنی، نباید ما جواب بدیم؟ استغفرالله :دی حالا ما خوبیم... شما که راحتی کلا :دی

میدووووووووونم
اینو میگی دیگه؟ :دی

Sony Has A New PlayStation Handheld Console In Development, Report Claims

همه آتیش ها از این جا شروع میشه
که اینم منبع اش یه کانال یوتیوب مربوط به یه لیکره است.
عملا همون شایعه است.

پ.ن: الان پست ما رو نقل قول کنی، نباید ما جواب بدیم؟ استغفرالله :دی حالا ما خوبیم... شما که راحتی کلا :دی
آتیش؟ بلومبرگ اطلاعات همین (منابع) رو که کوت کردم داره تکرار می کنه! یک مورد هم نبودو گفتم جریان از کجا شروع شد و تکمیلیش رو گذاشتم

پ ن: گفتم کوت کردن من مانعی داره؟ ولی من شما رو کوت نکردم! متن خبرو ارجاع دادم که مربوط به بلومبرگه نه شما! امیدوارم متوجه شده باشی و موضوع رو برای خودت شخصی نکنی!

اگه بخواد قیمت گذاری افتضاح ویتا یا مشابه ش PS5 PRO اشغال بذاره قطعا شکست می خوره اونم زمانی که نینتندو داره فروشش PS2 هم شکست می ده
الان فروش pro ی آشغال شکست خورده؟یا فروش ps portal فوق آشغال شکست خورده؟
یه چیز بگید آدم یه ذره بهتون امیدوار بشه

از مشکلات اصلی ویتا میشه به مموری کارد (استوریج) اختصاصی و طبیعتا کمیاب و گرون اشاره کرد، که قائدتا باید در نسل جدید رفع شده باشه؛

مشکل اصلی دیگر کمبود بازی بود که با توجه به اقیانوس بازی های سبک و ایندی و دیجیتالی این روز ها؛ به نظرم از این نظر هم اتومات مشکلش رفع میشه،

دیگه اگر بازی های پی اس 4 و حتی 5، رو بتونه اجرا کنه تحت شرایط خاص خودش، که واقعا بعید میدونم به سرنوشت ویتا دچار شه و با توجه به دنیای به شدت سریع و پر مشغله و Outdoor امروز، با توجه به علاقه زیاد ملت به "با هم بودن" از کافه گرفته تا فضای انلاین؛ به نظرم به شدت میتونه موفق بشه، اینا از دلایل موفقیت سوییچ هم هستند که یکه تاز بود، با این تفاوت که گویا دیگه دوران بی رقابت بودن سوییچ، گذشته....
پی اس پی کم موفقیت کسب نکرد، فکر کنم 80 90 میلیون فروخته بود...

با وجود pc handheld های متونع و با کیفیت و قیمت مناسب و نیتندو سوییچ 2 که قراره بیاد رقابت سختی تری نسبت به دوران ps vita سونی قراره تجربه کنه
تیم مدیریتی سونی اون تیمی نیست که psp رو عرضه کرد و با قیمت گذاری portal مشخصه اینم قراره چه قیمتی داشته باشه

با وجود pc handheld های متونع و با کیفیت و قیمت مناسب و نیتندو سوییچ 2 که قراره بیاد رقابت سختی تری نسبت به دوران ps vita سونی قراره تجربه کنه
تیم مدیریتی سونی اون تیمی نیست که psp رو عرضه کرد و با قیمت گذاری portal مشخصه اینم قراره چه قیمتی داشته باشه
بنظرم رقایت سخت افزاری دیگه معنی نداره وجه برتری یه کنسول نسبت به کنسول های دیگه عرضه بازی های عوام پسند و جالبه تا افراد رو وادار به خرید اون کنسول بکنه کاری که نینتندو در عرضه خلاقیت و کنسول های دستی تبحر داره و سونی در کنسول های خانگی نتیجه اینکه بازی های انحصاری خفن = برتری اون کنسول

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or