بلاخره بازي جديد Double Fine، از غار در آمد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
gilbert-thecave.jpg

بعد از مدت ها بازي The Cave جزئيات قابل توجهي را از غار در آورد و برروي سايت هاي خبري قرار داد. اين بازي كه جديدترين كار Ron Gilbert و همچنين استديو Double Fine به حساب مي آيد، داستان چند عدد شخصيت جالب را بازگو مي كند كه همگي به دنبال چيز خاصي در (يك) اين غار مرموز هستند.

شخصيت هاي بازي شامل يك ماجراجو، يك روستايي، دوقلوها، يك دانشمند، يك زمان گرد، يك شواليه و يك روحاني معبد ميشود. درحالي كه شخصيت هاي ذكر شده در داخل اين غار به ماجراجويي مي پردازند، محيط غار تاريكي كه در وجود هركدام از آنها وجود دارد را برمي انگيزد. بازي كنان مي توانند سه شخصيت را انتخاب كنند كه هركدام توانايي و روحيه ي خاص خود را دارند و هنگامي كه شروع به گشتن در غار مي كنند پازل ها و ماجراهاي خاصي باتوجه به شخصيت هاي انتخاب شده بوجود مي آيد.

Ron Gilbert در رابطه با ساخت بازي مي گويد:
"ايده و مفهوم بازي The Cave سالها بود كه در ذهن من مي گذشت و صداهاي كوچكي كه به من مي گويند چه كارهايي انجام دهم، به من گفتند كه الان وقتشه كه بازي رو بسازي"

SEGA تاييد كرد كه اين عنوان رو منتشر مي كند و انتشار اين بازي به صورت ديجيتالي برروي PC و كنسولها در اوايل سال 2013 انجام مي شود.

اسكرين شات هاي بازي :

آخرین ویرایش:
احتمالا این بازی هم مثل عناوین درخشان Double Fine از نظر منتقدین موفق و از نظر فروش شکست خورده میشه.

نه اتفاقا بازی های دانلودی دابل فاین تا حالا بد نفروخته ولی من به شخصه منتظر یه بازی کامل بودم نه یه عنوان دانلودی :|

جالب میزد بازی! :d محیط ها و شخصیت های متنوعی هم داره! (اون شوالیه رو عشق است :d )
منتظرش میمونیم :d

نه اتفاقا بازی های دانلودی دابل فاین تا حالا بد نفروخته ولی من به شخصه منتظر یه بازی کامل بودم نه یه عنوان دانلودی :|
با توجه به تجربه تلخ سایکونات ها.....س س س س س س (چه اسم سختی :دی) و البته Brutal Legend فکر کنم Double Fine تا مدت ها نره سراغ یه بازی کامل و بیشتر رو عناوین دانلودی کار کنه.

هر چند تیم شفر اسمش باسابقه است و من هم خیلی بازیاشو دوس میدارم ولی باید پذیرفت که سالی چند میگذرد از زمانی که بچه های فروزن بایت تراینو ساختن ها
Sent from my Schubert using Board Express

ران گيلبرت و تيم شيفر هر دو از بازي ساز هاي مورد علاقه ي من هستن. اين نسل هم گيلبرت (بر خلاف شيفر) كم كار بود اما Death Spank بي نظير بود! واقعا تلفيق يه بازي ماجرايي و يه بازي نقش آفريني ايزومتريك كار هر كسي نيست! جالب اينجاست كه بازي از نظر هر دو سبك كامل بود!
واقعا آرزوم اينه كه اين دو بازيساز افسانه اي دوباره يه جزيره ي ميمون بسازن.
Fingers Crossed!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or